Prázdninové dětičky 2012

987
27.11.11 18:13

Prázdninové dětičky 2012

Pojďte poplkat a sdělit si zkušenosti s fazolkami, které v nás začínají růst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1227
27.11.11 18:54

Ahoj Clarrah, tak jsem tady ;)
Oni už podobné diskuse sice existují, ale to nevadí, protože v některých je tolik lidí, že když 2 dny nejsi na netu, tak musíš dočítat několik stran nazpátek, abys byla v obraze :D
Já jdu tedy zítra na první ultrazvuk a vlastně i na první vyšetření a potvrzení těhu, tak se moc těším a doufám, že bude vše O.K. Nemůžu se dočkat až mimíska poprvé uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
27.11.11 19:16

Ani mi nemluv, já právě nesnáším, když ani pomalu nakonec nevím, kdo je v jakém týdnu, o čem mluví a tak. Já jdu k doktorovi ve středu. Taky poprvé, ale to naše je mladší. Kdy jsi to zjistila? A proč jdeš k doktorovi až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.11.11 19:40

Já sem si udělala test v den očekávané MS, protože mi neklesla teplota, vůbec jsem si nemyslela, že budu těhu, protože mě bolelo břicho jako před MS…no a ona tam byla slabá druhá čárka. Koukala jsem jako blázen, protože to byl druhý měsíc, co jsme se snažili :)
No a pak jsem se testovala ještě 3× :lol:
Já když jsem volala na gyndu, že se chci objednat na potvrzení těhu, tak mi sestra řekla, že ať dřív než v 7 týdnu nechodím, protože tam stejně nebude nic vidět a objednala mě na 29.11., ale protže jsem s tou gynekoložkou nebyla spokojená, tak jsem si mezitím našla nového gynekologa a když jsem tam volala a řekla to samé, tak mi setrřička řekla: „no tak to musíte přijít co nejdřív“ :) ale protože tohle se odehrálo minulý týden, tak jsem se domluvila na zítřek. Tak jsem moc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
28.11.11 13:28

Juuu, tak jak jak jak?
Já bych měla nejspíš zítra vstupovat do 7.týdne a ve středu (6+1) jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá. Každopádně mi prďola dneska dává zabrat. Jak mi bylo pořád jen tak pošpatněle a žaludek jen trochu na vodě, tak dneska sice nezvracím, což mě těší, ale mám problém cokoli sníst, motá se mi hlava a hlavně nesnesu žádné výrazné vůně. Ode dneška kvůli tomu asi přestávám používat parfém, tak uvidíme, co na to bude říkat okolí :lol: Každopádně jsem si dneska koupila dvě košilky, takže už bude bobík permanentně v teple ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
28.11.11 18:34

AHoj Clarah, tak mám první vyšetření za sebou a jsem z toho trochu nervózní, protože srdíčko ještě vidět nebylo :( Ale pan doktor mě uklidňoval, že vypadá vše jak má, že mi potrvzuje těhotenství, doslova řekl: „Je to tam.“ :lol: ALe zatím jsem viděla jen váček, který měřil 16,4 mm. Vysvětloval mi, že stáří plodu je vlastně jen 5 týdnů a že se nemám ničeho obávat. Tak musím doufat, že bude vše O.K. Na další vyšetření jdu 13.12., budou mi brát i krev a mám přinést ranní moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
28.11.11 18:41

Určitě to bude dobrý! V téhle době jsem taky viděla, že ostatní ne vždy už mají srdíčko. Já mám ve středu 6+1, ale vlastně teprve 4 týdny od oplodnění, tak tam asi srdíčko ještě nebude. Nebudu ale předstírat, že bych nebyla ráda, kdyby tam už bylo, i když ono to ne vždy je záruka všeho dobrého bohužel. Věřím, že to u nás obou dopadne dobře ;) Dneska mě popíchává na pravé straně v podbřišku, tak to snad prckovi nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
28.11.11 18:55

A ono taky záleží, kdy přešně došlo k oplodnění. Já si myslím, že u mě 20.10., ale taky to klidně mohlo být později. Dobrá zpráva je, že dr. naprosto vyloučil mimoděložní těhu, tak aspoň něco pozitivního. Já mám zatím minimální příznaky, ale poslední dobou jsem si všimla, že se mi někdy trochu zamotá hlava. A trochu víc se zadýchávám. Jinak únavu nepociťuji a spím ráda a dlouho vždy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
28.11.11 19:29

No jasný. U mě došlo k oplodnění nejdřív 1.11.
Mně bylo doteď pošpatněle spíš k večeru, dneska ale od rána a teď je mi naopak líp. Pobolíval mě podbřišek dost, teď už míň, ale popíchává mě vpravo, ale snad to nebude nic hrozného. Jinak jsem dneska měla taky slušného motáka a spavá jsem dost. V podstatě usnu kdykoli, ale krizi mám vždycky odpoledne, to mi padaj oči fest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
28.11.11 20:44

Když tak nad tím přemýšlím, tak taky mívám odpoledne zívací období a kdybych si mohla lehnout, tak usnu :lol: ale to v práci nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
28.11.11 21:04

ahoj ženy..můžu k vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
28.11.11 21:10

Krijono, jasný, vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
28.11.11 21:28

ufff..takže ahoj..termín bych měla mít 30.6..to akorát začínají prázdniny :lol: už 3 týdny je mi fakt zle,musím mít neustále něco v žaludku,páč když ho mám prázdný,je to ještě horší.srdíčko bylo u prcka vidět až v 8mém týdnu.12.12 si jdu pro průkazku a začnu to oznamovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
28.11.11 21:39

Krijono, myslíš v osmém týdnu od MS anebo stáří mimi? Já doufám, že bude vše v pořádku, protože jsem tam toho dnes moc neviděla, ani mimi :( ale dr. se tvářil, že je všechno v pořádku, tak snad ano. Mě není špatně vůbec a doufám, že ani nebude, tak přeji ať tě to brzy přejde. Já mám termín dle kalkulačky na netu 11.7., ale dle sestřičky dnes v ordinaci 13.7., ale je to vcelku jedno, hlavně ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.11.11 21:42

Kri: juuuuuuuuu ty taky!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

zas bude babybooooooooom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...