Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všichni co se těšíte na svoje miminka,které mají termín léto 2012
Jak prožíváte první měsíce?Mužeme si tu radit a pomáhat!Tak pište!!
Ahojky, já se těším, ale zatím trošku, dokud nebude po prvním screeningu
Termín mám 5.7., teď končím 9týden
ahoj já zase odpočítávám týdny at už překročíme tu hranici 13 týdnu ted probíhá 10 týden termín máme na 4.7 je to naše 3 miminko ![]()
Já čekám první, tak je teď pro mě všechno moc nové
Po tom 13týdnu bude opravdu čas si oddychnout, takže do Nového roku už snad budu vstupovat s velkým oddychnutím ![]()
Zkušená mamino, jak probíhá první screening? A výsledky víš hned?
no holky to nevím jelikož mi ho nikdy nedělali teď mi ho budou dělat poprvé
změnila jsem gyndaře
chtěla jsem lepší péči no malá se totiž narodila doma a navíc byla už ve zkažené vodě takže jsme o ní mohli přijít.Takže teď pujdu poprvé je to prý jen odběr krve a do týydne by měli dělat velký UZ a ty hodnoty co jim vyjdou by ti mohli říct rovnou na místě pokud na to mají vybavení
ahojky ja jsem 7tt moc se tesime ale mam strach je jeste brzo a v halve mam tolik scenaru co se muze stat
jeste tomu moc neverim ![]()
Ahoj, já jsem 7tt, čekáme už druhé miminko. Narodí se v 8 měsíci.
Strach o něj mám, ale už to beru trochu jinak, co přijde to příjde. Zažila jsem si už 2 potraty. Zatím je mi doost špatně a jsem unavená, když cítím maso tak se mi chce zvracet
, ale navařit rodince musím.
Před pár dny jsem začala trochu špinit, tak uvidím co mi řekne Dr. v útery na kontrole. Ale to špinění mě provázelo každným těhotenstvím v počátku.
Jinak musím anonymně, kvůli rodinným příslušníkům, kteří tu chodí a ještě nic neví ![]()
LadyTommy první screening byl uzasny,pritele nebo manzu si vem s sebou,je to skvely zazitek,bylo to jako v kine,na zdi videla telka a my videli ty dva prcky jak se tam hybou,vysledky genetiky mas ihned,potom si tam se mnou sedli a vse mi vysvetlili,dali papiry s vysledkama.a mam z 1.scr eeningu moc pekne fotecky:)Ja jdu za tyden na druhy,tak se moc tesim
![]()
Ahooj no tak já jsem tedka 10tt za 2týdny jsem objednaná na genetiku kompletní tak jsem taky zvědavá…:-) jiak termín mám 30.6… tak snad vše dopadne dbře holky!!§všem držím palce ![]()
nemolka píše:
no holky to nevím jelikož mi ho nikdy nedělali teď mi ho budou dělat poprvézměnila jsem gyndaře
chtěla jsem lepší péči no malá se totiž narodila doma a navíc byla už ve zkažené vodě takže jsme o ní mohli přijít.Takže teď pujdu poprvé je to prý jen odběr krve a do týydne by měli dělat velký UZ a ty hodnoty co jim vyjdou by ti mohli říct rovnou na místě pokud na to mají vybavení
A to jsi rodila doma záměrně nebo jste to nestihli do porodky? ![]()
katkabanova píše:
LadyTommy první screening byl uzasny,pritele nebo manzu si vem s sebou,je to skvely zazitek,bylo to jako v kine,na zdi videla telka a my videli ty dva prcky jak se tam hybou,vysledky genetiky mas ihned,potom si tam se mnou sedli a vse mi vysvetlili,dali papiry s vysledkama.a mam z 1.scr eeningu moc pekne fotecky:)Ja jdu za tyden na druhy,tak se moc tesim![]()
To se moc těším
Doufám, že mě objednají ještě před Vánocema
Myslíš, že už by mohlo jít vidět i pohlaví? Na to je asi dost brzo, co
Anonymní píše:
Ahoj, já jsem 7tt, čekáme už druhé miminko. Narodí se v 8 měsíci.
Strach o něj mám, ale už to beru trochu jinak, co přijde to příjde. Zažila jsem si už 2 potraty. Zatím je mi doost špatně a jsem unavená, když cítím maso tak se mi chce zvracet, ale navařit rodince musím.
Před pár dny jsem začala trochu špinit, tak uvidím co mi řekne Dr. v útery na kontrole. Ale to špinění mě provázelo každným těhotenstvím v počátku.
Jinak musím anonymně, kvůli rodinným příslušníkům, kteří tu chodí a ještě nic neví
Ahojky,
já měla ty první týdny strašný strach, noční můry jak je všechno špatně, ale samo se to nějak prolomilo se začátkem 8.týdne, teď už se na miminko moc těším a doufám, že bude všechno v pořádku.
A ty už máš nějaké děti?
LadyTommy píše:nemolka píše:A to jsi rodila doma záměrně nebo jste to nestihli do porodky?
no holky to nevím jelikož mi ho nikdy nedělali teď mi ho budou dělat poprvézměnila jsem gyndaře
hm nestihli do porodky byl to překotný porod v 11 to peklo začalo
11:20 byla malá už semnou v sanitce směr porodnice ![]()
Ahoj, můžu se k vám přidat? jsem tu nová, prvorodička a teď 10tt.
Mimochodem, nemáte někdo zkušenosti s cystou na vaječníku v těhotenství? Byla mi zjištěna při první návštěvě v 7tt asi 3 cm na pravém vaječníku. Gynekolog mě uklidnil, že se to někdy stává, že se tím nemám znepokojovat, tak se snažím, ale stejně mě to občas zneklidňuje.
Ahoj:-) a vítej!!
já jsem taky prvorodička 12tt …já osobně s cysotu na vaječníku zkušenost nemám
ale pokud ti lékař řekl,že bude vše ok tak se nebooj:-) miminku to určitě neublíží.