Budeme mít srpnové lvíče 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3103
30.12.11 09:31
Susan23 píše:
Ahoj holky, Kači nechci prudit, ale zítra je poslední den v roce:D:D:D Ale dělám si z tebe jen srandičky:)
Co se týká pohlaví, je mi dnes už i jedno, vždy jsem chtěla spíše kluka a přítel holku, ale dnes je mi to uplně jedno a možná bych byla radši i za holčičku:) Segra má dva kluky.
Pohlaví si nechce nechat říct přítel, tak to respektuji a podřídila jsem se.
Jména již taky máme, Rozálie a Aleš, ale uvidíme, zda se to ještě změní:D
Kontrolu mám 2.1.2012. Věřím, že už bude i srdíčko, ale pokud nee, tak nevadí, bude příště:) Všem přeji hezký den:)

jé,taky jdu na kontrolu 2.1:) a vkolikatem jses dneska?já 5+0 :)

• načítám...
miselka666
30.12.11 09:44

No já jsem dycky taková hrdinka,že mě nic neskolí :-D

Tak jsem si říkala,že mě přece nějaké těhotenství nevykolejí :mrgreen:

• Upravit
miselka666
30.12.11 09:45

JInak já bych chtěla holčičku ale to se pořád nemůžeme shodnout na nějakém jméně…

Alep okud by to byl chlapeček tak to bude na 100% DAMIAN :srdce:

• Upravit
58839
30.12.11 09:58

No já si jsem téměř jistá, že čekám holčičku.
Tak mám nachystaný oběd v troubě a než přijedeme, bude uvařeno :dance:

• načítám...
miselka666
30.12.11 10:00
tezi píše:
No já si jsem téměř jistá, že čekám holčičku.
Tak mám nachystaný oběd v troubě a než přijedeme, bude uvařeno :dance:

No ty už za sebou mateřství máš,takže už víš jak to chodí…

Ale já mám taky tuicha že to bude holčička,ale nevím proč-prostě si to jenom myslím nějak podvědomě… :nevim:

• Upravit
5993
30.12.11 10:04

Marunko, jsem dnes 6+5 tt, dle ms. Ale jistá si budu až po utz. Myslím, že jsem mohla mít později ovulku. Takže to jen tak tipuji:)

• načítám...
3103
30.12.11 10:57

taky bych chtěla holčičku,ale hlavně at je miminko zdravé:).zdál se mi sen a to jsem jeste nevedela že jsem těhotná a chovala jsem holcicku:).Tak možná podvědomí:) :srdce:

Každá maminka chce asi holčičku:) moje bude Emička :srdce:

• načítám...
5446
30.12.11 11:46
marunka05 píše:
taky bych chtěla holčičku,ale hlavně at je miminko zdravé:).zdál se mi sen a to jsem jeste nevedela že jsem těhotná a chovala jsem holcicku:).Tak možná podvědomí:) :srdce:Každá maminka chce asi holčičku:) moje bude Emička :srdce:

tak to by mohlo vyjit ;) Ema se mi moc libi, ta byla u nas jedna z moznosti pro holcicku. mame dlouhy prijmeni (v zenske varinte), tak jsme se snazili vybirat kratky jmena. jeste se nam libila Nela, ale tech je ted okolo fura…
ja jsem si treba prala taky holcicku, ale ted bych toho svyho mrnina nevymenila, to je jasny… 8) docela me prekvapilo, kolik z mych znamych si pralo chlapecka. a to treba i jako druhy ditko… :nevim: :) taky jsem predpokladala, ze holky chteji spis holku a naopak. a nee, nekteri znami chlapi zase moc touzi po holcicce :srdce:
no a kdyz muj chlap chtel tolik toho kluka a ma ho, tak doufam, ze ted to vydrzi se mnou a nenechame si to opravdu rict, at mame prekvapeni :pankac:

• načítám...
830
30.12.11 12:28

ahojky tehulky tak jsem vratila od pana doktora a z lekarny nechala jsem ten 700 ale co bych pro miminjko neudelala. Rozhodla jsem ze ted uiz opravdu budu odpocivat. Takze zehleni odkladam :).Jinak co se tyce pohlavi to jeste nevim ani nevim kdy se to zjsitit ale s pritelem si to asi nechame rict. Ja bych chtela holciciku on chlapecka ale pravda ze dulezity je hlavne aby bylo zdrave. Ja od nakych svych 15ti si preju Valentynku :). ale kluka nevim pritel chce po nem aby pokracoval rod jmenuje se Leopold ale je fakt ze k jeho prijmeni se nejvic hodi tohle jmeno. Me se jeste libi Kristian.

