Poradna duly
Jana Čurdová
tvoje čeština je fakt legrační
tak já nevím ale mě by se nelíbilo aby se jakkoli podílela od otce manželka,to ani náhodou a pokud chce být s ní tak bych ho raději ani nepsala do RL ale na druhou stranu pokud se k dítěti chce mít,tak je to vlastně asi správné
tak to ti holka nezavidim, ale da se to i tak, jestli mas kde bydlet a nejaky prijem, tak to urcite zvladnes, jen nemit dluhy a zadny nezakladat, moje segra je samozivitelka, nedostava alimenty a synovec ma uz 11 roku, sice nejezdi na lyzaky, ale davaj to v pohode … byt tebou, zasadim se o alimenty a prasknu za nim dverma, lepsi se na nej vykaslat ted a pak si najit nekoho kdo vas bude milovat, nez se tim trapit potom a ze podle tveho popisu je ten chlap vazne pijavice
no me rekli na socialce,ze jen at ho tam napisu,at frajirek plati,tak bych nemela nic.kdyz je tak blba,at plati holka jedna.to ja bych byla blba,kdyy jsem rekla,at mi neco nekoui.,ale na dite ani nekukne..jinak co mam mamino s cestinou?
tak já bych to nechtěla.proč na ní pořád nadáváš že je blbá.třeba je jen nešťastná a nechce přijít o manžela.promiň ale blbá si i ty.
neber to jako urážku ale chápeš ![]()
jo ja uz na to myslela,hned co jsem otehotnela.na socce mi rekli at zazadam o nejaky papir ohledne neprovdane matky a mam uz to podane na soude.no takze jsou spolecnice ,tak i chlap muze byt gigolo.co si nechava vse platit a uz vidim jak casem se o neho staram.stejne jsem hrdinka,ale trapi me to.Myslim si ,ze jsou i horsi veci
ja ji znam a vim jaka je.To vis,ze jsem blbka ,ze jsem si neco zacinala snim .
ale tak zas plus pro tebe že sis mimčo nechala a nevzdala to.jsi teď stejně těhu jak já,psala jsi že pohyby ještě necítíš že?
já ji cítím tak od 17. týdne.je to krásné.kdykoliv si lehnu na záda netrvá dlouho a už se začné převalovat.i manžel to cítí
jsem hned klidnější,kontrola po měsíci je pro mě strašně dlouhá po mých nezdarech
rika se,ze maminy co jsou podruhe tehotne ,tak citi to driv a maji i driv vetsi brisko
jo říká se to ale nevím jakou to má logiku,akorát říkají že prvorodička to prostě neumí poznat ale já tomu moc nevěřím.jak se malá převaluje tak to by musela poznat i prvorodička.krom toho prý po 5 letech se už můžu brát jako prvorodička ![]()
ja taky nic nepribiram,jsem zhubla dve kila.tak me to stve,at se nic nestane.Ti zavidim,ze mas pohyby a uzivas si to..
u druhorodicek jsou ty pohyby citelnejsi hlavne z toho duvodu, ze ta brisni stena uz neni tak pevna - ja v prvnim tehu nemela brisko do 5m a pohyby strasne pozde, ted mam v 18t pandero jak blazen a pohyby uz citim 2t a vis co ? ztratila jsem 2,5kg za dobu co jsem tehu, ber to tak, ze budes mit jako tehulka lepsi figuru nez predtim ![]()