Poradna duly
Jana Čurdová
to je jasny. Hele ber to tak, ja to prvni tt pred 5 lety… delali UTZ strasne brzo zbytecne, porad plasili takze nakonec laparo, par dni na JIPU a stejne se to neudrzelo
takze se vyplati trpelivost,pokud clovek nekrvaci samo.
Jasně. Já si vždycky blbec něco na netu přečtu a pak se začnu nervovat, že to určitě dopadne zle. Když pak ale mluvím s někým, kdo je nad věcí - moje máma, tchyně - všichni říkají, že v okolí, kdo otěhotněl, tak porodil. Tak se pak vždycky pořádně nadechnu a říkám si, že jsem úplně blbá se tak nervovat. Jenže nějak to nelze ovlivnit
Ale je to teď po tom gyn lepší. A až bude srdíčko, bude to úplně THE BEST! ![]()
Ahojik,tak zítra jdu já ráno na ultrazvuk,jestli už tam bude to srdíčko…Ufff,jsem celkem napjatá,snad to bude dobré… ![]()
tak holky..všem vám držím palce
já už jsem klidná i když na kontrolu jdu 12.12 a to se zas bojím,aby to srdíčko pořád pracovalo..taky plašim
hlavně mi už budou brát krev,to omdlim..jsem jasná
dneska mě bolí podbřišek,ale to je asi tím,že už se mi asi začne klubat bachor ![]()
Tak ja jsem úplně hotová
.Doktor mi řekl,že těhotná jsem,ale nevidí žádný vývoj…že to od pondělka vůbec nepokročilo
,že mám přijít zase v pondělí…
kri: no me taky boli spodek hlavne kdyz tahnu dite, nakup, kocar, a prebal.tazku jako dneska me to fakt nejak polozilo, nastesti nespinim, ale uz seru a dame si dneska s Gitou pyzamo party a budu se valet doma
Nesajko tak to teda moc nepřidá
třeba je šance ještě nějaká a kdy máš přijít
příště,co ti vlastně řekl ![]()
To znamená,že se to nijak netvětšilo.Je to pořád stejně,je tam ten vaček a v něm ten obal,v kterám by mělo být to embryo..Ale pořád není nic víc vidět…Takže to nijak nepokročilo..Mám přijít v pondělí,jestli se něco změní…To je dneska den ![]()