Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem, našli jste právě // na testu a termín vychází na srpen 2012? Přidejte se ![]()
Amber píše:
Ahoj všem, našli jste právě // na testu a termín vychází na srpen 2012? Přidejte se
Ahojky já se hlásím . právě mě v pátek vyšli // a termín P vychází na 3 srpna
Ahoj, no super, mně taky
Akorát jsem je našla dneska
Gratuluju ![]()
Amber píše:
Ahoj, no super, mně takyAkorát jsem je našla dneska
Gratuluju
I já tobě gratuluju moooc ![]()
Jak se cítíš , mě vůbec nic nechutná a všechno smrdí
Tak já zatím v pohodě, jen oproti prvnímu těhu mám žaludek na vodě, ale zatím dobré. Nerada bych blila, doufám, že to bude jako u prvního a poběžím tak max 1 ![]()
Tvoje je to první?
Amber píše:
Tak já zatím v pohodě, jen oproti prvnímu těhu mám žaludek na vodě, ale zatím dobré. Nerada bych blila, doufám, že to bude jako u prvního a poběžím tak max 1
Tvoje je to první?
Kdepak čtvrté
Amber píše:
Wow!A je pravda, že každé těhu je jiné?
Ano je nejhorší bylo 3 těhu nejlepší první každá to máme jinak - mým synům je 17 ,14,6 a ráda bych holčičku s druhým manžou máme toho 6 letého mě je 36 a tobě?
Mně je 34
To máš teda i pomocníky
No já bych taky ráda holčičku, ale po těch měsících snažení je mi to celkem jedno, hlavně aby bylo vše v pořádku
Jenom nevím jména, jaké bych chtěla. Pro holčičku bych měla jasno, ale zase narozeniny 2 týdny od svátku.. ![]()
Amber píše:
Mně je 34To máš teda i pomocníky
No já bych taky ráda holčičku, ale po těch měsících snažení je mi to celkem jedno, hlavně aby bylo vše v pořádku
Jenom nevím jména, jaké bych chtěla. Pro holčičku bych měla jasno, ale zase narozeniny 2 týdny od svátku..
Pro holčičku Veronika a kluk Denis
To je hezký, já mám pro holčičku Karolína nebo Nela, ale pro kluka?? Netuším.. Lukáš, Kristián, ale nejsem o tom přesvědčená. Takže to bude kluk ![]()
Amber píše:
To je hezký, já mám pro holčičku Karolína nebo Nela, ale pro kluka?? Netuším.. Lukáš, Kristián, ale nejsem o tom přesvědčená. Takže to bude kluk
Mí synové se jmenuji . Giacomo ,Marco a Nicolas - první 2 maj Italského tátu proto ty jména a malemu sem dala Nicolas protože se mi moc líbilo říkáme mu Niku
Amber píše:
Hlavně jde k těm prvnímJsou to krásná jména
Giacomo a Marco maj příjmení Moncada -
haifa1 píše:Amber píše:Giacomo a Marco maj příjmení Moncada -
Hlavně jde k těm prvnímJsou to krásná jména
Nic musím dát najíst Nikymu marodí tak do školky půjde až za týden - za chvilku jsem spět něco ještě poklidím a písnu cc v 10 ok