Budeme mít srpňáčka - srpen 2012 :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9859
12.12.11 20:18

Holky máme uzavřenou skupinu SRPEN 2012 TAK SE POJĎTE PŘIDAT! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
12.12.11 21:07

Jj, pojďte se přidat a Charlynka velká gratulace, taky jsem ze skupiny „Snažilky 2011-2012“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.12.11 21:23

už jsem poslala žádost a zatím nic :D

• Citovat
  • Upravit
160
12.12.11 21:27

tak to si žádost holky taky pošlu :D Nám vychází termín podle MS na 3.srpna,už jsem byla na UTZ a mimi bylo jak špendlíček :srdce: po Vánocích jdu na další podívat se na :srdce: a kolik miminek tam vlastně je :mrgreen: jinak je mi taky 23,taky jsem z Prahy a je to mé 2.těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leeeniii
13.12.11 14:48

Já se právě dva roky teď léčila, neměla sem vůbec měsíčky po antikoncepci, takže velkej zázrak, že se to povedlo hned napoprvé. :dance: Takže i s tou ovulací sem atypická. :)Já byla spíš překvapená, že sem vůbec těhotná, já měla styk totiž jen jednou těsně po měsíčkách a pak těsně před měsíčkama, takže ten počet týdnů od oplození se určuje celkem snadno, já brala automaticky, že jsou to neplodný dny. :lol: Ničeho se neboj, zvládneme to. Budu ti držet palce.:dance: A jak ti je? Zvládáš příznaky?

• Citovat
  • Upravit
Leeeniii
13.12.11 14:54

Charlynka: Já se mám docela fajn, jen veliká únava a bolest prsou, občas v kříži, bolesti hlavy. Nevolno mi je, ale zatím žádné zvracení. :)

• Citovat
  • Upravit
3678
13.12.11 15:32

Ahoj, já podle všeho budu mít nejspíš srpňáčka. Sice podle poslední MS to vychází na poslední den v červenci, ale minulý týden na ultrazvuku doktor říkal, že to je asi tak o týden mladší :) Takže to bude tak na přelomu :) Každopádně všem , které jsou čerstvě těhu moc a moc gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.12.11 11:53

čerstvé // :) porod srpen 2012

Ahoj holky, jsem Bára a včera jsem našla na testíku //, teda vlastně asi na 10 testíkách - jistota je jistota a dneska silnější a dokonce vidět i na citlivosti testu 25 :) Tak bychom se měli ještě zařadit mezi srpňátka 2011 :) Jinak už jednu princeznu mám, devítiletou. Tak jestli jste holky nějaká šťastně čerstvě dvoučárková tak hurá, těším se, že budeme mít s kým sdílet těch 9 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.12.11 12:27

Ahoj,
taky jsem našla // včera a taky už mám jednu princeznu dvouletou. Termín bych měla mít asi 21.8. :). Máš nějaké těhu příznaky? Já jsem více unavená a pořád se něčím cpu, tak doufám, že mě to za chvíli přejde, jinak se neunesu:D..jinak nevolnosti zatím nemám, neměla jsem je ani u prvního těhu, tak snad nepřijdou ani ted…manžel o těhu ještě neví, chci ho překvapit pod stromečkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.12.11 12:36

Ahoj :)
Tak já to nevydržela a příteli vše řekla včera. Takže už se radujeme dva :) Malý to povim až po těch třech měsících, kdyby něco, měla by o mě strašnou starost. :)
Těhu příznaky, no bolí mě břicho a začali mi smrdět některé vcěci, hlavně při vaření. Nevolnost zatím taky nic, spíš ten neustálej hlad - Taky doufám, že to přejde. A už teď se cítim strašně oteklá, jak kdybych byla celá nějaká větší, ale to je spíš pocit, nebo nevim :) A už si byla na kontrole, nebo ještě taky ne??? A GRATULUJU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.12.11 12:53

ahoj holky,
tak se taky přidávám :-) třikrát pozitivní test a podle kalkulačky na netu to vypadá na termín kolem 16.8.2012. Příznaky zatím nic moc, akorát mě bolí prsa a spala bych… :-) Na kontrolu se chystám až po svátcích, nechci nic uspěchat. Zatím o tom nikdo kromě mě a manžela neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.12.11 12:53

Jinak taky gratuluju všem zúčastněným :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.12.11 12:54

:) ahoj, vítej :) taky nechám kontrolu až po svátcích. A první :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.12.11 13:02

jojo, první :-) trochu nečekaně se zadařilo hnedka první měsíc … ještě nemáme úplně dodělaný byteček, ale to se poddá. Hlavně, aby bylo mimi v pořádku :-)
už to v tvém okolí někdo ví? my to teda hodláme oznámit až po kontrole, akorát teda envím, jak budu o vánocích všude zdůvodňovat, žesi nedám ani dvě deci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.12.11 13:05

To jsme na tom stejně, ví to pouze přítel, všem to chceme říct až po třech měsících. Takže s alkoholem to řeším tak, že mám prášky na bolest zad a ty se nedají kombinovat s alkoholem. A je to :) A ty to chceš říct už te´d po kontrole, nemůžeš se už dočkat viď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí