TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2848
25.1.12 20:57

Me taky sestricka uz na prvni prohlidce rekla, ze se musim do 14tt nahlsit v porodnici, jsem ji vykolejila, ze v Praze ale rodit nebudu, ze tady jen pracuju, ale bydlim 50km daleko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
26.1.12 09:12

ty jo,se sotva dozvíš že jses tehotná a už si máš plánovat porod:-D.Praha no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ima100k
28.1.12 18:08
tytyty píše:
ahoj holky
tak mame vse v poradku, srdicko nam bije na poplach, akorat mame 12,5 mm tj bud jich je vic nebo mam obra, vsechny mate tak 3.4 mm tak jsem se az lekla
Za dva tydny mam znova kontrolu, pristi tyden odbery

přidávám se, prcek měl 11,7mm v 7+1tt tak snad to tak má být, dle mudr to odpovídá týdnu, extra jsem se na to ptala, páč jsem ms před otěhotněním měla po 20ti dnech, tak abych nebyla o těch 20 dnů víc a prý ne

• Citovat
  • Upravit
ima100k
28.1.12 18:13

jinak se přidávám k vám, na štědrý den jsem oznamovala manželovi radostnou novinu, tp mám 1.9. a před 6ti rokama jsme se 1.9. brali :lol:

• Citovat
  • Upravit
3103
29.1.12 11:58
ima100k píše:
jinak se přidávám k vám, na štědrý den jsem oznamovala manželovi radostnou novinu, tp mám 1.9. a před 6ti rokama jsme se 1.9. brali :lol:

gratuluji:)jéé to je pekny:)bylo by pekny kdyby si opravdu porodila 1.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
2.2.12 19:35

tady je nejak mrtvo, jak se mate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
3.2.12 12:54

ahojky,jde to,ale je to dlouhy protože jsem na neschopence:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
3.2.12 18:00

ja v praci, ale spim spim spim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
27.2.12 10:42

Ahojda těhulky…tak tady to nějak opadlo…jak si užíváte těhotenství? :)

Ja se vrátila do práce,nabrala nějakou službu na víc a jsem v jednom kole. :) skoro před 3 týdny jsem byla na konrole po 3nedělí a Dr říkala že je vše v pořádku a že mám do týdne,max do dvou dostat MS podle prokrvení na UZ. ta stále nikde,mám týden spoždění,břicho mě pobolívá celou dobu a nějaký další příznaky tam taky jsou. Jsem z toho hezky nervozni, pokud jsem opravdu zase těhu (nesnažili jsem se ) tak jestli to neni špatně, když jsem ještě ani po tom smovolném potratu neměla MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
27.2.12 11:40

Sel:Ahojky,no zmlklo to tu asi nikdo uz moc nemá termínek 1.9:).
Jinak těhu si užívám a už se moc tesim na mrnouska:)..

Ty jo tak to by byla rychlovka kdyby se vám to podarilo urcite dej vedet.Tak co by si nadelala kdyby se to stalo:).urcite rikají nejakou pauzu,ale kdyby se to stalo myslím,že by si byla nadsena,ne?:).Moc bych vám to prála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
27.2.12 12:22
marunka05 píše:
Sel:Ahojky,no zmlklo to tu asi nikdo uz moc nemá termínek 1.9:).
Jinak těhu si užívám a už se moc tesim na mrnouska:)..Ty jo tak to by byla rychlovka kdyby se vám to podarilo urcite dej vedet.Tak co by si nadelala kdyby se to stalo:).urcite rikají nejakou pauzu,ale kdyby se to stalo myslím,že by si byla nadsena,ne?:).Moc bych vám to prála.

Tak to víš že bych byla nadšená,ale zároveň se bojim,aby se to nepakovalo,ale snad jsem si to už ,,vyžrala´´ :)
A jak ti je? porád na neschopence? proč jsi vubec šla? a co mrňousek,jak je strej? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
27.2.12 17:12

sel:Jj porad jsem na neschopence ,spinila jsem taky.ale delám v labine takže jsem musela na neschopenku.No,ale uz se doma nudim:/.
Tedkom jsem 13+0:).letí to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
27.2.12 17:16
marunka05 píše:
sel:Jj porad jsem na neschopence ,spinila jsem taky.ale delám v labine takže jsem musela na neschopenku.No,ale uz se doma nudim:/.
Tedkom jsem 13+0:).letí to:)

tak hlavně že už ti je dobře a miminko roste… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
1.3.12 11:54
marunka05 píše:

Ahojky ja mam termin 2.9 podle UZ tak je mozny, ze se potkame v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
1.3.12 12:56
jitam píše:
marunka05 píše:
Ahojky ja mam termin 2.9 podle UZ tak je mozny, ze se potkame v porodnici :mrgreen:

ahojky,a kde budeš rodit? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital