Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj jsem Blanka je mi 20let a konečně se nám podařilo o těhotnět on to si ce vůbec netrvalo ale cesta bude ještě hodně nervy drásající a těším se na nové kamarádky
Agentka.007 píše:
Ahoj jsem Blanka je mi 20let a konečně se nám podařilo o těhotnět on to si ce vůbec netrvalo ale cesta bude ještě hodně nervy drásající a těším se na nové kamarádky
Ahojky, ja se jmenuji Vendula, je mi 24roku a jsem na zacatku sedmeho tydne
miminko bylo neplanovane, ale mame z nej velkou radost ![]()
Hlavně se nenervujte kočky, nebo se o to aspoň maximálně snažte ![]()
Ahoj, také se přidávám. Jsem teprve v 5. týdnu, miminko jsme plánovali, na první kontrolu jdu v polovině ledna,tak doufám že už uvidíme srdíčko.. Máte těhu příznaky? ![]()
Ahoj holky,můžu se přidat?termín podle MS mám 30.8 a na kontrole už sem byla a byla vidět dutinka 1cm,další kontrola je 10.ledna,co se týče příznaků kromě větších a bolavých prsou snad asi nic,jen občas se mi zamotá hlava a mám pořád hlad.
Lucka83: Teda mě dr nevzala ještě ani krev a první ko mě čeká ještě dýl než tebe
já už to chci vidět takyy ![]()
Já jsem po ukončení braní HA zhubla 4 kila a chuť k jídlu se mi zatím moc nevrátila.. těhu příznaky mám zatím jen bolavá prsa, občas se mi udělá zle, ale neni to tak hrozné
Jen mi dělají starosti bolesti v podbřišku, první syn byl po celodenním neúspěšném porodu na svět přiveden císařem, tak mi docela dávají zabrat srůsty v děloze, ale na druhou stranu znám alespoň důvod bolestí..
já byla u dr proto že měsíc před tím sem spontánně potratila a nevěděla sem co a jak,vzal mi krev udělal UZ a nasadil práška na ředění krve a proti imunite a duphaston 2× denně,čekám totoiž na výsledky krve na genetiku Trombogen,protože moje babička přednedávnem prodělala třetí infarkt a je dost možné že sem to podědila.
tak ja uz byla na ultrazvuku 2× kvuli predchozim zdrav.problemum. Dutinku jsme uz videli. Ted jdu 2.ledna to budu na konci 7meho. Jinak priznaky? Snad vsechny
- bolesti prsou, nevolnosti, chute obcas nechutenstvi, zvysena teplota, unava, bolesti v podbrisku a v noci nespavost a nocni mury ![]()
Ja jdu na další kontrolu 12.1 ale před tím jdu na Hematologii pač mam asi trombozu, a už jsem taky prcka viděla ale tak spíš to vypadalo jako volske oko jsem se na to moc nedívala, me těhotenske nevolnosti nemam, ale boli mě strašně břicho a jo trpím kolikou jsem si myslela že tím trpí jen děti a nemůžu ani vydět sladké prcek mi dava teda do těla. STRAŠNĚ SE TĚŠÍM NA NOVÉ ČLENKY A TY CO UŽ JSOU TAK TU VÍTAM A GRATULUJI K TĚHOTENSTVÍ A NAŠE DLOUHÁ CESTA K PORODU .
Ahojky,
tak se přidávám, u dr jsem ještě nebyla, ale vychází to nějak koncem srpna, jsem nyní 7. tt…
Čekáme druhé a bylo vytoužené, přišlo po 8. měsících:)))
adus píše:U nás po šesti letech
Ahojky,tak se přidávám, u dr jsem ještě nebyla, ale vychází to nějak koncem srpna, jsem nyní 7. tt…
Čekáme druhé a bylo vytoužené, přišlo po 8. měsících:)))
Rehonka-po 6? Tý brdo, to by mi asi už kleplo… a máte přirozeně nebo uměle?