Poradna duly
Jana Čurdová
holky, mě bylo dneska zle, přemýšlela jsem co do sebe dostanu a kupodivu jsem byla v pohodě s těstovinovým salátem s tuňákem a zeleninou, ale muselo to být hodně pikantní!!!!
Jinak v autě mi bylo taky zle, uvidíme jak to bude pokračovat, ale dám si k posteli na ráno piškoty a čaj, to se prý doporučuje něco sníst než vstaneš.
ahojda holky…tak jak vás tak dočítám tak se tu chystaji svatby a hezky si užíváte nevolnosti… ![]()
Me pustili v neděli rano konečně po tydnu z nemocnice,prcek se ukazal tam kde měl
adoufam,že se tam už neukažu,holky chovani šileny a to že to mužu posoudit,protože tam taky pracuju jen na jinem odd.
Jinak podle doktora jsem 6tt+2
pocit na zvraceni žadnej,prsa se zvětšili podle manžela a někdy hodně sveděj a jsem vic unavena,ale to se da protože jsem doma už na neschopence,ale nejvic mě vadi jak mě sem tam začně pichat jako na vaječníku,je to dost protivny
![]()
sel:to je super že te konecne pustili:).Dneska jsem byla taky na kontrole
.Srdíčko tlouklo:)je super jak to tam uplne vidis:Duz mám i tehu prukazku a kontrola za 14 dní a to uz mi rekne co a jak genetika:)
přiložím fotecku az ji ofotím ![]()
Alex:taky mi to začalo,zatím nezvracím,ale moc dobre mi neni:D
marunka05 píše:
Alex:taky mi to začalo,zatím nezvracím,ale moc dobre mi neni:D
gratuluju k
a průkazce!!!
mě je tak nějak šoufl furt, pomáhá mi jedině Coca Cola, kterou bych neměla, ale zkusila jsem hodně sladký čaj a taky se to dá, nemůžu do žaludku kyselé věci, pak ho mám překyselený a je zle. nezvracím, ale není mi dobře.
já vám sem holky přihodím naše foto ze včerejška, to měl prcek 4 mm
holky gratuluji fotecky moc.pekne.
ja dnes.od.rana bleju a poboliva mne bricho kdybych nebyla v 6+3 tak si snad myslim ze citim pohyby. dnes manzel koupil fonendoskop tak se.tesim jestli uslysime srdicko. jedla jsem akorat piskoty jinak do sebe nic nedostanu.
Mar80 píše:
holky gratuluji fotecky moc.pekne.
ja dnes.od.rana bleju a poboliva mne bricho kdybych nebyla v 6+3 tak si snad myslim ze citim pohyby. dnes manzel koupil fonendoskop tak se.tesim jestli uslysime srdicko. jedla jsem akorat piskoty jinak do sebe nic nedostanu.
ty nevolnosti jsou naprd
já do sebe dostanu tak piškoty s rozmačkaným banánem a do toho jogurt, musím kombinovat a zkoušet co se dá a nedá.
ja nemohu ani uvarit natoz nakrmit prcka je to des. to jsem v prvnim tehu vubec nemela. diky za piskoty jinak bych asi nevim. snad to nebudu mit dlouho.
holky co říkáte na colu, sice je v ní kofein, ale pomáhá mi na žaludek, tak trocha snad nevadí, ne?
Ahoj holky, to je super, ze uz mate fotky. Ja jdu zitra na prvni kontrolu tak uvidime.
ahoj holky me je.cim dal vic blbe. ted jsem se odhodlala a snedla.suchou hosku s horkym cajem a hned sem sla zvracet. boli me z toho krk k tomu stake ta ryma a malej.dnes.celkem.prudi ach jo.
jak je vam ?