Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, já si těhotenství užívám celkem v klidu, žádné zvracení, jen občasné nadýmání. Teď jsme 10+4tt.
Nicki: a v jekém jsi ty týdnu? Také jsme miminko plánovali, ale netušili jsme, že to vyjde hned na první pokusy:) Já teď také nepracuji, od začátku těhotenství jsem na rizikáči. Také brouzdám po internetu a shromažďuji informace:)
misulka04:
Ahojky, přidávám se mezi těhulky
Jsem 12T, zadařilo se docela brzo po vysazení antiko. Čekám druhé dítě, ale po dost dlouhé době, takže zjišťuju, co se za těch pár let změnilo a jaké jsou teď možnosti.
Jak to, že jsi na rizikáči hned od začátku?
Balenka: nejprve gratuluji k těhulkování:)
Za prvé už jsem jednou samovolně potratila a za druhé dojíždím každý den do práce do Prahy. Takže jsem raději doma:)
Jo jo, teď jsem to psala vedla. To tu neschopenku máš určitě hlavně kvůli tomu předchozímu těhotenství… Tak držím pěstičky, ať je tentokrát vše OK.
ahojky holky mame podobnou diskusi budeme mit srpnove lvice tak jestli se chcete pridat rada Vam poslu pozvanku:-)stale jeste bereme:-)staci zazadat:-)
Taxem zvědavá holky jestli budou vedra tak tuhá jako je zima tak to se z malinkým lvíčetem teda zapotíme ![]()
jissell píše:
Taxem zvědavá holky jestli budou vedra tak tuhá jako je zima tak to se z malinkým lvíčetem teda zapotíme
No už jsem na to taky myslela, budu se valit jako koule – no fuj…
Holky tak přemýšlím , dává si maminka autosedačku na sedadlo smrti ? někdo mi tvrdí že normálně ale mě to přijde hrozně nebezpečné , ještě se kouknu do zákonů jak to vlastně je ..jestli ho tam musíš mít a nebo naopak nemůžeš.jinak jak se cítíte ? budeme skoro v půlce těhu co ? toto utíká ![]()
Jissell můžeš ji mít vepředu, ale musíš vypnout air bag.
Vozila jsem malou vždycky vzadu a nebyl problém.
Ahoj balenko
děkuji takže můžu a nemusím .:) super taky jsi jí měla raději vzadu vid ? budu ho vozit taky vzdadu přijde mi to vepředu moc nebezpečné a navíc nevím jak bych technicky dělala to že když povezu malého tak bych air bag vypnula a pak zase zapnula když bychom jeli všichni jako že by to bylo nutné cca dvakrát denně měnit …no hrůza .....