Budeme mít srpňáčka - srpen 2012 :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
15.12.11 13:16

To je chytré s těma práškama :-) uvidím no, ideálně bych to taky chtěla říct až po třech měsících, ale uvidíme, jestli to vydržím.
Zatím moc nerozumím tomu počítání těhotenství, jsem holt začátečník. Všude píšou, že je srdíčko vidět kolem 7, 8 týdne. Dřív bych asi na kontrolu nešla. Počítá se to od začátku poslední menstruace nebo až od pravděpodobného oplodnění? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.11 13:23

ahoj , já jsem si v pondělí dělala první test, ale vyšel tak slabě, že na neděli plánuju další… Zatím to ví jen manžel a dvě kamarádky, ale držím jazyk za zuby jen silou vůle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.12.11 13:24

zuzek85-počítá se to od prvního dne poslední menstruace …my to chceme říct určitě taky nejdřív po tom 12tt, možná ještě později, u malé jsme to oznamovali až někdy kolem 16tt…navíc už jsem jednou potratila hned na začátku těhu, tak chci mít jistotu, že to bude v pořádku :) a na kontrolu pujdu taky až po Vánocích …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.12.11 13:26

holky a berete už nějaké vitamíny? Já zatím jen Femibion, ale nevím, jestli si nemám přikoupit třeba zvlášť ještě železo a vápník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.12.11 13:37

Já teda zatím jen obyč listovku (brala jsem i před otěhotněním).Nejsem moc příznivkyně umělých vitamínů. Ale nevím…myslíte, že je něco potřeba ještě brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.12.11 13:40

Ahoj holky, už je založená uzavřená skupina srpen2012, kdo byste měli zájem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.12.11 14:06

Holky já teda beru taky jenom tu listovku, ani za tím nevim co dalšího bych ,měla brát. Pokud některá jste sběhlejší ráda si nechám poradit :) Holky a co říkali tatínci na tu informaci? Jsme některá z Prahy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.12.11 14:25

Ta listovka teda asi stačí, já jsem teď docela vyplašená z toho předchozího potratu, tak se radši ptám, nechci nic zanedbat…Co na to říkal tatínek vám napíšu až po Vánocích :D a jsem z Ostravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.12.11 22:29

Ahoj holky, taky beru jen kyselinu listovou..... nechci do sebe cpát umělý vitamíny… žijem zdravě :)

Co takhle kdyby každá z nás si od te%d každý týden sem přidávala svoje bříško ať vidíme jak nám krásně roste a máme památku? :dance: Já už začala s focením… přidá se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
19.12.11 20:18

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?14.12 sem objevila na testu //,podle MS byćh měla mít termín 30.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.12.11 11:34

Ahojky holky :) taky mi to vychází na srpen jsem dnes v šestém týdnu poslední m. 7.11:) to je moje první mimnko :) jsem z toho trochu ještě vyjuchaná ale začínám si to pomalu uvědomovat, hlavně jsme se o to snažili sakra dlouho ¨:)mám již fotečku od od doktora ale je tam tečička jdu potom aaž 4.1.dozvěděly se to kamarádky pre mě donutili udělat si test, samozřejmě manža byl první a rodině to řeknem pod stromeček , ikdyby se cokoliv stalo at to vědí také :) jsem přece jejich a nemáme tajnosti a ai by mi toneodpustli kdyby se něco stalo a já jim nic neřekla :) prožíváme společně všechno tak i to špatné i to dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
20.12.11 13:59

Ahoj holky, taky bych měla mít TP 5.8. tak se k vám přidávám :). // jsem objevila 24.11., což bylo 4 dny před očekávanou MS. Na druhou kontrolu jdu zítra, jsem 7+2 tj. 8 týden. Zatím si těhotenství vůbec neužívám :(. Je mi od minulého týdne špatně vlastně celé dny a noci. Zvracela jsem jen jednou, ale blbě mi je pořád :(. Jak je vám a případně jak s nevolností bojujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.1.12 15:02

Je mi blbě víc jak měsíc vlastně úplně od začátku ještě dřív než jsem se dozvěděla že mám dvě čárky , nezvracím ale blbě na cokoliv se podívám pachy , jídlo , hrůza , nachvilku mi pomáhají mandarinky , ale jinak nic hodně vody ale jak jí vypiju víc zase zle, prej by to mělo brzo přejít tak doufám zítra bych měla dostat průkazku a slyšet srdíčko myslím že začínám 9 tt.tak doufám že je vše v pohodě …jaxte na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
11.1.12 18:55

Ahoj,
tak to já měla největší nevolnosti od poloviny 7tt a teď jsem v 11tt a pomalu začínají přecházet, v což jsem ani nedoufala. Doporučuju koupit si tablety EMESIN. Jsou volně dostupné, jsou proti nevolnostem v těhu, moc mi pomohly.

jissell píše:
Je mi blbě víc jak měsíc vlastně úplně od začátku ještě dřív než jsem se dozvěděla že mám dvě čárky , nezvracím ale blbě na cokoliv se podívám pachy , jídlo , hrůza , nachvilku mi pomáhají mandarinky , ale jinak nic hodně vody ale jak jí vypiju víc zase zle, prej by to mělo brzo přejít tak doufám zítra bych měla dostat průkazku a slyšet srdíčko myslím že začínám 9 tt.tak doufám že je vše v pohodě …jaxte na tom vy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nickitka19
15.1.12 20:01

miminko naše

ahojky tak ja jsem take zjistila že čekam mimi . take s přitelem planovane. a vychazi to na srpen.jelikož nepracuji mam mnoho času brouzdání po netu, získávání informací a takové to předmaminkovské potěšení a strachování. tak doufám že mne přijmete…těším se na přip. pokec :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex