Vypadám jak kobliha

5misa6
7.10.11 15:25

Vypadám jak kobliha

Ahojte mamky:-) jsem v 19tt a vypadám jak kobliha smažená na másle:-) před těhu jsem přibrala 4kg a teď v těhu ani kilo.Jenže narostl mi zadek a stehna.Ruce mám jak zápasník sumo a tváře jak křeček:-) jsem celá nafouklá.Já marodím,takže jsem doma,ale pohybu mám dost,každý se mě ptá kolik jsem přibrala,a pak se diví když jim řeknu že nic.Mám 70kg a 172cm.Od malička mám plnoštíhlou postavu ale nikdy jsem nevypadala jak kobliha.Je to tím těhu??nějak mě to netrápí,ale dost mě překvapilo.Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
7.10.11 15:40

Řekla bych, že je to těhotenstvím. Nějak asi zadržuješ vodu nebo tak něco, to se porodem spraví… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
7.10.11 15:40

předně - když jsem četla název, tak jsem dostala šílenou chuť na tu nadejchanou, pocukrovanou koblihu s červenou marmoškou :mrgreen:

ale jo…je to těhotenstvím…já jsem normálně střízlík…prcek a hubeňour, ale když zkouknu fotky z těhotenství…tak ty ruce…tváře…i záda…ufff! zadek a boky…o tom ani nemluvim…rozšířila jsem se o 10cm! ale zas po porodu jsem se dva měsíce na to dostala 5kg pod váhu, co jsem měla před těhotenstvím a přes boky o 10cm míň…takže neboj…zas se vrátíš do normálu! :palec:

jo a pozor…za poslední dva týdny těhotenszví jsem se nafoukla…tak jako zavodnila…nohy jak konve…nebyly mi ani žádný boty, ale oplaskla jsem v podstatě hned! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.11 15:44

No,tak doufám,že to shodím:-D jsem teprve v půlce,a tak si nedokážu představit jak budu vypadat na konci těhu:-))

• Citovat
  • Upravit
35545
7.10.11 15:46

To budeš zadržovat vodu, řekni to gyndaři :wink: tlak máš OK? :think: Já to měla tedy po porodu, všichni před a já po, to jsem ani kotníky neměla, nohy od kolenou až po palce jeden válec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.11 15:49

Když jdu na poradnu tak mám tlak O.K.Doma si ho neměřím,a jde něco proti zadržování vody dělat?

• Citovat
  • Upravit
35545
7.10.11 15:52

Já jenom vím, že pokud se zadržuje voda a je vysoký tlak, hrozí preeklampsie a to dobré není :think: jestli proti tomu jde dělat něco v těhu :nevim: jíst zeleninu, která napomáhá odvodnění - pór :think: ale žádné zázraky bych nečekala, prostě to k tomu patří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
7.10.11 15:55
levmah28 píše:
Když jdu na poradnu tak mám tlak O.K.Doma si ho neměřím,a jde něco proti zadržování vody dělat?

kámoška byla taky děsně oteklá, neprozula žádný pantofle nic, ruce jak zápasník a na konec jí po porodu zjistili problém se štínou žlázou. Teď oři druhým těhu už se léčila,takže byla oteklá je drobet. Tak si zkus nechat vzít krev kvůli štítnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.11 16:01

Taže v pondělí mám poradnu,tak se zkusím zeptat na to doktora.A ještě nevím proč jsem ještě nepřibrala,sestřička už mi brblala.Kdy jste začly přibírat na váze?

• Citovat
  • Upravit
35545
7.10.11 16:27

V pátém měsíci, do té doby jsem jen hubla a také žbrblali, finální výsledek 18kg od zhubnutého :mrgreen: a do devíti měsíců po porodu zase dole a teď ještě něco víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
7.10.11 16:48

s tím přibíráním buď fakt v klidu…ono to na konci druhýho a pak ve třetím trimestru jde hodně rychle!! já s dvojčatama neměla v 17tt ani kilo navrch a rodila jsem v 36tt a měla jsem ve finále 15kg nahoře!!!! :oops: no a zhubla jsem 20kg :mrgreen:

na tu preeklampsii fakt bacha…kdyby jsi měla nějak hodně oteklý nohy, bolela Tě hlava a tuším ještě říkali rozostřený vidění…tak hned k doktoru! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.11 17:21

hi,kdybych přibrala tak 10kg a 20kg shodila to by byla paráda.Ale je mi to celkem jedno,protože mimi jsme chtěli moc:-) ale zeptám toho doktora radši,at není průser.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky