Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj tehulky tak jsem byla na ty kontroly tak mam prosaklou sliznici nebo delohu ted nevim co a rekla cislo 19 reknete mi prosim co to znamena? odpo jdu na ultrazvuk k jinemu doktorovi protoze ona ho nema
. takze me cekani litani.
Kačka H píše:
Zdravím všechny těhulky, mám dotaz. Jsem v 6tt, to že nemůžu cejtit ani vidět jídlo to by mi pak nevadilo ale včera mi opuchl krk a mandle, palí mě oči… dělám si fresh z pomerančů a mraky čajů. Jak kdyby na mě lezla chřipka. Z práce už jsem šla radši domů, ale ted nevím co dál? Nějaké léky nebo ne??? Bojim se cpát se lékama když jsem teprve v 6 tt. Nemůžu už skoro polykatjak mám oteklej krk.. děkuji za rady…buďte v teple hodně pijte, a vitamíny. to ted dělám já v lékarně řekli, že to musím vydžet. duležité je nemít teploty do 37,5 prý nevadí.
Kačko tak přeju, aby ses brzo vyležela. Nejlépe zalízt do postele a vyležet.
Majdo to bude prosáklá děloha To číslo bohužel nevím co znamená a hlavně nevím jak k němu doktorak došla, když nemá ultrazvuk. A počítej s tím, že ani na ultrazvkuku ti toho moc neřeknou ![]()
tezi píše:
Kačko tak přeju, aby ses brzo vyležela. Nejlépe zalízt do postele a vyležet.
Majdo to bude prosáklá děloha To číslo bohužel nevím co znamená a hlavně nevím jak k němu doktorak došla, když nemá ultrazvuk. A počítej s tím, že ani na ultrazvkuku ti toho moc neřeknou
Ona me prohlidla nejakymi zrcadly nebo cim bylo to jine nez klasicka prohlidka a pak rekla cislo 19 myslim ze odebirala nejaky vzorek. Ultrazvuk nema ona ma takove zastarale metody. Napsala mi zadanku tak snad odpo budu vedet vic. doufamn ze vse bude v poradku.
Majdo tak to bohužel neporadím. Můj gynekolog má ultrazvuk a vždy těhotenství potvrzoval ultrazvukem ![]()
Po zkušenosti u malého, kdy mě doktor hnal na ultrazvuk na začátku 5tt a nebylo nic vidět, tak už nikdy a to jsem natrefila na opravdu super doktorku na ultrazvuku, která mi všecho vysvětlila, ale dělá to minimum doktorů. To si raději fakt počkám těch 12-14dní od vynechání a budu v klidu.
tezi píše:
Majdo tak to bohužel neporadím. Můj gynekolog má ultrazvuk a vždy těhotenství potvrzoval ultrazvukem
Po zkušenosti u malého, kdy mě doktor hnal na ultrazvuk na začátku 5tt a nebylo nic vidět, tak už nikdy a to jsem natrefila na opravdu super doktorku na ultrazvuku, která mi všecho vysvětlila, ale dělá to minimum doktorů. To si raději fakt počkám těch 12-14dní od vynechání a budu v klidu.
Ona se mě neptala jestli chci ultrazvuk, napsala mi rovnou žádanku pro vyloučení mimoděložního těhotenství a pak se kní mám ještě vrátit. No uvidím jak dopadnu na tom ultrazvuku. Aspoň ta dutinka kdyby byla vidět.
majdo- osobne moc nechapu, proc tam jdes tak brzy, je to jenom stres stres stres a stejne se nic moc nezjisti! v predeslem tehu jsem sla v desatem tydnu, nemela jsem zadne problemy a byla to pohoda- pekne bilo srdicko… to bylo mozna az moc pozde, ale uplne staci sesty sedmy tyden…
Pažitko jak je tobě, ještě špiníš nebo už je to lepší?
Majdo taky jsem tak dostala žádanku. Byla jsem 4 dny po vynechání MS a mimoděložní mi nevyloučili, protože nic nebylo vidět
a za týden znovu kontrola. Je to akorát zbytečný stres ve chvíli, kdy má být žena v klidu a v pohodě ![]()
tezi píše:
Pažitko jak je tobě, ještě špiníš nebo už je to lepší?
Majdo taky jsem tak dostala žádanku. Byla jsem 4 dny po vynechání MS a mimoděložní mi nevyloučili, protože nic nebylo viděta za týden znovu kontrola. Je to akorát zbytečný stres ve chvíli, kdy má být žena v klidu a v pohodě
Na gyndu jsem sla protoze jsem uz davno mela jit na prohlidku a na ten UTZ me poslala doktorka tak je blby ji odporovat. Budu se snazit byt v klidu tak i tak. Ja bych jinak asi samozrejme pockala ale prohlidka byla uz ocekavana.
Majdo ten týden by to klidně počkalo ![]()
Pažitko a budeš to nějak řešit nebo budeš čekat? A ten Ascorutin sis koupila nebo ne?
jj, ascorutin mam- pujdu v pondeli bez objednani k svoji dr… jsme na chate a do nemocnice na pohotovost se mi nechce… rikam si, ze bud se s tim telo vyporada samo nebo bude mimco bojovnik a zvladne to i tak…
tezi píše:
Majdo ten týden by to klidně počkalo
Pažitko a budeš to nějak řešit nebo budeš čekat? A ten Ascorutin sis koupila nebo ne?
Asi máš pravdu, ale ten týden bych byla nervoznější ještě víc, takhle mi doktorka potvrdila, že ňáká změna nastala a že nemám žádný gynekologický problém, který by zastavil menstruaci.A hlavně mám volno, takže se mi to hodilo
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat