Čekám dvojčata - poradíte?

Anonymní
8.10.11 10:21

čekam dvojčata poradite?

prosim poradte. uz mame doma 2 deti a ted mi Dr. řekl že čekam dvojčata. mají se narodit v kvetnu. Dostanu na dvojčata porodné nebo ne. A je tu nekdo kdo má vice dětí. docela se těším a zaroven bojim, jak to vše zvladnem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
8.10.11 10:24

pokud uz deti mas, tak porodne nebude, je jen na prvni dite

zvladnes to normalne, zvlast, kdyz uz deti mas a vis, co te ceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
8.10.11 11:10

Zvládneš to,neboj.Mám tři dětičky a jde to.Je to dost práce,nenudím se,ale jsou to zlatíčka :palec: :hug: :mavam:Porodné nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.10.11 14:56

Porodné bohužel nedostaneš…
taky mám čtyři děti, občas padám na hubu, ale dvojčata jsou radost, fakt lepší než jedno dítě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.10.11 22:01

Ahoj Zakladatelko,ja mam tri deti - chlapce 1,5 roku a dvojceci parecek stary 3 mesice. Zvladnout se to urcite da, zvlaste mas-li uz zkusenosti. Zacatek je narocny, o tom zadna…s miminkama se casem szijete a pak to bude super.
Jak jiz napsaly holky prede mnou - porodne bohuzel nedostanes, je jen na prvni dite.
Preji pohodove tehotenstvi :-)
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
10.10.11 20:28
Anonymní píše:
prosim poradte. uz mame doma 2 deti a ted mi Dr. řekl že čekam dvojčata. mají se narodit v kvetnu. Dostanu na dvojčata porodné nebo ne. A je tu nekdo kdo má vice dětí. docela se těším a zaroven bojim, jak to vše zvladnem

Ahoj,nepíšeš náhodou o mně???Já se to dozvěděla dnes, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
15.11.11 11:15

Já čekám také dvojčata,své první děti a porodné prý nedostanu protože máme životní minimum nad 2,6 :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.11.11 11:49
felina79 píše:
Já čekám také dvojčata,své první děti a porodné prý nedostanu protože máme životní minimum nad 2,6 :twisted:

Jsou to parchanti! Hlavně, že oni si nahrabou! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
15.11.11 17:49

Je to banda zlodějů co si budem povídat :poblion: hlavně že mají s prominutím cikání a co nikdy pořádně nepoznali co je práce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí