Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tak dnes pod stroměčkem manžel najde testík s // ![]()
U doktora jsem ještě nebyla až po novém roce , ale dle kalkulačky mi vychází TP na 1.9.2012.
Kdo ještě dává takový dáreček pod stromeček ?
ahojky, zrovna balím test s // příteli pod stromeček
TP mi vychází stejně ![]()
tak gratuluji ![]()
včera jsem viděla řvoucí mimino a docela se toho bojím. mám 16m raubíře a to už je uplně něco jiného.
taky gratuluju, já ještě mrně nemám a snažili jsme se rok a půl, tak jsme ráda, že to vyšlo ![]()
super ze se podarilo a jak ti je ? moc ti zavidim prvni tehu ja.si ho uzila maximalne vylety odpocinek relax spanek proste pohodicka ale ted to buse horsi. prvni tehu mi nic nebylo ale ted je mi blebe doufam ze to prejde a nebude mi nic.
asi 2 dny mi bylo ráno zle, ale jinak dobré, jen pobolívá břicho, ale to je normální. Ale nevolnosti ještě můžou přijít, ale snad ne.
Co manžel na dáreček? Přítel sdělil, že je to nejlepší dárek ![]()
Alex01 píše:
asi 2 dny mi bylo ráno zle a pálí mě žáha, ale jinak dobré, jen pobolívá břicho, ale to je normální. Ale nevolnosti ještě můžou přijít, ale snad ne.
Co manžel na dáreček? Přítel sdělil, že je to nejlepší dárek
jé holky moc Vám gratuluji a omlouvám se že vám sem lezu ale minulý rok touto dobou jsem měla stejnou radost z // a měla TP 1.9 a dnes tu mám už 4 měsíční cácorku.Tak Vám přeji pohodové těhu jako měla já
![]()
Sabrine píše:
jé holky moc Vám gratuluji a omlouvám se že vám sem lezu ale minulý rok touto dobou jsem měla stejnou radost z // a měla TP 1.9 a dnes tu mám už 4 měsíční cácorku.Tak Vám přeji pohodové těhu jako měla já![]()
ahojky, to je krásné, tvoje cácorka má 4 měsíce a den a já na metříku 4tt+1 ![]()
mel ohromnou radost jak jinak. celej vecer okrikoval syna at po me neleze ze maminka ma v brisku miminko ![]()
Sabrine píše:
jé holky moc Vám gratuluji a omlouvám se že vám sem lezu ale minulý rok touto dobou jsem měla stejnou radost z // a měla TP 1.9 a dnes tu mám už 4 měsíční cácorku.Tak Vám přeji pohodové těhu jako měla já![]()
Jsem na tom stejně. Minulý rok na štědrý den nedorazila MS a já už věděla, že tam to miminko mám
Nejkrásnější vánoční dárek pro mě, nejkrásnější narozeninový dárek pro přítele (narodila se v den jeho 28. narozenin)
![]()
Já se taky omlouvám, že vám sem lezu, ale já jsem měla termín na 1.9. před 5-ti lety a zrovna v ten den mám i já narozeniny
Nakonec se syn narodil až 8 dní po termínu ![]()
Ale přeju vám, ať jste i s miminky v pořádku ![]()
Mar80 píše:
mel ohromnou radost jak jinak. celej vecer okrikoval syna at po me neleze ze maminka ma v brisku miminko
a to jsi testovala až na štědrý den, nebo dřív? Já jsem první test počůrala na štědrý den a druhý dneska, úplně jsem měla radost jak čárka sílí!!!
![]()
ahoj testovala jsem 23,24 a dnes uz tam je dalnice. nemam vubec chute k jidlu a.jen bych spala bohuzel to moc nejde.