Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pokud uz deti mas, tak porodne nebude, je jen na prvni dite
zvladnes to normalne, zvlast, kdyz uz deti mas a vis, co te ceka
Zvládneš to,neboj.Mám tři dětičky a jde to.Je to dost práce,nenudím se,ale jsou to zlatíčka
Porodné nedostaneš.
Porodné bohužel nedostaneš…
taky mám čtyři děti, občas padám na hubu, ale dvojčata jsou radost, fakt lepší než jedno dítě… ![]()
Ahoj Zakladatelko,ja mam tri deti - chlapce 1,5 roku a dvojceci parecek stary 3 mesice. Zvladnout se to urcite da, zvlaste mas-li uz zkusenosti. Zacatek je narocny, o tom zadna…s miminkama se casem szijete a pak to bude super.
Jak jiz napsaly holky prede mnou - porodne bohuzel nedostanes, je jen na prvni dite.
Preji pohodove tehotenstvi ![]()
Lenka
Anonymní píše:
prosim poradte. uz mame doma 2 deti a ted mi Dr. řekl že čekam dvojčata. mají se narodit v kvetnu. Dostanu na dvojčata porodné nebo ne. A je tu nekdo kdo má vice dětí. docela se těším a zaroven bojim, jak to vše zvladnem
Ahoj,nepíšeš náhodou o mně???Já se to dozvěděla dnes, ![]()
Já čekám také dvojčata,své první děti a porodné prý nedostanu protože máme životní minimum nad 2,6 ![]()
felina79 píše:
Já čekám také dvojčata,své první děti a porodné prý nedostanu protože máme životní minimum nad 2,6
Jsou to parchanti! Hlavně, že oni si nahrabou! ![]()
Je to banda zlodějů co si budem povídat
hlavně že mají s prominutím cikání a co nikdy pořádně nepoznali co je práce ![]()
prosim poradte. uz mame doma 2 deti a ted mi Dr. řekl že čekam dvojčata. mají se narodit v kvetnu. Dostanu na dvojčata porodné nebo ne. A je tu nekdo kdo má vice dětí. docela se těším a zaroven bojim, jak to vše zvladnem