Podzimní těhulky 2011 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
9.10.11 20:05

a o jak se ti zpozdila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.11 21:49

no měla jsem jí dostat 3. To nic a od 5. mi vycházely pozitivní testíky. Dělala jsem si dva denně a pořád všechny byly //. A dnes najedou MS a testík negativní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.10.11 22:21

Anetko, nechci být poslem špatných zpráv, ale pokud jsi dostala MS a test už máš dokonce negativní, tak se to počínající těhotenství bohužel neudrželo. A věř tomu, že se stávají i horší věci… příště to už bude v pořádku, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 09:47
Netrpělivá píše:
Anetko, nechci být poslem špatných zpráv, ale pokud jsi dostala MS a test už máš dokonce negativní, tak se to počínající těhotenství bohužel neudrželo. A věř tomu, že se stávají i horší věci… příště to už bude v pořádku, uvidíš.

Asi je to pravda. Každopádně to mám zkusit ještě v pátek a když nic tak máš pravdu. Já vím že se stávají horší věci, ale i tohle hodně mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.10.11 18:01

Anetko! to mě moc mrzí!!! to jsem nevěděla,že to vůbec jde. takže se to může stát komukoliv!

Netrpělivá jak opožděně může přijít menstr. a tím zrušit těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
10.10.11 19:11

Anetko, to je mi líto :cry: , pokud je test negativní, tak je asi opravdu konec těhotenství. Ale podařilo se to jednou a podaří se to zase :palec: , hlavu vzhůru, držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 20:43

Tak holky , je to tak. Je konec. Ale jsou i horší věci :) Oteklá očka z breku už mi zplaskly, teď jen počkat až skončí MS a vlítneme na to znova :) Zadařilo se jednou , tak musí znova :) A i mě to mrzí, a taky jsem ani náhodou nevěděla že to jde. Myslela jsem že máme vyhráno a začala jsem tomu šíleně věřit, o to víc to bolelo. Ale je lepší že se to stalo takhle v 1. tt než třeba v 5 měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.10.11 10:06

Anetko,
myslím, že to bereš správně: podařilo se jednou, podaří se znovu. Je ještě jedna velká výhoda, že se to stalo hned takhle brzy, a sice to, že jsi nemusela do nemocnice na revizi (RCUI - revisio cavi uteri instrumentalis, „česky“ instrumentální revize dutiny děložní). Kdyby se to stalo zhruba o 2 - 3 týdny později, už by tě tam lékařka s největší pravděpodobností poslala, aby byla jistota, že v děloze nezůstaly žádné zbytky po těhotenství, které by mohly působit neplechu. Zákrok probíhá stejně jako umělé přerušení - kyretáž, prostě se seškrábne děložní sliznice, dělá se to v narkóze během 15 minut, hospitalizace do druhého dne. Následně je doporučováno počkat s dalších otěhotněním půl roku, benevolentní doktoři už připouštějí 3 měsíce, a to proto, aby se děložní sliznice zregenerovala. Takže vidíš, že by stačilo pár dní navíc a bylo by to ještě nepříjemnější. Ale i revizi člověk přežije, když je nutná, já ji mám za sebou čtyřikrát, a co můžu dělat? Takže opravdu to ber tak, že dva pruhy na testu jsou spíš určitý příslib, než nějaká definitiva.
Kdyby se Ti to stalo víckrát, možná bych si být Tebou došla k doktorce, aby Ti v době ovulace změřila děložní sliznici. Kdyby byla moc nízká, tak se mimi (v tu dobu shluk buněk) nemůže pořádně zavrtat a dál se vyvíjet. To se ale dá řešit léky na podporu růstu děložní sliznice, případně z přírodních prostředků se pije kontryhelový čaj od MS po ovulaci. Ale když se to takhle stalo jednou, vůbec to neřeš a zkuste to znovu.

Janeynko,
ke Tvému dotazu, jak může MS zrušit těhotenství… těhotenství může předčasně skončit vpodstatě kdykoliv, a v tomhle úplně raném období nejspíš proto, že se špatně uvrtalo, a nezačalo do krevního oběhu dostatečně vysílat všechny ty látky, které způsobí, že se cyklus stopne a sliznice neodkrvácí. Jinak i když už je na ultrazvuku vidět dutinka, může se následně stát, že se nevytvoří plůdek, nebo se plůdek vytvoří, ale nemá srdeční akci, a když už ji má, i pak se klidně může přestat vyvíjet… fakt bych to všechno minimálně do prvotrimestrálního screeningu ve 12. týdnu brala trošku s rezervou. I doktoři většinou vydávají těhotenskou průkazku někdy kolem 10. - 12. týdne. Opravdu to má opodstatnění. Je to nepříjemné, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
11.10.11 14:47

Anetko držím palce, aby jsi zanedlouho napsala nějakou dobrou zprávičku :-) .
Děvčata mám dotaz, jak je to se sportem v těhotenství, jedná se mi hlavně o jízdu na koni, mám své koníky a ted vlastně nevím jestli můžu jezdit nebo ne, nemáte tuto zkušenost nebo nějakou známou, která by v těhotenství jezdila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 05:56

netrpělivá : moc ti děkuju. S těma 4 revizema. Ale ono se říká že všecko zlé je pro něco dobré a jak jsem to tu četla, tak vím že se aspoň můžu snažit o miminko hned :) Jsi zlato. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.11 05:58

No slečny a dámy, děkuji že ste mi pomáhaly a za to Vám teda radostnou zprávu napíšu. Mě se sice s miminkem nedaří, za to naší fence výborně a máme doma krásná štěňátka. Jsme na ní pyšní , i když s tím teď máme dost starostí. A Tím bych vám je chtěla zrovna i nabídnout. I když nepočítám s tím , že by jsi je někdo vzal :lol: Ale jestli mě v tom necháte , dám si na barák ceduli farma nebo útulek :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
14.10.11 09:41

Ahoj holky jestli muzu rada se k vam pridam, ja uz jsem v 8tt+2 …takze jsem otehotnela nekdy kolem 1.září povedlo se nam to druhy cyklus po vysazeni…tak uvidime…ja mam hroznou radost..ale neraduju se jeste tolik protoze sice uz 9 týden, ale porad do 15 týdne se říká že je riziko potratu nejhorsi..tak mam porad strach..jinak vsem gratuluji co nasli // čárky a ty co ne tak honem snažit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí