Podzimní těhulky 2011 :)

7.10.11 21:25

Podzimní těhulky 2011 :)

Ahoj těhulky :) , Tak jsem mezi Vámi. Šťastná jak blecha, ale úplně nezkušená. Mám strach ale zároveň se mi to chce vykřičet štěstím do světa.Je tu ještě někdo s podobným pocitem strachu a štěstí zároveň ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2428
7.10.11 21:35

Ahoj :mavam: Tak já koukám jaké tu jsou nové diskuze a před chvilkou jsem ti psala v jiné diskuzi :mrgreen: Tak ještě jednou gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.11 21:55

Koukám na to :-D Děkuju moc. Však jsem taky šťastná jak blecha :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.10.11 08:47

Taky jsem psala do jiné diskuze, jsem na tom stejně, potvrzený test 6.10. :srdce:

Taky se bojím , jestli to zvládnu, strach /radost nevím co si mám vybrat :-?
Jinak gratulace :kytka: a snad to zvládneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.11 12:58

Ale zvládneme to určitě, jen já dostala včera ms tak z toho mám hlavu v pejru. ale moje máma měla prý se mnou ms do 3. měsíce … ale strach dělá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.10.11 15:45

ahoj holky,já jsem zjitila 5.10., že jsem těhu,ale pořád tomu nějak nemůžu uvěřit, čekám až budu u doktorky a ta mi to potvrdí. a jak si tu čtu jak to někomu nevyšlo tak už z toho mám strach!! nejlíp nečíst nic. třeba mi přijde že už mě tolik nebolí prsa snad to nic neznamená špatnýho. berete nějaký vitamíny? my jsme se snažili první měsíc, ale druhý to bylo po vysazení Ha. co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.11 17:54

ahojky, to je fakt že je lepší to nečíst, jsem z toho teď taky docela vyšokovaná :)) Ale zítra budu volat na gyndu, tak mě snad obědná co nejdřív, a doufám že bude všecko o.k. Jinak u nás snažení trvalo asi 3 dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.10.11 19:15

Janeynko gratuluji :kytka: Taky jsem to četla a připadá mi neuvěřitelné, že by se mi smůla vyhnula a vše dopadlo v pořádku. Ale snad to zvládneme.
Nám se podařilo otěhotnět druhý cyklus po vynechání HA.

Četla jsem s poustu diskuzí o menstruaci a prý je to celkem běžné, tak držím palce at je vše OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.10.11 19:17

já jsem objednaná na 19. října, tak se těším ale zároveň bojím. no prvně jsem slyšela, že se tělo musí vyčisti od Ha tak tři měsíce. pak jsem vysadila a měsíc si četla jestli to tak je nebo ne. psali že se tělo vyčistí už za pár dní, že dnešní Ha je už modernější. tak jsem v dalším měsíci už začali, takže vůbec nevím, kdy se nám to zadařilo, ale ještě týden před menstr. se mi nic na testíku neukázalo ale skoro týden po tom co jsem to nedostala se tam už ukázali// tak nevím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.10.11 19:26

vím , že první měsíc se nám to nepodařilo a 5.9. jsem dostala menstruaci a další měsíc jsem si jen přibližně vypočetla kdy mám ovulaci a ejhle 5.10. nepřišla a ještě jsem si říkala, no jo to je tím vysazením , a jen tak jsem si udělala v sobotu 8.10. test a byly tam //, vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. Přítel teda taky ne a připadá mi , že to tak rychle taky nečekal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.10.11 19:28

já čekám na vyšetření, taky než mi to dojde, tak až tam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.10.11 19:28

Testy ukazují většinou nejpřesněji , až po menstruaci, protože káždá může mít hladinu HCG jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.10.11 19:30

Já jsem taky ještě nebyla, budu se objednávat v pondělí, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.10.11 19:34

no já ani nevím,kdy se nám to podařilo, my jsme zkoušeli dost často, ale nejvíc v polovině cyklu, ale že se mi to ukázalo až několik dní po vynechání…a tři testy byly // tak bych asi měla být ne:) jen člověk nesmí myslet na to že by se něco mohlo stát, ale vím, že to tady holky i psaly … snad nám všem to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.11 20:02

Mě vyšlo snad 5× // a přesto jsem stějně dostala MS. Tak čumim jak umim , zítra volám k doktorovi, tak snad bude vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí