Těšíme se na miminko - léto 2012

915
2.12.11 10:13

Těšíme se na miminko-léto 2012

Ahoj všichni co se těšíte na svoje miminka,které mají termín léto 2012 :kytka: :lol: Jak prožíváte první měsíce?Mužeme si tu radit a pomáhat!Tak pište!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15029
2.12.11 10:17

Ahojky, já se těším, ale zatím trošku, dokud nebude po prvním screeningu :)) Termín mám 5.7., teď končím 9týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
2.12.11 10:22

ahoj já zase odpočítávám týdny at už překročíme tu hranici 13 týdnu ted probíhá 10 týden termín máme na 4.7 je to naše 3 miminko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15029
2.12.11 10:28

Já čekám první, tak je teď pro mě všechno moc nové :) Po tom 13týdnu bude opravdu čas si oddychnout, takže do Nového roku už snad budu vstupovat s velkým oddychnutím :palec:

Zkušená mamino, jak probíhá první screening? A výsledky víš hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
2.12.11 10:40

no holky to nevím jelikož mi ho nikdy nedělali teď mi ho budou dělat poprvé :lol: změnila jsem gyndaře :lol: chtěla jsem lepší péči no malá se totiž narodila doma a navíc byla už ve zkažené vodě takže jsme o ní mohli přijít.Takže teď pujdu poprvé je to prý jen odběr krve a do týydne by měli dělat velký UZ a ty hodnoty co jim vyjdou by ti mohli říct rovnou na místě pokud na to mají vybavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
2.12.11 10:44

ahojky ja jsem 7tt moc se tesime ale mam strach je jeste brzo a v halve mam tolik scenaru co se muze stat :,( jeste tomu moc neverim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.11 11:43

Ahoj, já jsem 7tt, čekáme už druhé miminko. Narodí se v 8 měsíci.
Strach o něj mám, ale už to beru trochu jinak, co přijde to příjde. Zažila jsem si už 2 potraty. Zatím je mi doost špatně a jsem unavená, když cítím maso tak se mi chce zvracet :lol: , ale navařit rodince musím.
Před pár dny jsem začala trochu špinit, tak uvidím co mi řekne Dr. v útery na kontrole. Ale to špinění mě provázelo každným těhotenstvím v počátku.
Jinak musím anonymně, kvůli rodinným příslušníkům, kteří tu chodí a ještě nic neví :D

• Citovat
  • Upravit
2288
2.12.11 11:54

LadyTommy první screening byl uzasny,pritele nebo manzu si vem s sebou,je to skvely zazitek,bylo to jako v kine,na zdi videla telka a my videli ty dva prcky jak se tam hybou,vysledky genetiky mas ihned,potom si tam se mnou sedli a vse mi vysvetlili,dali papiry s vysledkama.a mam z 1.scr eeningu moc pekne fotecky:)Ja jdu za tyden na druhy,tak se moc tesim :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
2.12.11 13:18

Ahooj no tak já jsem tedka 10tt za 2týdny jsem objednaná na genetiku kompletní tak jsem taky zvědavá…:-) jiak termín mám 30.6… tak snad vše dopadne dbře holky!!§všem držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15029
3.12.11 12:39
nemolka píše:
no holky to nevím jelikož mi ho nikdy nedělali teď mi ho budou dělat poprvé :lol: změnila jsem gyndaře :lol: chtěla jsem lepší péči no malá se totiž narodila doma a navíc byla už ve zkažené vodě takže jsme o ní mohli přijít.Takže teď pujdu poprvé je to prý jen odběr krve a do týydne by měli dělat velký UZ a ty hodnoty co jim vyjdou by ti mohli říct rovnou na místě pokud na to mají vybavení

A to jsi rodila doma záměrně nebo jste to nestihli do porodky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15029
3.12.11 12:40
katkabanova píše:
LadyTommy první screening byl uzasny,pritele nebo manzu si vem s sebou,je to skvely zazitek,bylo to jako v kine,na zdi videla telka a my videli ty dva prcky jak se tam hybou,vysledky genetiky mas ihned,potom si tam se mnou sedli a vse mi vysvetlili,dali papiry s vysledkama.a mam z 1.scr eeningu moc pekne fotecky:)Ja jdu za tyden na druhy,tak se moc tesim :D :P

To se moc těším :) Doufám, že mě objednají ještě před Vánocema :srdce: Myslíš, že už by mohlo jít vidět i pohlaví? Na to je asi dost brzo, co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15029
3.12.11 12:43
Anonymní píše:
Ahoj, já jsem 7tt, čekáme už druhé miminko. Narodí se v 8 měsíci.
Strach o něj mám, ale už to beru trochu jinak, co přijde to příjde. Zažila jsem si už 2 potraty. Zatím je mi doost špatně a jsem unavená, když cítím maso tak se mi chce zvracet :lol: , ale navařit rodince musím.
Před pár dny jsem začala trochu špinit, tak uvidím co mi řekne Dr. v útery na kontrole. Ale to špinění mě provázelo každným těhotenstvím v počátku.
Jinak musím anonymně, kvůli rodinným příslušníkům, kteří tu chodí a ještě nic neví :D

Ahojky,

já měla ty první týdny strašný strach, noční můry jak je všechno špatně, ale samo se to nějak prolomilo se začátkem 8.týdne, teď už se na miminko moc těším a doufám, že bude všechno v pořádku.

A ty už máš nějaké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.12.11 19:27
LadyTommy píše:
nemolka píše:
A to jsi rodila doma záměrně nebo jste to nestihli do porodky? :)

hm nestihli do porodky byl to překotný porod v 11 to peklo začalo :lol: 11:20 byla malá už semnou v sanitce směr porodnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.12.11 13:00

Ahoj, můžu se k vám přidat? jsem tu nová, prvorodička a teď 10tt. :) Mimochodem, nemáte někdo zkušenosti s cystou na vaječníku v těhotenství? Byla mi zjištěna při první návštěvě v 7tt asi 3 cm na pravém vaječníku. Gynekolog mě uklidnil, že se to někdy stává, že se tím nemám znepokojovat, tak se snažím, ale stejně mě to občas zneklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
13.12.11 10:38

Ahoj:-) a vítej!! :hug: já jsem taky prvorodička 12tt …já osobně s cysotu na vaječníku zkušenost nemám :roll: ale pokud ti lékař řekl,že bude vše ok tak se nebooj:-) miminku to určitě neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí