Budeme mít srpňáčka - srpen 2012 :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
24.1.12 11:41

Ahoj, já si těhotenství užívám celkem v klidu, žádné zvracení, jen občasné nadýmání. Teď jsme 10+4tt.
Nicki: a v jekém jsi ty týdnu? Také jsme miminko plánovali, ale netušili jsme, že to vyjde hned na první pokusy:) Já teď také nepracuji, od začátku těhotenství jsem na rizikáči. Také brouzdám po internetu a shromažďuji informace:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
balenka
24.1.12 18:23

misulka04:
Ahojky, přidávám se mezi těhulky ;-) Jsem 12T, zadařilo se docela brzo po vysazení antiko. Čekám druhé dítě, ale po dost dlouhé době, takže zjišťuju, co se za těch pár let změnilo a jaké jsou teď možnosti.
Jak to, že jsi na rizikáči hned od začátku?

• Citovat
  • Upravit
273
25.1.12 12:08

Balenka: nejprve gratuluji k těhulkování:)
Za prvé už jsem jednou samovolně potratila a za druhé dojíždím každý den do práce do Prahy. Takže jsem raději doma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
25.1.12 12:12

Jo jo, teď jsem to psala vedla. To tu neschopenku máš určitě hlavně kvůli tomu předchozímu těhotenství… Tak držím pěstičky, ať je tentokrát vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
25.1.12 17:02

Děkuji :-) snad už bude všechno v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
9.2.12 11:42

ahojky holky mame podobnou diskusi budeme mit srpnove lvice tak jestli se chcete pridat rada Vam poslu pozvanku:-)stale jeste bereme:-)staci zazadat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.2.12 13:49

Taxem zvědavá holky jestli budou vedra tak tuhá jako je zima tak to se z malinkým lvíčetem teda zapotíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.2.12 08:22
jissell píše:
Taxem zvědavá holky jestli budou vedra tak tuhá jako je zima tak to se z malinkým lvíčetem teda zapotíme :)

No už jsem na to taky myslela, budu se valit jako koule – no fuj…

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.12 07:02

Holky

Holky tak přemýšlím , dává si maminka autosedačku na sedadlo smrti ? někdo mi tvrdí že normálně ale mě to přijde hrozně nebezpečné , ještě se kouknu do zákonů jak to vlastně je ..jestli ho tam musíš mít a nebo naopak nemůžeš.jinak jak se cítíte ? budeme skoro v půlce těhu co ? toto utíká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
8.3.12 08:13

Jissell můžeš ji mít vepředu, ale musíš vypnout air bag.
Vozila jsem malou vždycky vzadu a nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.3.12 11:57

:nevim: Ahoj balenko :) děkuji takže můžu a nemusím .:) super taky jsi jí měla raději vzadu vid ? budu ho vozit taky vzdadu přijde mi to vepředu moc nebezpečné a navíc nevím jak bych technicky dělala to že když povezu malého tak bych air bag vypnula a pak zase zapnula když bychom jeli všichni jako že by to bylo nutné cca dvakrát denně měnit …no hrůza .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí