Budeme mít srpnové lvíče 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
830
29.12.11 10:29

ahoj tehulky tak jsem byla na ty kontroly tak mam prosaklou sliznici nebo delohu ted nevim co a rekla cislo 19 reknete mi prosim co to znamena? odpo jdu na ultrazvuk k jinemu doktorovi protoze ona ho nema :(. takze me cekani litani.

• načítám...
274
29.12.11 11:07
Kačka H píše:
Zdravím všechny těhulky, mám dotaz. Jsem v 6tt, to že nemůžu cejtit ani vidět jídlo to by mi pak nevadilo ale včera mi opuchl krk a mandle, palí mě oči… dělám si fresh z pomerančů a mraky čajů. Jak kdyby na mě lezla chřipka. Z práce už jsem šla radši domů, ale ted nevím co dál? Nějaké léky nebo ne??? Bojim se cpát se lékama když jsem teprve v 6 tt. Nemůžu už skoro polykatjak mám oteklej krk.. děkuji za rady…

buďte v teple hodně pijte, a vitamíny. to ted dělám já v lékarně řekli, že to musím vydžet. duležité je nemít teploty do 37,5 prý nevadí.

• načítám...
58839
29.12.11 11:10

Kačko tak přeju, aby ses brzo vyležela. Nejlépe zalízt do postele a vyležet.
Majdo to bude prosáklá děloha To číslo bohužel nevím co znamená a hlavně nevím jak k němu doktorak došla, když nemá ultrazvuk. A počítej s tím, že ani na ultrazvkuku ti toho moc neřeknou :nevim:

• načítám...
830
29.12.11 11:13
tezi píše:
Kačko tak přeju, aby ses brzo vyležela. Nejlépe zalízt do postele a vyležet.
Majdo to bude prosáklá děloha To číslo bohužel nevím co znamená a hlavně nevím jak k němu doktorak došla, když nemá ultrazvuk. A počítej s tím, že ani na ultrazvkuku ti toho moc neřeknou :nevim:

Ona me prohlidla nejakymi zrcadly nebo cim bylo to jine nez klasicka prohlidka a pak rekla cislo 19 myslim ze odebirala nejaky vzorek. Ultrazvuk nema ona ma takove zastarale metody. Napsala mi zadanku tak snad odpo budu vedet vic. doufamn ze vse bude v poradku.

• načítám...
58839
29.12.11 11:19

Majdo tak to bohužel neporadím. Můj gynekolog má ultrazvuk a vždy těhotenství potvrzoval ultrazvukem :nevim:
Po zkušenosti u malého, kdy mě doktor hnal na ultrazvuk na začátku 5tt a nebylo nic vidět, tak už nikdy a to jsem natrefila na opravdu super doktorku na ultrazvuku, která mi všecho vysvětlila, ale dělá to minimum doktorů. To si raději fakt počkám těch 12-14dní od vynechání a budu v klidu.

• načítám...
830
29.12.11 11:22
tezi píše:
Majdo tak to bohužel neporadím. Můj gynekolog má ultrazvuk a vždy těhotenství potvrzoval ultrazvukem :nevim:
Po zkušenosti u malého, kdy mě doktor hnal na ultrazvuk na začátku 5tt a nebylo nic vidět, tak už nikdy a to jsem natrefila na opravdu super doktorku na ultrazvuku, která mi všecho vysvětlila, ale dělá to minimum doktorů. To si raději fakt počkám těch 12-14dní od vynechání a budu v klidu.

Ona se mě neptala jestli chci ultrazvuk, napsala mi rovnou žádanku pro vyloučení mimoděložního těhotenství a pak se kní mám ještě vrátit. No uvidím jak dopadnu na tom ultrazvuku. Aspoň ta dutinka kdyby byla vidět.

• načítám...
11862
29.12.11 11:34

majdo- osobne moc nechapu, proc tam jdes tak brzy, je to jenom stres stres stres a stejne se nic moc nezjisti! v predeslem tehu jsem sla v desatem tydnu, nemela jsem zadne problemy a byla to pohoda- pekne bilo srdicko… to bylo mozna az moc pozde, ale uplne staci sesty sedmy tyden…

• načítám...
58839
29.12.11 11:41

Pažitko jak je tobě, ještě špiníš nebo už je to lepší?
Majdo taky jsem tak dostala žádanku. Byla jsem 4 dny po vynechání MS a mimoděložní mi nevyloučili, protože nic nebylo vidět :nevim: a za týden znovu kontrola. Je to akorát zbytečný stres ve chvíli, kdy má být žena v klidu a v pohodě :nevim:

• načítám...
11862
29.12.11 11:42

tezi- spinim porad, sice malo, ale i trochu cerstvou krvi:-(

• načítám...
830
29.12.11 11:45
tezi píše:
Pažitko jak je tobě, ještě špiníš nebo už je to lepší?
Majdo taky jsem tak dostala žádanku. Byla jsem 4 dny po vynechání MS a mimoděložní mi nevyloučili, protože nic nebylo vidět :nevim: a za týden znovu kontrola. Je to akorát zbytečný stres ve chvíli, kdy má být žena v klidu a v pohodě :nevim:

Na gyndu jsem sla protoze jsem uz davno mela jit na prohlidku a na ten UTZ me poslala doktorka tak je blby ji odporovat. Budu se snazit byt v klidu tak i tak. Ja bych jinak asi samozrejme pockala ale prohlidka byla uz ocekavana.

• načítám...
58839
29.12.11 11:49

Majdo ten týden by to klidně počkalo ;)
Pažitko a budeš to nějak řešit nebo budeš čekat? A ten Ascorutin sis koupila nebo ne?

• načítám...
11862
29.12.11 11:53

jj, ascorutin mam- pujdu v pondeli bez objednani k svoji dr… jsme na chate a do nemocnice na pohotovost se mi nechce… rikam si, ze bud se s tim telo vyporada samo nebo bude mimco bojovnik a zvladne to i tak…

• načítám...
58839
29.12.11 11:56

Pazitko přeju toho bojovníčka, aby bylo všechno v pohodě :hug:

• načítám...
830
29.12.11 11:57
tezi píše:
Majdo ten týden by to klidně počkalo ;)
Pažitko a budeš to nějak řešit nebo budeš čekat? A ten Ascorutin sis koupila nebo ne?

Asi máš pravdu, ale ten týden bych byla nervoznější ještě víc, takhle mi doktorka potvrdila, že ňáká změna nastala a že nemám žádný gynekologický problém, který by zastavil menstruaci.A hlavně mám volno, takže se mi to hodilo :).

• načítám...
11862
29.12.11 12:05

tezi, diky moc!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital