Poradna duly
Jana Čurdová
madi píše:
Ahoj![]()
Původně jsem se do žádné takové diskuse zapojovat nechtěla,ale tady mi to nedá.. Před dvěma týdny jsem zjistila //, jenže jsem začala mírně krvácet, u dr. jsem dostala léky s tím, že v 5+0 ještě nic vidět nebylo, takže dr. vyslovil podezření na mimoděložní.. takže taktéž čekám, co se z toho vyvrbí a na kontrolu, kde dostanu verdikt, zda tam tedy miminko je na správném místě nebo není, jdu taky ve středu. To bych měla být 6+2. Takže Sarko budu ti moc držet ve středu palce, aby srdíčko bylo
Ahoj-vítám tě
.mimoděložním jsem si prošla ve 20 letech.Ale laparku mi dělali asi as přibližně v 8.tt-nebylo nic vidět.Každopádně by ti na příští KO měli říct co a jak-tak doufám že miminko bude na správném místě!!!
Ditu, my taky doufáme,ale stát se může bohužel vše.. A můžu se zeptat, jak se to projevovalo? Měla jsi bolesti??
Jinak gratuluju k těhotenství ![]()
mě to nijak nebolelo.jen jsem občas cítila malé škubnutí ale to cítíš i v normálním těhu..u mě se čekalo až se z UZ jistí kde to přesně je ale začala jsem krvácet tak mě operovali skoro na slepo.Jinak postup doktora u mě byl jiný.když nic neviděl tak mi nabral krev a podle ní zjistil že je to mimo.tobě krev nebrali??
dituleska píše:
mě to nijak nebolelo.jen jsem občas cítila malé škubnutí ale to cítíš i v normálním těhu..u mě se čekalo až se z UZ jistí kde to přesně je ale začala jsem krvácet tak mě operovali skoro na slepo.Jinak postup doktora u mě byl jiný.když nic neviděl tak mi nabral krev a podle ní zjistil že je to mimo.tobě krev nebrali??
jj bral, minulé pondělí, to bylo 5+0 s tím, že se uvidí teď ve středu, buď mimi bude nebo se vezme znovu krev a ty hodnoty se porovnaj ![]()
uvidíte!hlavně pokud to bude doopravdy mimoděložní tak měj na paměti-co mě říkal doktor,že s otěhotněním počkat aspon půl roku ptž by se to mohlo opakovat!!ale u tebe to určo bude dobré!!!5+0 je málo - to by viděl maximálně sliznici.neměla si v té době mit MS?to bys také kuli tomu mohla špinit
dituleska píše:
uvidíte!hlavně pokud to bude doopravdy mimoděložní tak měj na paměti-co mě říkal doktor,že s otěhotněním počkat aspon půl roku ptž by se to mohlo opakovat!!ale u tebe to určo bude dobré!!!5+0 je málo - to by viděl maximálně sliznici.neměla si v té době mit MS?to bys také kuli tomu mohla špinit
nene.. ono jsem začala krvácet po tulení
byla to jen chvilka a pak jen špinění. dr. mi napsal utrogestan a hned to přešlo. teď se cítím dobře, akorát mi bolí na pravé straně v tříslech, kyčle.. nejvíc kdy ležím nebo sedím, jak to rozchodím, tak je to lepší..
dr. říkal, že v těch 5+0 je fakt brzy, já tam šla hlavně kvůli tomu špinění, aby mi něco napsal.. ani jsem nedoufala, že bude něco vidět..
v minulém těhu jsem byla až někdy po 7tt a to už bylo i srdíčko ![]()
dituleska píše:
jedu pro přítel do práce pak se ozvu
já budu až večer, jdeme malým na dětskou mikulášskou
![]()
Madi tak si myslím že se nemáš čeho bát,špnění po sexu je docela běžnej ukaz..takže bude miminko ![]()
já asi nešpiním díky utrogestanu za což jsem ráda to bych lítala pořád na pohotovost ![]()
to právě že ani tolik ne já se hodně bojím tak zase moc často to není
to nebylo vůbec náruživě, spíš naopak, hodně opatrně
taky beru utrogestan.. no uvidíme, co řekne dr.
zase kdyz se tam ma mimi udrzet tak ani sex neublizi.mas ted prekrveniu delohu tak se mozna jen natrhla nejaka zilka.neboj!!