Prázdninové dětičky 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
1.12.11 12:35

To bude určitě dobrý! Hlavně nevěš hlavu. Prostě se prckovi zatím moc nechce, ale on se pochlapí (nebo pobabí)! Do desátého týdne ještě může přijít větší skok a bude srdíčko a bude všechno v pořádku!!! Budeme na tebe v pondělí moc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.12.11 12:38

ness: prosim te bud v klidu! hlavne si hlidej abys nezacala spinit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.12.11 12:44

Snažím se být vklidu,si říkám,že prostě vyroste…Ale víte,jaké to je… :) .No doktor mi říkal,že kdybych začla krvácet,tak honem do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.12.11 12:45

Vime az moc dobre jaky to je, proto se fakt setri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
1.12.11 13:28

Nesajko moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
2.12.11 09:44

Ahoj holky. Tak jak je? Těšíte se na víkend? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
2.12.11 09:48

Ahoj, ta ja jdu do Podoli zejtra tak jsem zvedava co tam uvidi:D

A netesime, bude pracovni. Jdu se starat o klienta na domaci peci. a co mate v planu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
2.12.11 10:05

Teeda tak pisni. Já nevím sice, jestli s sebou budu tahat comp, ale mrknu na vás přes víkend aspoň na mobilu, tak se pak nezapomeň svěřit ;)

To ti nezávidím. My budeme mít žůžo víkend. Jedem do Luhačovic na relax víkend. Bohužel ale vzhledem ke svému stavu asi nevyužiju ty úžasné masáže, koupele, whirpool, takže budu akorát asi plavat a procházet se po okolí, ale i tak. Vypadneeeem :) Och, tak já jdu balit, jedem už dneska ve tři.

Mějte se fajnově, baby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
3.12.11 18:07

Tak co, Mon?! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.12.11 21:34

ahoj, tak jsem byla v tom Podoli no dobry :srdce: a je tam nastesti jenom jedno napsal mi ustrogen nebo jak se to pise a ascorutin a nejlepsi je ve zprave klidovej rezim a sexabstinence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
4.12.11 17:58

Tak to je super. A máš možnost mít aspoň přibližně klidový režim? Sexabstinenci nezávidím, ale chápu. Co bychom pro ty naše dětičky neudělaly žeano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.12.11 18:21

clar:D no klidovy rezim asi mit nebudu, s Gitusi:D ale zitra si ji vezme Lukas aspon dopoledne ven, ja zatim uvarim a vyzehlim a odpol pak pujdeme s kamaradkou na certy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
4.12.11 18:34

Tak aspoň tak no :)
Stejně, sice jsem si vědoma toho, že jsem dost mladá a můžu si pořádný rozestup mezi dětmi dovolit, navíc vzhledem k dostudování a tak to bude i lepší, ale asi bych si na dvě takhle za sebou netroufla. Resp. spíš bych nechtěla. Mezi dětmi se pohybuju i tak, takže mé bejby nebude typický jedináček, který se neumí dělit nebo podobně, ale chci zatím jedno, abych se tolik neupíchla, i finančně to bude zatím lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.12.11 18:35

clar: nikdy nerikej nikdy:) nekdy se to povede a clovek se ani nenadeje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
4.12.11 19:28

No to určitě, ale věř, že budu dělat mnoho pro to, aby se nezadařilo :lol:
Pochopitelně dítě je dar… kdykoli, jenže v naší situaci bude po všech stránkách lepší si to pohlídat a mít zatím jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí