Poradna duly
Jana Čurdová
To bude určitě dobrý! Hlavně nevěš hlavu. Prostě se prckovi zatím moc nechce, ale on se pochlapí (nebo pobabí)! Do desátého týdne ještě může přijít větší skok a bude srdíčko a bude všechno v pořádku!!! Budeme na tebe v pondělí moc myslet ![]()
ness: prosim te bud v klidu! hlavne si hlidej abys nezacala spinit
Snažím se být vklidu,si říkám,že prostě vyroste…Ale víte,jaké to je…
.No doktor mi říkal,že kdybych začla krvácet,tak honem do nemocnice…
Ahoj, ta ja jdu do Podoli zejtra tak jsem zvedava co tam uvidi:D
A netesime, bude pracovni. Jdu se starat o klienta na domaci peci. a co mate v planu vy?
Teeda tak pisni. Já nevím sice, jestli s sebou budu tahat comp, ale mrknu na vás přes víkend aspoň na mobilu, tak se pak nezapomeň svěřit ![]()
To ti nezávidím. My budeme mít žůžo víkend. Jedem do Luhačovic na relax víkend. Bohužel ale vzhledem ke svému stavu asi nevyužiju ty úžasné masáže, koupele, whirpool, takže budu akorát asi plavat a procházet se po okolí, ale i tak. Vypadneeeem
Och, tak já jdu balit, jedem už dneska ve tři.
Mějte se fajnově, baby ![]()
ahoj, tak jsem byla v tom Podoli no dobry
a je tam nastesti jenom jedno napsal mi ustrogen nebo jak se to pise a ascorutin a nejlepsi je ve zprave klidovej rezim a sexabstinence
Tak to je super. A máš možnost mít aspoň přibližně klidový režim? Sexabstinenci nezávidím, ale chápu. Co bychom pro ty naše dětičky neudělaly žeano ![]()
clar:D no klidovy rezim asi mit nebudu, s Gitusi:D ale zitra si ji vezme Lukas aspon dopoledne ven, ja zatim uvarim a vyzehlim a odpol pak pujdeme s kamaradkou na certy:)
Tak aspoň tak no ![]()
Stejně, sice jsem si vědoma toho, že jsem dost mladá a můžu si pořádný rozestup mezi dětmi dovolit, navíc vzhledem k dostudování a tak to bude i lepší, ale asi bych si na dvě takhle za sebou netroufla. Resp. spíš bych nechtěla. Mezi dětmi se pohybuju i tak, takže mé bejby nebude typický jedináček, který se neumí dělit nebo podobně, ale chci zatím jedno, abych se tolik neupíchla, i finančně to bude zatím lepší.
clar: nikdy nerikej nikdy:) nekdy se to povede a clovek se ani nenadeje:)
No to určitě, ale věř, že budu dělat mnoho pro to, aby se nezadařilo ![]()
Pochopitelně dítě je dar… kdykoli, jenže v naší situaci bude po všech stránkách lepší si to pohlídat a mít zatím jen jedno.