• načítám...
58839
30.12.11 12:28

No já jsem si u obou holek byla jistá, že to bude holčička. U malého to bylo spíš přání, protože co bych dělala s klukem :jazyk: Ale nějak vnitřně jsem se s holčičkou nedokázala srovnat, no a když nám řekli kolem 30tt kluka, tak jsem byla moc šťastná a nevyměnila bych ho ani za nic :andel:
Tak jsme doma. Už jsme i po obědě. Všechno jsme stihli během necelých 2h :dance: Na další kontrolu jdu 12.1. v 10h. V pondělí si musím zajet na odběry, jestli stačí dávka léku a odpoledne volat na výsledky :roll:

• načítám...
3126
30.12.11 12:38

ahoj :mavam: já bych si možná přála holčičku, ale zase na druhou stranu mám doma chlapečka a kdyby to byl další kluk aspon by si spolu hráli. ale je mně to ted uz docela jedno hlavne jak uz tu bylo nekolikrat zmineno, aby byli miminka zdravé :srdce: a v poradku.
jinak nam tu napadl snih ale je takovy mokry a tezky :( jinak sem to s tema nevolnostma zakrikla :zed:

• načítám...
830
30.12.11 13:37

holky chtela bych se zeptat jaké užíváte vitamínky? neznáte některá FOLGRAVID doporučila mi ho doktorka ale přijde mi drahý ale je hodně chválený. Nějak se v těch ostatních nevyznám :(

• načítám...
3126
30.12.11 13:43
majda-k píše:
holky chtela bych se zeptat jaké užíváte vitamínky? neznáte některá FOLGRAVID doporučila mi ho doktorka ale přijde mi drahý ale je hodně chválený. Nějak se v těch ostatních nevyznám :(

já zatím beru jen kyselinu listovou, obyčejnou a sem tam zobnu b-komplex. jinak u prvniho sem zobala vitaminy gravital a prislo me ze moc se po nich pribiraa nekdo rikal ze i deti jsou vetsi, ale nevim slysela sem to.

• načítám...
58839
30.12.11 13:51

Já mám na doporučení lékařů femibion ;) A jestli se ti ten tvůj zdá drahý, tak o Femibionu ani neuvažuj :nevim: Ten první na dobu před početím a začátek těhotenství stojí 300 a ten další stojí už 500 :nevim: Nejspíš teda budu brát tu 800 celé těhotenství, protože beru ještě pupalku.
O velkých dětech jsem slyšela a můj případ to není. V 1.těhotenství jsem brala pravidelně GS Mamavit a dcera měsíc před termínem měla hodně nízkou váhu. U druhé dcery jsem brala Calibrum a dcera měla v termínu 3kg (měla téměř 2,5× větší váhu než sestřička) a syn měl 3,16kg a brala jsem Femibion

• načítám...
830
30.12.11 14:02
mončíček píše:
majda-k píše:
holky chtela bych se zeptat jaké užíváte vitamínky? neznáte některá FOLGRAVID doporučila mi ho doktorka ale přijde mi drahý ale je hodně chválený. Nějak se v těch ostatních nevyznám :(
já zatím beru jen kyselinu listovou, obyčejnou a sem tam zobnu b-komplex. jinak u prvniho sem zobala vitaminy gravital a prislo me ze moc se po nich pribiraa nekdo rikal ze i deti jsou vetsi, ale nevim slysela sem to.

A myslíš, že je už moc brát folgravid a ještě kyselinu listovou tu obyč? ve folgravidu je kyselina listová a kyselina DHA nějaká hodně doporučovaná.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+