Poradna duly
Jana Čurdová
Marunka- taky jsem si říkala,že jestli takontrola ve ČT dopadne dobře,tak se bujdu juknout do Hmka nebo do CA …:o))…koukala jsem taky na oblečení na aukru,ale moc semi nechce riskovat kupovat kalhoty po netu (aukru),mám s nima problémy i v normálu- bud mi jsou akorád v pase a krátke,nebo na opak.. ![]()
u me vsechno ok, tenhle tyden jdu jen na odbery a pristi tyden na kontrolu. O vikendu jsme s prckem dali 28 km, tak ma sportovni prupravu od mala, ale celou nedeli jsem z toho byla k.o. tehu gate uz mam taky, v normalnich se mi odepina knoflik:))
Ahoj holky.Na kalhoty už se taky chystám
džíny mi jsou drobet nepříjemný.Čekám už druhé děcko a co vím od kamarádek, tak jim ty druhý pupky lezou rychlejc
Hlavně jsem se vás chtěla zeptat jak je to s vámi a nevolnostmi? Já už začínám po ránu zvracet a mám strach, že dopadnu jako u prvního.Komplet problitý těhotenství a ve 32tt takovej zvracecí záchvat, že mě museli dát do kupy v nemocnici
Pak se nám ve 35 týdnu narodila 1780 gramová blecha
Doufala jsem, že to bude teď jiný.
Tak jsem pořádně pročetla starší příspěvky a tohle nechutenství si u prvního taky pamatuju…teď mi naštěstí docela chutná, ale uvidíme co ještě přijde ![]()
ketulka píše:
Tak jsem pořádně pročetla starší příspěvky a tohle nechutenství si u prvního taky pamatuju…teď mi naštěstí docela chutná, ale uvidíme co ještě přijde
a nezvracim vubec, jen me vecer obcas poli bricho, jsem cela mrtva a mam chute, vcera okurky s cokoladou ![]()
sel píše:
tytyty- tedááá…to bude sportovec…
maminka vorvan a prcek sportovec ![]()
ahoj tehule.:).
tak ja bleju cele dny nekdy je to lepsi a je mi jen blbe. v patek jdu na gyndu tak.ji.to reknu. nic nezabira kdyz to chce jit ven tak to musi ven. dnes jsem vyhodila i.piskoty ktere vcera byly ok.
a taky doufam ze bude uz srdicko. pak jedeme ke tchanovcum tak bych.jim to chtela uz rict.
jinak tehu kalhoty nosim od prvniho tehu protoze nic jineho mi nebylo a nic jsem si nekoupila.
Ahojda…tak ja jdu na UZ zítra a doufám že mimis moje problémy se špiněnim přečkal ve zdraví a že tam na mě jukne už i se srdíčkem… ![]()
Jinak mě špatně neni,ani nějak chutě nemám,pobolívá břicho jak se rozathuje a sveděj prsa jak rostou a do toho na mě skočila nějaká potvora..mám rýmu a trochu zvýšenou teplotu,tak poctive čajikuju a ležim at z toho neni něco horšiho . ![]()
Včera jsem měla takový 3 křeče celekem jsem se svíjela.Ale od té doby dobrý tak nevím co to melo být na kontrolu jdu v utery tak si jeste týden pockam.
sel:taky mi neni špatne,ale zacinam mít chute:) ![]()
sel píše:
Ahojda…tak ja jdu na UZ zítra a doufám že mimis moje problémy se špiněnim přečkal ve zdraví a že tam na mě jukne už i se srdíčkem…
sel tak jak si dopadla?myslím na tebe doufám,že dobre?
Marunka - ahojda…dopadla jsem dobře…na UZ je takovej didižvik,ale odpovídá stáří
.za 14 dní mám další kontrolu,tak doufám,že bude hezky růst a nic se nevyprdí.
A co ty? Všechno v pořádku,co ty křeče?
sel:jo je to lepsi:)Na kontrolu jdu v utery:).Tak pak pisnu jak jsem dopadla ju:) ![]()