UTZ 30tt malá hlavička

519
7.10.11 14:00

UTZ 30tt malá hlavička

Ahoj všem!
Obracím se na vás s velkou prosbou! Ve středu jsme byli na velkém UTZ 30+1 tt a podle screeeningu nám naměřili menší hlavičku o 2-3týdny, ostatní odpovídá termínu. Za 14dní máme kontrolní utz a prý se do té doby nemám stresovat, ale … :cry:
Máte někdo nějakou zkušenost?
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3999
7.10.11 14:24

Ahoj, my meli taky mensí o 2-3 týdny… nakonec se z toho vyklubala tíseň, já muse 34tt na cisaře (UIGR) rustová retardace, stoupl mi tlak a bílkovina a uz to jelo, tím te ale nechci strašit… promin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
7.10.11 14:29

Nám zase naměřili v 30 týdnu menší nožičky o 2-3 týdny,ve zprávě psali o hraničící retardaci, kontrolní Ultrazvuk za týden :-( týden bezesných nocí, v hlavě už ty nejčernější myšlenky co teĎ.. a po týdnu nožičky skoro na den přesně dlouhé :-D)) neboj dopadne to dobře, ten třicátý týden je začarovaný :-D)) moc držím pěstičky aby to už byli jen samé dobré zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
7.10.11 14:38

Marti, nám na ultrazvuku ve 30. týdnu zjistili menší bříško, taky o 2-3 týdny, ostatní bylo v termínu. Doktorka mi řekla, že to nemusí nic znamenat a pozvala mě za týden na kontrolní ultrazvuk. Tak se ukázalo, že bříško je pořád menší, ale že adekvátně vyrostlo (teda za týden o jeden týden), a že je to takto v pořádku, a že pokud to bude takto i nadále, není problém. Chodila jsem pak často na ultrazvuky, ale vždycky to bylo ok, bříško bylo menší, ale rostlo. Nakonec se mi narodil v termínu krásný, zdravý kluk, který neměl menší bříško, ani nic jiného. Nevím, jestli je to u hlavičky stejné, ale snad jsem ti trochu pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
7.10.11 14:38

můžeš mi prosím o tom napsat víc? jak to dopadlo? moc děkuju

Efsheny píše:
Ahoj, my meli taky mensí o 2-3 týdny… nakonec se z toho vyklubala tíseň, já muse 34tt na cisaře (UIGR) rustová retardace, stoupl mi tlak a bílkovina a uz to jelo, tím te ale nechci strašit… promin…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
7.10.11 15:34

Ahoj, malej taky měl růstovou retardaci, ale vše krásně dohání. Rodila jsem v 31tt, ale mimi všlikostně odpovídalo 27tt. Dnes je mu 8 měsíců a nikdo by neřekl, že měl nějaký problém. Jinak ne vždy bych UTZ věřila, stačí kousek posunout kurzor, špatně zaměřit a už to háže odchylky..držím pěsti, aby bylo vše tak jak má :hug:

• Citovat
  • Upravit
46867
7.10.11 16:34

My mame h+avicku stale mensi o 1,5 tydne, brisko o tyden mensi a nozicku akorat. Doktor se nad tim vubec nepozastavuje, mereni je jen vseobecne, nelze presne zmerit miminko. Nestresovala bych se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
7.10.11 21:56
Marti32 píše:
Ahoj všem!
Obracím se na vás s velkou prosbou! Ve středu jsme byli na velkém UTZ 30+1 tt a podle screeeningu nám naměřili menší hlavičku o 2-3týdny, ostatní odpovídá termínu. Za 14dní máme kontrolní utz a prý se do té doby nemám stresovat, ale … :cry:
Máte někdo nějakou zkušenost?
Děkuju.
Marti32 píše:
můžeš mi prosím o tom napsat víc? jak to dopadlo? moc děkuju
Efsheny píše:

Jak to s náma je teď? nebo co jak dopadlo?Císař!
Narodil se ve 34+4, odpovídal ale 32tt. Nebyl kříšený , sam se nadechl, nebyl na žádné hadici, jen ohrivany v inkubátoru. Po 12ti dnech už byl jen na postýlce (jinak mel 1575g a 48cm) dnes po 2 mesicích má 4kg a nevypadá, že by mu neco chybelo, nebo se dřív narodil…
Nebo co jsi chtela vedet víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
8.10.11 14:48

marti, snad to nebude tak horké, kamarádka měla před rokem a půl taky mimčo v 30TT „nesouměrné“, hlavička o 2 týdny menší a pak se jí to do dalšího utz téměř srovnalo, vysvětlili jí to tak, že ta mimča rostou skokově a né vždy souměrně…

a naopak, můj partner se narodil s velkou hlavou (tehdá se ultrazvuky prenatální nedělaly) až ho honili po testech kvůli hydrocephalu…no a výsledek? je prostě jen velkohlavej :mrgreen:

tak držím palce a přeju dobré zprávy na příští kontrole :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
10.10.11 10:41

ahoj holky, moc všem děkuju!!! dodali jste mi novou naději! první, co mě v té chvíli napadlo bylo, že bude mimi postižené :cry: a doktoři mě nechtěli nic říct
snad to tedy nebude nic vážného a kdyby náhodou muselo ven dřív, tak to snad zvládne a pak všechno dožene
ale to čekání je hrozné! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.10.11 13:42
Marti32 píše:
ahoj holky, moc všem děkuju!!! dodali jste mi novou naději! první, co mě v té chvíli napadlo bylo, že bude mimi postižené :cry: a doktoři mě nechtěli nic říct
snad to tedy nebude nic vážného a kdyby náhodou muselo ven dřív, tak to snad zvládne a pak všechno dožene
ale to čekání je hrozné! :zed:

asi mas plasany doktory, nerikam , ze se bohuzel nemohlo neco stat. Ale jak rikam, mereni neni nikdy presne, sam doktor mi to rekl a pokud byly screeningy v poradku tak nezoufej. Ja mam porad mensi neco, nikdo nic neresi, pac je to normalni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
10.10.11 14:00

Weru moc děkuju! Doufám, že máš pravdu. A v kolikátém jsi TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.10.11 14:08
Marti32 píše:
Weru moc děkuju! Doufám, že máš pravdu. A v kolikátém jsi TT?

momentalne 40 tt . Doufam, ze mam pravdu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
10.10.11 14:19

Už jsem se mrkla na metřík :wink:
Tak to už asi napjatě čekáš, kdy to přijde, viď? Držím pěsti, ať jde vše rychle a hladce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.10.11 14:40
Marti32 píše:
Už jsem se mrkla na metřík :wink:
Tak to už asi napjatě čekáš, kdy to přijde, viď? Držím pěsti, ať jde vše rychle a hladce :-D

Uz jen den dva, ale nemyslim si, ze to jen tak prijde. A dekuji. taky ti budu drzet pesti, aby vse dobre dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí