Budeme mít srpnové lvíče 2012

těhulka87
26.12.11 15:25

Budeme mit srpnove lvice 2012

Dostali jste take // pod stromecek? Uz to vi rodina? A jak se citite? Nejake priznaky? A kolikaty jste tyden? Uz jste byli u doktora? Pojdte si vykladat o spolecnych zazitcich, o prubehu tehotenstvi, vymenovat si rady :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
44
26.12.11 16:00

To ze jsem tehotna jsem zjistila 20.12 po tydennim vynechani menstruace. Vysly mi dva pozitivni TT. Priteli jsem pod stromecek zabalila detske boticky:). Priznaky mam takove ze me poboliva podbrisek a boli prsa jako blazen. Pak casteji chodim na WC. Jinak zadne nevolnosti ani zvraceni. K lekari se chystam zitra tak jeste nevim v kolikatym tydnu bych presne mela byt ale odhadem 4-5. A co ty? Jak se citis?

• načítám...
5993
26.12.11 16:13

ahoj holky, našla jsem na testu // 21.12. po asi 8 denním vynechání. Dle poslední ms a těhu kalkulačky na netu jsem dnes 6+1tt. Snažili jsme se skoro 3 roky. Co se týká příznaků, bolí mě prsa už asi měsíc, chodím častěji čůrat a jsem šťastná jako blecha. u doktora jsem nebyla, půjdu až v lednu, at už máme i srdíčko. Ve středu jdu k obvodnímu pro nemocenskou. Příteli jsem to řekla hned přes telefon. A jinak to ví nejbližší rodina a pár lidí na netu. Chci počkat ještě nějaký ten týden, at je jistotka:)
Jak dlouho jste se snažili? A máte již děti?

• načítám...
těhulka87
26.12.11 16:14

Ahojky, ja zjistila ze jsem tehotna uz 11.12.. Mela jsem pozitivni testy. Bylo to 2dny pred ocekavanou MS. Posledni MS jsem mela 15.11. U doktora jsem byla 2dny po zjisteni. Hcg v krvi pozitivni, a pred Vanoci uz byla videt dutinka na ultrazvuku. Ted jdu na kontrolu druheho. To by uz melo byt videt srdicko. Jinak jsem zitra 6tt. Nevolnosti moc ne. Spis pocit na zvraceni. Zvracim obcas. Prsa boli dost a ze dne na den z velikosti 70B na 80D. Chute byly dost velky tak jsem rychle pribrala, tak ted se drzim, nebo bych byla za chvili jak balon :D v noci nespavost a nocni mury a zaclo se mi delat akne. Jinak zvysena teplota 37,2, neustale :) jinak GRATULUJI k vanocnimu darecku :)

• Upravit
těhulka87
26.12.11 16:18
Susan23 píše:
ahoj holky, našla jsem na testu // 21.12. po asi 8 denním vynechání. Dle poslední ms a těhu kalkulačky na netu jsem dnes 6+1tt. Snažili jsme se skoro 3 roky. Co se týká příznaků, bolí mě prsa už asi měsíc, chodím častěji čůrat a jsem šťastná jako blecha. u doktora jsem nebyla, půjdu až v lednu, at už máme i srdíčko. Ve středu jdu k obvodnímu pro nemocenskou. Příteli jsem to řekla hned přes telefon. A jinak to ví nejbližší rodina a pár lidí na netu. Chci počkat ještě nějaký ten týden, at je jistotka:)
Jak dlouho jste se snažili? A máte již děti?

My se nesnazili. S pritelem jsme spolu druhy mesic a mimi bylo neplanovane. Ale jsme stastni i rodina. Ja jeste deti nemam. Ale pritel jedno ano, tak uz se tesi na druhe :)

• Upravit
5993
26.12.11 16:22

Nikdy jsem neměla na testu // a taky mi přijde hloupost testovat před ms, ale to je pouze má zkušenost a názor. Jo a taky mám častěji hlad, bývá mi těžko, ale nezvracela jsem v noci taky hůře spím, a musím asi jednou na záchod, ale to se dá přežít. Ty jo, jsi s chlapem dva měsíce a už jsi těhotná? Jak dlouho se spolu znáte? My spolu rok chodili a půl roku bydleli, když jsme se začli snažit:) Odkud jsi? Stačí kraj, já jsem z Ostravska:)

• načítám...
těhulka87
26.12.11 16:32

Zname se uz dlouho, tezko pocitat. Ja testovala pred MS a pak uz mi to jen potvrdil doktor. Vubec bych netestovala kdyby mi doma pritel nerekl ze jsem urco tehotna a pak mi obvodak nerekl ze podle prsou a teploty urco jsem. My spolu bydlime myslim od tretiho dne co jsme spolu zacli chodit. Zlinsko. A jak rikam my se nesnazili.

• Upravit
5993
26.12.11 16:37

Jj, chápu:) pokud se znáte tak je to o.k. :) Byli jsme se s přítelem projít do lesa a ted jsem unavená jako kotě:) Asi si půjdu na chvíli lehnout k pohádce:)

• načítám...
58833
26.12.11 16:41

Těhulko ono to tak občas vyjde ;)
Taky jsem před Vánoci měla pozitivní test, ale termín mi vychází až na konec srpna, takže spíš panna, i když kdo ví ;)
Susan já jsem vždycky testovala před MS asi 2 dny, protože jsem prostě věděla, že těhotná jsem a ještě mě v tom utvrzoval manžel. Teď jsem to zkoušela asi 6 dní před MS, protože jsem potřebovala vědět kvůli vyšetření a byli // a to, že jsem těhotná jsem věděla. Asi 3 dny po vynechání jsem zkusila ještě jednou a testovací čárky byla mnohem silnější než kontrolní. K doktorovi se chystám ve středu ;)

• načítám...
těhulka87
26.12.11 16:42

Taky lezim u pohadek :) cele svatky a odpocivam :)

• Upravit
5993
26.12.11 16:44

Jen mě moc mrzí, že není sníh, ale neuděláme nic. Já jsem to nikdy nedělala, ale jak říkám pouze můj názor:)

• načítám...
1782
26.12.11 16:52

Ahoj holky, moje poslední MS byla 8.11., 20.12. jsem měla 2 pozitivní testy, poté potvrzený HCG z krve, ve čtvrtek jsem byla na UZ,řekl mi doktor že něco tam je ale je to hrozně malinký a že to může být mimoděložní, nebo zamlklý a nebo jsem otěhotněla dýl.Což by pode mě odpovídalo. Mívala jsem ovulaci dýl než má být normálně. Zítra mám jít na další UZ a bojim se :( v rodině jsme měli loni jedno zamlklé těhu tak se boojim, aby to nepotkalo i mě :( jinak mě bolí prsa a je mi na zvracení, ale vše vydržím, hlavně aby vše dopadlo dobře. Podle kalkulačky na iinternetu bych měla rodit 22 srpna a dýl. :) všem hodně štěstí…

• načítám...
těhulka87
26.12.11 17:04
Kačka H píše:
Ahoj holky, moje poslední MS byla 8.11., 20.12. jsem měla 2 pozitivní testy, poté potvrzený HCG z krve, ve čtvrtek jsem byla na UZ,řekl mi doktor že něco tam je ale je to hrozně malinký a že to může být mimoděložní, nebo zamlklý a nebo jsem otěhotněla dýl.Což by pode mě odpovídalo. Mívala jsem ovulaci dýl než má být normálně. Zítra mám jít na další UZ a bojim se :( v rodině jsme měli loni jedno zamlklé těhu tak se boojim, aby to nepotkalo i mě :( jinak mě bolí prsa a je mi na zvracení, ale vše vydržím, hlavně aby vše dopadlo dobře. Podle kalkulačky na iinternetu bych měla rodit 22 srpna a dýl. :) všem hodně štěstí…

Urcite to bude v poradku :) dej pak vedet jak si dopadla. Ja pujdu na uz treti ultrazvuk a to cekani na nej je nejhorsi. Taky strachuju jestli bude vse dobre. Ale vim ze bude :) mame pred sebou to nejkrasnetsi obdobi, tak i pres strach si to uzivam :)

• Upravit
58833
26.12.11 17:22

Kačko nestresuje se a neboj. I když se to stalo v rodině, tak to neznamená, že se něco podobného stane tobě. Prostě buď v klidu a věř miminku. Ono je lepší chvíli počkat než letět k doktorovi hned s pozitivním testem ;) A doktoři se rádi „kryjí“ a tím zbytečně stresujou maminku :jazyk:

• načítám...
5993
26.12.11 18:02

Tezi, myslím si to samé a proto jsem nešla k dr. hned, ale chci jít až někdy v lednu, nemám potřebu slyšet, že je to mimoděložní, nebo zamlklé, tak radši půjdu až později:) Jinak je mi na blití a furt chodím čurat:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+