Průjem po magnésiu

24
7.10.11 10:57

Průjem po magnésiu

Milé maminky a těhulky,

chtěla jsem vás poprosit o zkušenosti, vy co jste brali v těhotenství magnézium, měli jste po něm průjem? Beru 3× denně 2 tablety kvůli tvrdnutí bříška a zkracování čípku a od včera jsem začla mít takový nažloutlý průjem. Né nijak zvlášť často, ale předtím než jsem ho začla brát jsem na to netrpěla. Nemáte s tím některá podobnou zkušenost? :zed:

Děkuju K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
7.10.11 11:02

ahoj tak přesně tohle jsem měla já, a neskončilo to dřív než jsem ho přestala brát, ale já měla jako rozpustnej, bylo to děsný, nikam jsem nemohla protože jsem nevěděla kdy to přijde a bylo to rychlý, porad se s lékařem a třeba ti dá něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.10.11 11:02

Ahoj já ho teda neberu ale brala před těhotenstvím a průjem po něm je normální.tělo si vezme kolik potřebuje a zbytek vylučuje a to se projevuje právě průjmem.takže opravdu je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.10.11 11:03

Jo a rozpustnej hořčík je horší než projímadlo :pocitac: radši prášky já brala magne B6 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.10.11 11:04

mě pak místo rozpustného dal normální tablety a pak byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.10.11 11:06

jojo, průjem jak vyšitej, musela jsem snížit dávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.10.11 11:07

jo a brala jsem tablety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.10.11 11:09

katkolina zkus snížit dávvku podle toho průjmu máš nejspíš zbytečně moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.10.11 11:15

Díky holky takže očividně nejsem jediná :-) Zkusím snížit dávku a ve středu du zase k doktorce tak se s ní poradím. Já beru tablety Magnesii lactici. Ještě jsem někde četla zkusit brát těsně po jídle nebo během jídla tak uvidíme.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.10.11 11:29

A já si řikám, počem ho mám :mrgreen: když nic projímacího nejím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
7.10.11 11:36

Jojo, to je vedlejší účinek magnesia… já ho používala k léčbě mé cestovní zácpy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
7.10.11 11:40

jojo…ale já za to byla vděčná…protože těhotenská zácpa mi přišla horší… :oops: ale ke konci těhu mi nasadili železo…tak se to trochu vyrovnalo - železo staví, magnésko naopak…a bylo to tak akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.10.11 11:50

Já teda naštěstí zácpu v těhu nemám. To se mi vyhlo. Ale tohle teda taky nejni zrovna příjemný :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
7.10.11 12:04
katkolina píše:
Já teda naštěstí zácpu v těhu nemám. To se mi vyhlo. Ale tohle teda taky nejni zrovna příjemný :zed: :mrgreen:

příjemný to není to asi jo…ale věř, že zácpa je horší…jedna známá musela kvůli tomu ležet v nemocnici a hrozila jí perforace střeva (asi 2 týdny před porodem)…doktoři si s ní nevěděli rady - ani klystýr totiž nezabíral…možná by tenkrát to magnésko pomohlo! :think:

tak jestli Ti nevadí a máš to ráda…jez hodně kvalitní hořkou čokoládu…ta staví, třeba se to vyrovná! :palec: snížit dávky už tu holky radily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
7.10.11 12:50

Me dr. na to upozornoval, ze po tom muzu mit prujem. Myslim, ze to bylo napsane i v pribalovem letaku. :nevim:

A ja predtim, nez jsem zacala brat Magnosolv, tak jsem trpela i v tehu na zacpu a byla jsem rada, ze jsem se potom i kraaasne … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí