UTZ 30tt malá hlavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
10.10.11 15:33

moc děkuju! :mavam:

Weru píše:
Marti32 píše:
Už jsem se mrkla na metřík :wink:
Tak to už asi napjatě čekáš, kdy to přijde, viď? Držím pěsti, ať jde vše rychle a hladce :-D
Uz jen den dva, ale nemyslim si, ze to jen tak prijde. A dekuji. taky ti budu drzet pesti, aby vse dobre dopadlo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
11.4.12 20:55

Dneska jsem byla na velkým UZ ve 32. týdnu a řekli mi, že má prcek hlavičku a nožičky odpovídající 32. týdnu, ale bříško tak o 2 týdny méně. Prý je to v normě a nemám se stresovat, průtok pupečníku v pořádku, ale radši si mám zajít ještě na UZ do Motola, že tam mají lepší UZ, který měří i jiné průtoky. Mimčo je trošku menší – 1700g (ale koukala jsem na netu na tabulky a takhle je to v pořádku, tak nevím). Každopádně mě to teda stresuje, doufám, že bude normální a zdravý… Do toho mám těhu cukrovku, takže jsem na dietě a spíš hubnu než přibírám, tak mě znervózňuje ještě to, jestli za to ta cukrovka nemůže a mimi nestrádá… Ale dietolog říkal, že mimčo si ze mě vezme všechno, co potřebuje.

Vlastně o tom nepochybuji, jiná varianta, než že je v pořádku prostě neexistuje!!! :-). Co jsem tak koukala na nějaké diskuze, tak maminky psaly, že se jim narodily normálně velký a proporčně souměrný děti. Nemáte někdo nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
11.4.12 21:07

Ahoj, tak může to být tak i tak. Já bohužel patřím mezi ty méně šťastné a mimi bylo vážně prcínek, ale my zaostávali více než vy a propad od normy narůstal. Ale hodně často tu čtu i příspěvky od maminek, že se narodilo miminko zcela normálně velké. Počkej se soudy na další UTZ a navíc, pokud je mimčo menší, je hlavní ho hlídat, někdy je mu pak už lépe venku. Ale neboj, i ta malá miminka to doženou :hug:

• Citovat
  • Upravit
1433
11.4.12 22:07

Marti, jsem asi šťoura, ale nějak nechápu, jak stíháš být v 30+1tt, když dle podpisu s informacemi máš mimi narozené 22.12.2011 :nevim: I kdyby bylo početí v den porodu, tak to vychází na 16.tt… Ale třeba se ptáš za někoho jiného.

Jinak naše malá byla hlavou skoro celou dobu o týden menší a nohama o týden větší a je v pořádku. Datum početí jsme díky IVF znali přesně, takže to nebylo nepřesným určením stáří mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
11.4.12 22:23

koukni kdy byla diskuse založená je tam rok 2011 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
11.4.12 22:47
@78mamina píše:
koukni kdy byla diskuse založená je tam rok 2011 :mavam:

Díky :-) ona je jen obnovená… tak to jo, to jsem si nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
16.4.12 14:54

Ahoj holky, chci jen k tomu všemu ještě napsat, že 22.12.2011 se nám narodila krásná zdravá holčička s naprosto normálními rozměry i váhou - 51cm, 3,010kg. V těhotenství nás strašili, že máme hlavu o 3-4 týdny menší a já se bála, že bude postižená a v Podolí bylo kvůli tomu docela haló. Bylo vidět, že i doktoři si pak oddechli. Tím chci jen říct, že ať jsou přístroje sebelepší, je nutné je brát s rezervou! Přeju všem krásná a zdravá miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.4.12 18:37

Tak to jsem zvědavá, jak poroste můj prcek jsem ve 22tt a naše dítko je prý trochu větší. :-) Ale ono se to asi nedá jen tak změřit, když jsem viděla jak tam sebou pořád mele a hází. No hlavně, když bude v pořádku. ve středu jdu na další vyšetření. Tak doufám, že dostanu i fotečku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
16.4.12 20:04

Dneska jsem byla na kontrolním UZ v Motole a prcek je úplně v pořádku, bříško je sice o týden menší, ale to je prý naprosto v poho (ono co si budeme povídat, já taky neotěhotněla v den poslední menses, takže prcek jako takový je taky asi o týden mladší ;-)). Takže se mi obrovsky ulevilo!!! Ufff! Každopádně všem přeji pohodový porod a zdravé miminko! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí