Poradna duly
Jana Čurdová
Jdu k tv a chrupkat, zítra se ozvu. Mon Hlavně ty se co nejdřív ozvi, jak jsi dopadla, ale věřím, že bude vše ok! A pak myslete na mě
Hezký večír všem!
Dekuju snad bude vsechno v poradku:) tady drzim pesti a napisu
protoze spatna viditelnost a jeste budou vysledky velkej onko testu.
Aha. Tak to ti budeme držet palečky dál. Já jsem jak na trní. Už ať jsou 4 odpoledne ![]()
zdar ženy..ufff..jsem se sem dohrabala..mě je zase teda blbě
srdíčko u mě bylo vidět v 8mém týdnů stáří mimi..dřív ani ťuk,ani v 5tém týdnu u mě nebylo vidět vůbec nic a to mě Dr zaskočila tím,že to může být i mimoděložní.taky jsem byla nervozní,ale dobrý
stejně tak to bude dobrý u vás..věřím v to ![]()
MON..ty vole..pardon..to je super
čučím jako blázen ![]()
cau teta, ja taky cumim … prej jsem nejakej unikat pro Motol
hlavne aby ty onko testy dopadly dobre
Ahoj holky. Tak srdíčko zatím nemáme, ale mimoděložní nejsme, což je supeeer. A jsem daleko klidnější. Příští týden jdu ve středu opět, tak snad už bude srdíčko bušit, jak jen bude moci. Akorát jsem teda říkala, že mě popíchává na pravé straně, tam teda nic neviděl, jen mi řekl, že kdybych náhodou začla třeba krvácet nebo to bolelo nějak výrazně, mám se ozvat. Doufám, že tedy nepojal žádné podezření
Ale věřím, že to příští týden bude úplně v pořádku
Teď si musím užít ten chvilkový klid po vyšetření ![]()
TAK KOUKAM, ze je to skoro vsude stejny, tak pr.tyden budeme klidnejsi:) super uz poustim
Díky díky. Ano, příští týden to snad bude Týden s velkým T (i když i kdyby příští týden ještě ne, pořád budeme mít týden rezervu)!
Hezký večer všem.