Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám otázečku…s manželem máme 3letého syna a rádi bychom druhý. Po dobu tří let jsem brala antikoncepci, tak se chci zeptat, zajak dlouho můžu otěhotnět po vysazení anikoncepce? Dá se otěhotnět hned anebo to bude chvíli trvat až se ‚dá‘ tělo dohromady..děkuji ![]()
já slyšela, že už v prvním cyklu po vysazení antikoncepce je šance vysoká, tak jen do toho ![]()
já otěhotněla hned po vyndání DANY a po ms jsem hned do tolo vlítla a ted jsem 6tt ![]()
jo a já HA nebrala, otěhotněla jsem skoro po 2letech, ale u nás byl trabl velkej u partnera a i tak to jde - i zázraky se dějí
hlavně už jedno dítko máte, tak jste si ověřili, že víte, jak na to ![]()
tak hodně štěstí
kamoška po vysazení otehotnela hned druhý měsíc já jsem vysadila před 9 měsíci a stále nic
U každého je to jiný
Já jsem otěhotněla druhý měsíc po vynechání antikoncepce a to jen protože první jsem dostala angínu,tak jsme se nesnažili kvůli antibiotikům
Po 10 letech braní prášku se povedlo za 4 měsíce ale kdybych vychytala ovulku bylo hned,ale to těhu bylo zamlklé tak po revizi se nám zadařilo taky hned.tak držím palce. ![]()
Za tři měsíce- když jsem poprvé zjistila, kdy přesně mám ovulaci. Ale hned v začátku jsem potratila. Další cyklus jsem otehotněla a donosila ![]()
Tak to jste mi udělali radost
, uvidím, jak dlouho nám to bude trvat, už je to měsíc co neberu antikoncepci
U prvního jsem HA brala 8 let, vysadila jsem a v prvním cyklu jsem byla těhu, potom jsem brala HA skoro 2 roky, vysadila jsem a ve druhém cyklu jsem otěhotněla, ale je to opravdu hodně individuální, co znám holky, tak s tím mají celkem problémy ![]()
Nám se povedlo po roce, ale holky kolem mě to zvládly hned v prvním cyklu…je to asi hodně individuální:-)
mně to trvalo tak dlouho, že nakonec bylo IVF, pak jsem otěhotněla neplánovaně, když dvojčatům bylo 5 měsíců
3. měsíc po vysazení. ale nejsem si jistá, že v těch předchozích 2 měsících byla ovulace… ona ti nemusí naskočit hned.
Já otěhotněla hned po vysazení, sama jsem byla překvapená, ale samozřejmě mile
![]()