TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3103
5.1.12 09:53
majda-k píše:
ahoj holky, tak jsem to musela říct v práci, že jsem těhu, nejdřív mé nadřízené, protože pracuju v Praze a dojíždím hodku. ta mi vyšla vstříc a mnůžu jezdit do práce dýl, což je pro mě super, ale dneska mě zaskočila, že mi řekla, že jedna kolegyně nemají pro ní práci, že by šla místo mě, že by byla ráda kdybych jí zaučovala. moje nadřízená mi vycházelo vstříc celou dobu, takže tohle chápu, ale tímpádem se to musel dovědět ten nejvyšší a ještě pár nadřízených tak jsem prosila aťo to neříkaj dál, že se prostě bojím. Tak jsem teď zvědava, jak se to bude šířit :(. Nemůžu se dočkat další kontroly.

Maru a kdy jdes na dalsi kontrolu? :srdce: já jdu uz 10. protože me chce videt jestli ty ATB zabrali tak snad tam uz uvidím víc na UZ. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
5.1.12 10:24
marunka05 píše:
sel píše:
marunka- tak to je dobře že ti takhle hezky roste… :) viš kolik máš Hcg?
No,Dneska tam budu volat :).pak pisnu:)

Tak jsem volala doktorce a mám HCG-6300 takze mimi roste:). :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
5.1.12 10:36

No to je nadherny…tak to ja se svejma 45O včera jsem hezkej břídil… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
5.1.12 10:38

podle tabulek jsi o týden dýl jak já… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
5.1.12 11:08
marunka05 píše:
majda-k píše:
ahoj holky, tak jsem to musela říct v práci, že jsem těhu, nejdřív mé nadřízené, protože pracuju v Praze a dojíždím hodku. ta mi vyšla vstříc a mnůžu jezdit do práce dýl, což je pro mě super, ale dneska mě zaskočila, že mi řekla, že jedna kolegyně nemají pro ní práci, že by šla místo mě, že by byla ráda kdybych jí zaučovala. moje nadřízená mi vycházelo vstříc celou dobu, takže tohle chápu, ale tímpádem se to musel dovědět ten nejvyšší a ještě pár nadřízených tak jsem prosila aťo to neříkaj dál, že se prostě bojím. Tak jsem teď zvědava, jak se to bude šířit :(. Nemůžu se dočkat další kontroly.
Maru a kdy jdes na dalsi kontrolu? :srdce: já jdu uz 10. protože me chce videt jestli ty ATB zabrali tak snad tam uz uvidím víc na UZ. :srdce:

Ahoj, já byla na prví kontrole 29.12. to potvvrdil MUDr. těhotenství, ale ješě to bylo malinké nebylo :srdce: . Teď mám jít až 19.1., ale měním MUDr. tak doufám, že půjdu dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
5.1.12 11:58
sel píše:
podle tabulek jsi o týden dýl jak já… :)

a ty jsi v jakym týdnu?
Hlavne kazdej to ma jiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
5.1.12 13:06

myslim že 5tt+1 ale jak pišeš,každa to ma jinak . ja to mam jinak když to počitam od početi a když od poslední MS (6tt+1 ) mám v tom týden rozdíl,což je dost. (otěhotněla jsem těsně před MS )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
5.1.12 17:08

ahojky holky, tak mám za sebou kontrolu, podle velikosti jsme 5tt+1, kvůli nedostatečně prokrvené sliznici jsem dostala injekci Agolutinu, což je vlastně hormon na podporu usazení prcka v děloze a za 14 dní kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
5.1.12 17:10

ahojda Alex..prcka jsi viděla dnes poprve? snad mám zítra taky naději…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
5.1.12 17:13

viděla jsem bílou skvrnku velikosti jablečného zrníčka, ale byl tam :dance: takže zítra máš naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.1.12 17:20

ahoj holky tak jak vam je ? ja jdu zitra poprve k mudre tak jsem cela nesva.
vubec nemam chut k jidlu jim kdyz uz mi je fakt blbe z hladu. prez den bych jen spala a vecer mi je na bliti. jinak nic nepocituji ale to jsem mela i u prvniho u toho jsem dokonce necitila zadny extra kopance mozna tim ze byl stale koncep.panevnim a sedel.si na nozkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
5.1.12 17:24
Mar80 píše:
ahoj holky tak jak vam je ? ja jdu zitra poprve k mudre tak jsem cela nesva.
vubec nemam chut k jidlu jim kdyz uz mi je fakt blbe z hladu. prez den bych jen spala a vecer mi je na bliti. jinak nic nepocituji ale to jsem mela i u prvniho u toho jsem dokonce necitila zadny extra kopance mozna tim ze byl stale koncep.panevnim a sedel.si na nozkach.

mě bylo dneska ráno špatně, asi to bylo tím, že jsem v noci nejedla a vstávala jsem fakt s prázdným žaludkem, jinak přes den jsem jídlu taky moc nedala. Teď jsem si dala rybičkovou pomazánku, takovou jsem na ni měla chuť, ale nějak mi nesedla, tak ji zapíjím čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
5.1.12 17:26

Alex…snad…jsem z toho celá netrpělivá…už bych chtěla domuuu…

mar - mě ani blbě neni,jen mě strašně svěděj prsa a břicho…nevim co to je.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.1.12 17:29

jo tak caje vypiju cca 3.litry asi me zaplni. ikdyz bych mela.hlad nemam na nic chut uz jen udelat prckovi obed a pak ho makrmit je nadlidsky vykon. vecer to ma manzel k veceri a to muto uz nemohu.ani ohrat. dnes k veceri budu mit housku s ovocnym jogurtem a colu manzel priveze nakup jsem si toto.porucila na.to mam docela chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.1.12 17:30

jo tak to me.svedi celej.clovek.doufam ze.nebudu mit problem s jatry bude stacit ze budu mit urcite cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí