Čeká nás eeg

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
28.11.22 11:12

Čeká nás eeg

Ahoj,

Dceru 3,5 čeká eeg kvůli vyvracení nebo potvrzení adhd. Vím ze vyšetření trvá min 20 minut a měla by být dcera v klidu.
Jdeme na logo kliniku na karlaku. Jelikož zabavit dceru na 20 min je u nas opravdu nemožné. Chci se zeptat zda u tohoto vyšetření muže koukat na mobil a pohádky?
To by totiž jediné mohlo fungovat 🤦‍♀️

Díky za případnou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6897
28.11.22 11:16

Ano, není to prý ideální, ale naše dvouletá dcera koukala… Jinak by nevydržela. Výsledky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
28.11.22 12:36

@Lojzísek no to je mi jasný ze by bylo nejlepší kdyby byla naprosto v klidu ale to si teda úplně neumím v jejím případě představit 🤦‍♀️ moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.11.22 12:46

Všude mají jiné požadavky, takže si ideálně zavolejte a zeptejte se.Syn v roce a půl měl v neocnici ideálně jen ležet. Ležel, ale až ve chvíli, kdy usnul.Pak jsme chodili k doktorce, která měla na lehátku hračky a mohl sedět v klidu a hrát si. Nyní chodíme na EEG jinam a tam hračky nejsou, ale syn leží a čte se mu pohádka. Tam taky bylo možné syna uspat v kočáru a až pak se připojil. Přístup je všude trochu jiný. Pokud třeba potřebují natočit i spánek, tak u nás objednávaljí malé děti okolo poledne, aby byla větší šance, že dítě usne. A ani se neřeší moc čas, někdy to trvá, ale jsme spokojení. První zkušenost synovo s EEG byla hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
28.11.22 13:29

Syn musel ležet a doktorka mu četla pohádku. Musel mít zavřený oči skoro celou dobu. Takže u nás by koukat na pohádky nešlo. Ale nebyl problém jednotlivé sekvence opakovat, když se u nich pohnul, otevřel oči, něco řekl atp. Akorát to pak trvalo dyl, no. Sama jsem byla překvapená, jak to zvládl, protože to už pak nebavilo ani mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.11.22 14:37

Moje kamarádka, dětská neuroložka, říkala, že jí tam pořád psychologové posílají děti na EEG a že vůbec neví proč a na co to chtějí, co by tam měla hledat. Žádný korelát ADHD na EEG není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
28.11.22 14:39

@Pudloslava bohužel chtějí to aby měli všechny potřebná kolečka tak holt to musíme podstoupit. Uvidíme co se případně dozvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.1.23 18:14

Tak jen info bylo jsme na tom vyšetření v logo klinice na karlaku a dcera to zvládla na jedničku. Mohla mít telefon a sestricka byla moc ochotna :) vřele doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí