Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj,ráda bych se seznámila s holkama které taky nedávno objevily // a doufají že se vše podaří.Mě je 23 let,měla jsem jednou mimoděložní těhotenství a jeden spontánní potrat letos v září.Nyní jsem na začátku 9.tt…Najdou se holky které by si chtěly vyměnovat názory,rady a pod.??
nejsi jen co vím jsou tu další asi 2 diskuze já jsem ze všech zmizela jelikož čekám na srdíčko
SarkaC píše:
nejsi jen co vím jsou tu další asi 2 diskuze já jsem ze všech zmizela jelikož čekám na srdíčko
pořád není vidět??a v kolikátem jsi týdnu??teda pokud jsem dobře pochopila.Vím že tu jsou i jiné diskuse ale když jsem napsala,nikdo ani neodpoví ![]()
já jsem podle ms 7+5 a podle utz když jsem byla ve čtvrtek tak to bylo 6+4 vnutila jsem se k dr a podívá se na mě ve středu
SarkaC píše:
já jsem podle ms 7+5 a podle utz když jsem byla ve čtvrtek tak to bylo 6+4 vnutila jsem se k dr a podívá se na mě ve středu
doktor ti řekl správný počet,od MS se musí odečíst jeden týden.Tak myslím že až půjdeš na kontrolu tak už srdíčko uvidíš
a kolik ti je let jesli se můžu zeptat??
neodečítal nic a hrozil potratem i když nešpiním nekrvácím nic mě nebolí je mě 26 ale ted pujdu k dr a doufám že to bude o.k
neměl by tě strašit..ale pokud nenaběhne srdíčko tak to tak dopadne…ale ono určitě naběhne!! ![]()
SarkaC píše:
v to doufám
určitě ano!!!věř tomu malinkýmu a uvidíš že srdíčko bude..já jdu na další KO až 14.12
Příspěvek upraven 05.12.11 v 13:00
u vás se chodí na vánoce????? jj věřím a přesvědčím se o tom ve středu
SarkaC píše:
u vás se chodí na vánoce????? jj věřím a přesvědčím se o tom ve středu
opraveno-14.12.. ![]()
už jsem myslela že někdo chodí do práce i na vánoce
to já ještě nevím jak pujdu uvidíme necháme se překvapit
SarkaC píše:
už jsem myslela že někdo chodí do práce i na vánoceto já ještě nevím jak pujdu uvidíme necháme se překvapit
dej poté vědět
Ahoj
![]()
Původně jsem se do žádné takové diskuse zapojovat nechtěla,ale tady mi to nedá.. Před dvěma týdny jsem zjistila //, jenže jsem začala mírně krvácet, u dr. jsem dostala léky s tím, že v 5+0 ještě nic vidět nebylo, takže dr. vyslovil podezření na mimoděložní.. takže taktéž čekám, co se z toho vyvrbí a na kontrolu, kde dostanu verdikt, zda tam tedy miminko je na správném místě nebo není, jdu taky ve středu. To bych měla být 6+2. Takže Sarko budu ti moc držet ve středu palce, aby srdíčko bylo ![]()