Jedno oko více zavřené

8
26.11.22 11:12

Nic

Nic

Příspěvek upraven 13.08.24 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
26.11.22 13:36

Jmenuje se to ptóza očního víčka, pokud to máš už dlouho, pak u tebe zřejmě vrozená. Pokud ti omezuje vidění, řešit by se to rozhodně mělo. Apeluj na rodiče, ať tě vezmou k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.11.22 15:38

@Ninnna Děkuji levé oko mám v pořádku ale od malička vidím na něj malinko hůř, když myslím malinko tak hodně malinko.

Jinak mi to nijak nevadí ale jen to vypadá špatně (ale na plastiku fakt nehodlám jít :D )
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24670
26.11.22 19:26
@Mirek230 píše:
@Ninnna Děkuji levé oko mám v pořádku ale od malička vidím na něj malinko hůř, když myslím malinko tak hodně malinko.Jinak mi to nijak nevadí ale jen to vypadá špatně (ale na plastiku fakt nehodlám jít :D )
Děkuji

Ptóza. A bude se pravděpodobně časem zhoršovat, takže jednou na tu plastiku asi dojde. Není to nic strašného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.11.22 19:46

@lucad77 aha no… Abych řekl pravdu já se v tomto tématu nevyznám bohužel mám tátu co mi řekne že to mám z počítače :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24670
26.11.22 21:42
@Mirek230 píše:
@lucad77 aha no… Abych řekl pravdu já se v tomto tématu nevyznám bohužel mám tátu co mi řekne že to mám z počítače :nevim:

To zcela jistě ne. Až budete mít s rodiči cestu k dětské lékařce, třeba s nemocí nebo na nějakou preventivní prohlídku, zeptej se na to. Pokud si toho nevšimne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.3.23 21:27

Edit: oko mám úplně v pořádku :lol: už 2. Den bylo tam kde má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76659
2.3.23 22:08
@Mirek230 píše:
Edit: oko mám úplně v pořádku :lol: už 2. Den bylo tam kde má být…

aha, takže napsáním na emimino se stal zázrak, celý život máš problém s okem, když to napíšeš na emimino, tak se ti zázrakem oko spravilo,
to je dobrý, to sem také napíšu, jaké mám problémy, když to tak pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+