Poradna duly
Jana Čurdová
Holky máme uzavřenou skupinu SRPEN 2012 TAK SE POJĎTE PŘIDAT! ![]()
Jj, pojďte se přidat a Charlynka velká gratulace, taky jsem ze skupiny „Snažilky 2011-2012“ ![]()
tak to si žádost holky taky pošlu
Nám vychází termín podle MS na 3.srpna,už jsem byla na UTZ a mimi bylo jak špendlíček
po Vánocích jdu na další podívat se na
a kolik miminek tam vlastně je
jinak je mi taky 23,taky jsem z Prahy a je to mé 2.těhu ![]()
Já se právě dva roky teď léčila, neměla sem vůbec měsíčky po antikoncepci, takže velkej zázrak, že se to povedlo hned napoprvé.
Takže i s tou ovulací sem atypická.
Já byla spíš překvapená, že sem vůbec těhotná, já měla styk totiž jen jednou těsně po měsíčkách a pak těsně před měsíčkama, takže ten počet týdnů od oplození se určuje celkem snadno, já brala automaticky, že jsou to neplodný dny.
Ničeho se neboj, zvládneme to. Budu ti držet palce.:dance: A jak ti je? Zvládáš příznaky?
Charlynka: Já se mám docela fajn, jen veliká únava a bolest prsou, občas v kříži, bolesti hlavy. Nevolno mi je, ale zatím žádné zvracení. ![]()
Ahoj, já podle všeho budu mít nejspíš srpňáčka. Sice podle poslední MS to vychází na poslední den v červenci, ale minulý týden na ultrazvuku doktor říkal, že to je asi tak o týden mladší
Takže to bude tak na přelomu
Každopádně všem , které jsou čerstvě těhu moc a moc gratuluji ![]()
Ahoj holky, jsem Bára a včera jsem našla na testíku //, teda vlastně asi na 10 testíkách - jistota je jistota a dneska silnější a dokonce vidět i na citlivosti testu 25
Tak bychom se měli ještě zařadit mezi srpňátka 2011
Jinak už jednu princeznu mám, devítiletou. Tak jestli jste holky nějaká šťastně čerstvě dvoučárková tak hurá, těším se, že budeme mít s kým sdílet těch 9 měsíců ![]()
Ahoj,
taky jsem našla // včera a taky už mám jednu princeznu dvouletou. Termín bych měla mít asi 21.8.
. Máš nějaké těhu příznaky? Já jsem více unavená a pořád se něčím cpu, tak doufám, že mě to za chvíli přejde, jinak se neunesu:D..jinak nevolnosti zatím nemám, neměla jsem je ani u prvního těhu, tak snad nepřijdou ani ted…manžel o těhu ještě neví, chci ho překvapit pod stromečkem ![]()
Ahoj ![]()
Tak já to nevydržela a příteli vše řekla včera. Takže už se radujeme dva
Malý to povim až po těch třech měsících, kdyby něco, měla by o mě strašnou starost. ![]()
Těhu příznaky, no bolí mě břicho a začali mi smrdět některé vcěci, hlavně při vaření. Nevolnost zatím taky nic, spíš ten neustálej hlad - Taky doufám, že to přejde. A už teď se cítim strašně oteklá, jak kdybych byla celá nějaká větší, ale to je spíš pocit, nebo nevim
A už si byla na kontrole, nebo ještě taky ne??? A GRATULUJU ![]()
ahoj holky,
tak se taky přidávám
třikrát pozitivní test a podle kalkulačky na netu to vypadá na termín kolem 16.8.2012. Příznaky zatím nic moc, akorát mě bolí prsa a spala bych…
Na kontrolu se chystám až po svátcích, nechci nic uspěchat. Zatím o tom nikdo kromě mě a manžela neví.
jojo, první
trochu nečekaně se zadařilo hnedka první měsíc … ještě nemáme úplně dodělaný byteček, ale to se poddá. Hlavně, aby bylo mimi v pořádku ![]()
už to v tvém okolí někdo ví? my to teda hodláme oznámit až po kontrole, akorát teda envím, jak budu o vánocích všude zdůvodňovat, žesi nedám ani dvě deci ![]()
To jsme na tom stejně, ví to pouze přítel, všem to chceme říct až po třech měsících. Takže s alkoholem to řeším tak, že mám prášky na bolest zad a ty se nedají kombinovat s alkoholem. A je to
A ty to chceš říct už te´d po kontrole, nemůžeš se už dočkat viď ![]()