Poradna duly
Jana Čurdová
Budeme na tebe moc moc myslet! Hlavně se pak co nejdřív ozvi. A věř, bude to v pořádku!!
Je to špatné,je mi hrozně
.Ve čtvrtek ještě kontrola a pak už nemocnice
.Pry mám tak 1%,že se ukáže srdíčko… ![]()
To mě strašně mrzí
Tělo asi rozhodlo, že by mimi nebylo zdravé, proto jej ani tebe nechce dál trápit. To se bohužel někdy stane a člověk to neovlivní. Na druhou stranu, ač se to zdá kruté, musí to tak být a je to správné. Příroda je někdy krutá, ale moc dobře ví, proč to dělá. Určitě vám velmi brzy vyjde miminko, které tvé tělo bude chtít a bude prosperovat a bude zdravé, to je hlavní! Drž se!!! Moc na tebe myslíme ![]()
Nessajka píše:
Je to špatné,je mi hrozně.Ve čtvrtek ještě kontrola a pak už nemocnice
.Pry mám tak 1%,že se ukáže srdíčko…
drz se holka!
Asi to tak má být,ikdyž nevím,proč jsem vůbec dostala tu šanci být těhotná,když to nedopadlo dobře,jelikož skoro 3roky před tím jsem měla problémy s krvácením ještě před MS,a když jsem konečně se z toho dostala,a otěhotnila jsem,tak tohle…Je to celkem dost na psychiku
.Předtím jsem měla strach,jestli nemám rakovinu nebo něco a děloha musí pryč,protože doktor nevěděl proč krvácím…a ted jestli vůbec budu mít mimi…
Přuju vám,at ste v pořádku a at máte krásné a hlavně zdravé miminka..Ve čtvrtek se ozvu,kdyby ještě náhodou,ale.....uff…
ness: aninevis jak te chapu, napsala jsem ti SZ. Drz se prosi a prijd cekame na tebe ![]()