Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem se na vás přišla podívat…byli jsme 3 dny v Č.Krumlově na relax víkendu..no,moc relax nebyl,ale to už jiná je ![]()
NESS..vím jak ti je..mám za sebou spontánní potrat a bylo to na palici..hodně mi pomohlo okolí,resp.ti,co o mém těhotenství věděli.myslela jsem na to den co den,dělala jsem vše pro to,abych zapomněla.otěhotněla jsem poměrně brzy na to a je z toho kluk jak buk..nevěš hlavu,jsme tady s tebou,vím,že jsi smutná a ptáš se,proč já?..otěhotníš znovu a budeš dobrá,uvidíš ![]()
MON..o tom tahání všeho těžkýho mi povídej..jestli se Jonáš nenaučí vyjít 4 patra po svejch,tak fakt nevim jako to budu dělat.už ted z toho mám těžkou hlavu
a máš chutě?je mi ted 2 dny celkem dobře a asi mi už roste pupek..nevím,přes muj špek to ještě asi není vidět ![]()
Kri:co bylo na relax vikendu?
Gita teda uz chodi tri patra, kdyz se ji chce, ale mam problem kdyz jdeme bez kocaru, v baraku neni vytah a samozrejme baraky v centru maji omrdesat schodu i ke schrankam. Takze taky obcas mazec, normalne tech 13 uz i citim i kdyz mych 200kg
no comment,u me nebude znat az do porodu ze jsem tehotna…
btw. nechceme si zamknout diskuzi?:D
a lip bych to nenapsala, taky mam par sracek za sebou… je potreba hlavne o tom mluvit, neuzavirat se do sebe ale ness verim, ze ve ctvrtek
bude, nesmime ztracet nadeji! a i dr ji neztraci, jinak by te prece nenechal.
prej Deluxe pokoj..hm..jedna místnost s vybavením od truhláře,kterej moc nepřemejšlel,přítel se pokaždý když vstával řachnul o ty úžasný nebesa do palice
když malej lezl ze sprcháče,uklouznul a rozrazil si ret..aspon vanu jsem tam čekala.spát jsme chodili v 9,páč malýho by televize rušila..no prostě hotel garni s deluxe pokojem totál zklamal..
Jonáš vyjde jedno patro a dál nejde jako ![]()
Ahojik,tak už jsem doma z nemocnice.Nakonec jsem v pondělí v noci začla krvácet,tak si mě tam nechali na pozorování do čtvrtka a ráno mi
i klesl hormon,tak mi hned udělali revizi
.Bála jsem se narkozy,ale tá byla asik to nejlepší
.Hold.život je boj…Tak se tady držte
![]()
To mě moc mrzí
Své už sis ale tímto odtrpěla a teď už jen to dobré!!!
Příště to bude v pořádku, uvidíš!
Dej nám vědět
Hezký den všem ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, tak vás po delší době opět zdravím.
Nessajko: strašně mě to mrzí, držím palečky, ať se z toho rychle dostaneš jak po fyzické tak hlavně po psychické stránce. Vím, že zde slova útěchy jsou asi zbytečná, ale zkus myslet na to, že příroda má vše ve svých rukou a holt když se něco špatně vyvíjí, tak to včas zarazí. Já si myslím, že je lepší vědět hned na začátku, jak na tom těhotenství je, než o to přijít ve vyšším stádiu. Ale asi se nám to všem mluví, když nevíme, co prožíváš.
U mě se rozhodne příští středu, kdy jdu na kontrolu a mám taky hrozný strach, protože minule tam kromě váčku ještě nebylo nic vidět. Tak se bojím, že tam to emryjko nebude.
Všem držím palce a přeji příjemný advent.
A hlavně holky, myslet pozitivně!!!
Můžu říct,že nejhorší bylo,to marné doufaní,jak jsem to ještě měla v sobě.Ta nejistota a zbytečné náděje,to bylo o nervy.Tedka jak je to už pryč,tak už to je kapku lepší,ale pořád to bolí…Ale má to tak být…třeba to byl kluk,a ja chci holčičku a ta přijde tedka
Samozřejmě sranda,ale nechci se tím už více ubíjet…až to bude mít přijít,tak to opět bude,jen doufám,že už v pořádku ![]()
Určitě! Bereš to úžasně! Jsi skvělá. Bude to fajn už tentokrát, uvidíš
A zůstaň nám „nadostřel“, hm? ![]()
ness: vim presne jak ti je, ja si to zazila dvakrat. Drz se a bud tu s nami! hele a za tri mesice se urcite zadari ![]()
NESS..jj..bud tady hezky s náma,my tě nakazíme a sice nebudeš mít prázdninové mimi,ale podzimní mimi přijmeme pak k nám ![]()
tak ženy..termín porodu 2.7..dneska na gyndě mi to ofiko napsali do prukazky..takže prázdninové dítě jako fík ![]()
KriJona píše:
tak ženy..termín porodu 2.7..dneska na gyndě mi to ofiko napsali do prukazky..takže prázdninové dítě jako fík
kri ja uz mam termin od tretiho UTZ
![]()