Budeme mít srpňáčka - srpen 2012 :o)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
12.12.11 19:04

Budeme mít sprnáčka :o)

Ahojky, tak včera večer jsem se dozvědela že čekáme s přítelem naše vytoužené miminko… Termín porodu nám vychází na Srpen 2012 :srdce: Pokud by se našel někdo kdo je na tom stejně budu ráda když se přidá a budem si moct vše navzájem zdělovat :* Jinak jsem dnes 3 plus 6 :dance: moje těhu příznaky jsou ranní nevolnost, častý chození na záchod, únava...... asi klasika :* jinak čekáme naše první miminko a snažily jsme se od listopadu :srdce: takže nám to vyšlo hned na poprvé. Jo a je mi 23 a jsem z Prahy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14973
12.12.11 19:13

Ahojky,

jestli chceš, přidej se k nám do „Asi budu mít letňáčka“, sice už rozjetá diskuze, ale rády tě tam přivítáme 8) Já čekám už v červenci, teď jsem v 11týdnu, tak se mi pomalu krátí to krizové období…

Už jsi se objednala na gynekologii? A už máš po MS? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
12.12.11 19:16
Charlynka píše:
Ahojky, tak včera večer jsem se dozvědela že čekáme s přítelem naše vytoužené miminko… Termín porodu nám vychází na Srpen 2012 :srdce: Pokud by se našel někdo kdo je na tom stejně budu ráda když se přidá a budem si moct vše navzájem zdělovat :* Jinak jsem dnes 3 plus 6 :dance: moje těhu příznaky jsou ranní nevolnost, častý chození na záchod, únava...... asi klasika :* jinak čekáme naše první miminko a snažily jsme se od listopadu :srdce: takže nám to vyšlo hned na poprvé. Jo a je mi 23 a jsem z Prahy :*

tak ja se k tobe pridam ja dnes nasla v sobotu na testu // sice jedna slaba ale dnes uz silnejsi
taky jsem z prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.12.11 19:17
LadyTommy píše:
Ahojky,

jestli chceš, přidej se k nám do „Asi budu mít letňáčka“, sice už rozjetá diskuze, ale rády tě tam přivítáme 8) Já čekám už v červenci, teď jsem v 11týdnu, tak se mi pomalu krátí to krizové období…

Už jsi se objednala na gynekologii? A už máš po MS? :))

Ahojky, děkuji a ráda se přidám :) jinak po ms ještě nemám… :( ale pevně věřím že vše dobře dopadne! Jinak objednaná jsem na 23.12 :srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
12.12.11 19:19

Určitě to dobře dopadne :palec: Taky jsem našla // asi 12 dní před termínem MS, ta doba byla neskutečná, ale stálo to zato, teď už je to človíček s nosíčkem a končetinkama :srdce:

Taky jsem holky z Prahy a je mi 20.

Přeju oběma hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.12.11 19:25

Ahoj holky, já našla // zhruba před týdnem. Ale zatím se neraduju, rozhodující bude až kontrola 21.12.
Charlynko, to tě tak brzy objednal dr.?? Za sebe můžu doporučit jít až kolem 7tt. Dřív dr. stejně na utz nic neuvidí a bude tě akorát stresovat. Já šla v 5tt kvůli jinému problému a ještě vůbec nic vidět nebylo.. doktor vyslovil podezření na mimoděložní a tak dlouhý týden do další kontroly jsem ještě nezažila.. na poslední kontrole byl vidět jen váček, takže dalších 14 dní stresů, jestli se objeví srdíčko, podezření na ZT.. nebýt toho problému, objednala bych se až po vánocích, ušetřilo by mi to spoustu nervů ;)

• Citovat
  • Upravit
308
12.12.11 19:33
madi píše:
Ahoj holky, já našla // zhruba před týdnem. Ale zatím se neraduju, rozhodující bude až kontrola 21.12.
Charlynko, to tě tak brzy objednal dr.?? Za sebe můžu doporučit jít až kolem 7tt. Dřív dr. stejně na utz nic neuvidí a bude tě akorát stresovat. Já šla v 5tt kvůli jinému problému a ještě vůbec nic vidět nebylo.. doktor vyslovil podezření na mimoděložní a tak dlouhý týden do další kontroly jsem ještě nezažila.. na poslední kontrole byl vidět jen váček, takže dalších 14 dní stresů, jestli se objeví srdíčko, podezření na ZT.. nebýt toho problému, objednala bych se až po vánocích, ušetřilo by mi to spoustu nervů ;)
:( tak ted jsem zmatená..... ona me sice rikala ze me objedna na prvni tyden v lednu… ale ja ji prosila ze bych potrebovala fotecku pod stromecek… i kdyby tam byla jenom tecka..... a ona teda ze me objedna na 23.12 :) byla moc mila a mela pochopeni..... :srdce: a kdyz jsem se ted koukala na ruzny ultrazvuky tak plno jich tam v 6tt uz meli videt vacek s mimi i dokonce srdicko ...... a vzhledem k tomu ze jsem // našla tak brzo.. a do ms mám jeste zhruba tyden tak by to mohlo znamenat ze jsem mela ovu driv a ze mimi tym padem je i starsí nebo? ze by tam treba uz neco videt bylo..... :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
12.12.11 19:39

Ahoj holky, přidám se k vám :-) // jsem našla minulý týden v pondělí, na kontrolu půjdu 21.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.12.11 19:45
Charlynka píše:
madi píše:
Charlynko, to tě tak brzy objednal dr.?? Za sebe můžu doporučit jít až kolem 7tt. Dřív dr. stejně na utz nic neuvidí a bude tě akorát stresovat. Já šla v 5tt kvůli jinému problému a ještě vůbec nic vidět nebylo.. doktor vyslovil podezření na mimoděložní a tak dlouhý týden do další kontroly jsem ještě nezažila.. na poslední kontrole byl vidět jen váček, takže dalších 14 dní stresů, jestli se objeví srdíčko, podezření na ZT.. nebýt toho problému, objednala bych se až po vánocích, ušetřilo by mi to spoustu nervů ;)
:( tak ted jsem zmatená..... ona me sice rikala ze me objedna na prvni tyden v lednu… ale ja ji prosila ze bych potrebovala fotecku pod stromecek… i kdyby tam byla jenom tecka..... a ona teda ze me objedna na 23.12 :) byla moc mila a mela pochopeni..... :srdce: a kdyz jsem se ted koukala na ruzny ultrazvuky tak plno jich tam v 6tt uz meli videt vacek s mimi i dokonce srdicko ...... a vzhledem k tomu ze jsem // našla tak brzo.. a do ms mám jeste zhruba tyden tak by to mohlo znamenat ze jsem mela ovu driv a ze mimi tym padem je i starsí nebo? ze by tam treba uz neco videt bylo..... :(

já jsem byla v 5+0 a děloha byla úplně prázdná.. pak jsem byla v 6+2 a byl vidět váček. ale to byla jen miniaturní tečka pár milimetrů velká, na fotce bys ji ani nezaznamenala :mrgreen:
jako můžeš samo jít, ale bude vidět hrozně maloučko, jestli něco. a pokud je tvá dr. takový plašan jako ten můj, tak tě může celkem slušně vyděsit.
ale chápu tě, je to tvoje první mimi :D já jsem u svého prvního byla tak nějak v tom 7tt a to už bylo vidět srdíčko :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 19:59
Charlynka píše:
madi píše:
:( tak ted jsem zmatená..... ona me sice rikala ze me objedna na prvni tyden v lednu… ale ja ji prosila ze bych potrebovala fotecku pod stromecek… i kdyby tam byla jenom tecka..... a ona teda ze me objedna na 23.12 :) byla moc mila a mela pochopeni..... :srdce: a kdyz jsem se ted koukala na ruzny ultrazvuky tak plno jich tam v 6tt uz meli videt vacek s mimi i dokonce srdicko ...... a vzhledem k tomu ze jsem // našla tak brzo.. a do ms mám jeste zhruba tyden tak by to mohlo znamenat ze jsem mela ovu driv a ze mimi tym padem je i starsí nebo? ze by tam treba uz neco videt bylo..... :(

neboj 23.12 uz tam urcite neco videt bude. Pokud nemá dr. nějaký zastaralý ultrazvuk. Ale já byla v 4+5tt a uz tam byl videt vácek. Na fotku to sice ještě nebylo ale měla jsem to potvrzené, a pokud budeš v 6týdnu tak už neco uvidíš určitě jen možná ještě to srdíčko nebude. ;)

• Citovat
  • Upravit
308
12.12.11 20:00
Anonymní píše:
Charlynka píše:
madi píše:
neboj 23.12 uz tam urcite neco videt bude. Pokud nemá dr. nějaký zastaralý ultrazvuk. Ale já byla v 4+5tt a uz tam byl videt vácek. Na fotku to sice ještě nebylo ale měla jsem to potvrzené, a pokud budeš v 6týdnu tak už neco uvidíš určitě jen možná ještě to srdíčko nebude. ;)

nevadíííííííííííííííí hlavně fotečka pro budoucí babičku a dedečkaaa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leeeniii
12.12.11 20:05

Ahoj, tak já taky // a doktorkou potvrzený na ultrazvuku asi třetí týden po oplození.:-)Já mám zřejmě posunutou ovulaci až těsně před měsíčkama, cyklus mám delší, takže jdu znovu na kontrolu 22.12.:-)A to nějak přesně stanovíme ten termín a tak.:-)

• Citovat
  • Upravit
Leeeniii
12.12.11 20:06

A je mi 25 a sem z Prahy a první mimi. :)

• Citovat
  • Upravit
308
12.12.11 20:09
Leeeniii píše:
A je mi 25 a sem z Prahy a první mimi. :)

Vííítej a gratulace všm budoucím maminkám :) holky pak budete muset vyprávět :) já jdu až den před vánocema :dance: a jak vám je? jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.12.11 20:12

Leeniii, tak to máme podobné, já musela mít ovu posunutou o týden, když je mimi mladší :nevim: Dr. se to moc nelíbí a nestále mě straší, no ale uvidíme. Já jdu na kontrolu den před tebou :D Tak si budeme držet palce. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex