Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tehulky.Musim uz konecne skecnout s nejakou tehotnou.jsem 17+5 tt a zatim zadne pohyby ani brisko.Tak jen cekam az mala zacne radit:-)Jinak bych rada chtela pokecat aspon tady,jelikoz jsem se zamilovala do zenatyho,tahli jsme to nejaky rok no a vysledek je takovy ,ze cekam miminko a jsem na to sama. ![]()
tak bych chtela vedet,jestli je tu nejaka mamca co to musela zvladnout sama.Jelikoz se jen nervuji a je mi to lito,ze to vse tak dopadlo.
Ahoj moje známá je přesně ve tvé situaci. Jen to dítě má už 4 měsíce a zatím to zvládá víceméně na pohodu. Já taky čekám, ale nám chybí k radosti jen peníze…
Ahoj ja sem 20tt pohyby už cejtím delší domu protože čekám druhý.No já mám kámošku a ta je taky sama zvládá to dobře ale za pomocí její mamky.A o tě to napadlo jsi začít se ženáčem.To e dalo odněj čekat,že neodejde od rodiny.
ahojj..ja necekala ,ze az tak to dopadne a hlavne kdyz chlap bulikuje do hlavy,ze se rozvede a bude semnou a hlavne ta jeho to vi celou dobu i ze jsem tehotna.Jinak co se tyce pohybu,jsem prvorodicka a rika se ,ze od 20tt by meli byt pohyby,tak se tim uklidnuji.
no penizky jsou asi to nejdulezitejsi co sama mamina potrebuje,ale rikam si ,ze vzdy se vsechno nejak vyresi.
No já taky u prvního cejtila pohyby až ve 20tt těh.Jo to oni slibujou ale většinou to tak nejni,teda podle toho co čtu.Protože já sem vdaná 4r.A co jak se cejtíš?Už víš co to bude?
on tam je kvuli toho,ze ma dluhy a ona blba plati,protoze on by to nezvladl financne.no neni to nic prijemneho byt sama a tehotna.Chtela jsem mit uplnou rodinku,jelikoz ja nemam rodice a prd.Vim,ze miminku dam vsechno..
no pěkný ptáček.má dluhy,podvádí ženu a je s ní jen proto že za něho platí dluhy,no dobře sis vybrala
takového chlapa by jsi chtěla?
ahoj mamco..gratuluji k miminku..no urcite takoveho chlapa nechci,jen mi je lito,ze nemuzu mit rodinu a byt stastna.
no chválit tě nebudu ale zas musím uznat,že se to může stát lehce že se holka zakouká do ženatého a prásk.no a jak dál teď?on o dítěti ví?budeš s ním?
on o diteti vi,jen si mysli,ze zustane semnou i s manzelkou a to nejde.bude mi pomahat financne,ale co se hned postavim na nohy.budu delat vse at malo vida co nejmin.on by se rozvedl frajer,ale ona ma prachy a to tezko se opousti.ono to casem preboli a budu stastna a spokojena.
no nepříjemná situace,ale každopádně doporučuji se na otce vykašlat.očividně je to vyčůránek a kdyby byl takový tak je rači s váma(teda za předpokladu že už se ženou je jen kvůli peněz).a co na to jeho žena?bude muset platit alimenty
tak jeho zena mi psala,ze rada se postara o to at mi nic nechybi,ze mi rada pomuze:-))tak uz se tomu smeji.ma dnes se on stavit,tak jsem zvedava s cim prijde.urcite on neni priklad otce pro dite,ale hormony svihaji semnou..:-)