TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5801
9.1.12 20:47

holky, mě bylo dneska zle, přemýšlela jsem co do sebe dostanu a kupodivu jsem byla v pohodě s těstovinovým salátem s tuňákem a zeleninou, ale muselo to být hodně pikantní!!!!
Jinak v autě mi bylo taky zle, uvidíme jak to bude pokračovat, ale dám si k posteli na ráno piškoty a čaj, to se prý doporučuje něco sníst než vstaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
10.1.12 09:04

ahojda holky…tak jak vás tak dočítám tak se tu chystaji svatby a hezky si užíváte nevolnosti… :)

Me pustili v neděli rano konečně po tydnu z nemocnice,prcek se ukazal tam kde měl :) adoufam,že se tam už neukažu,holky chovani šileny a to že to mužu posoudit,protože tam taky pracuju jen na jinem odd.
Jinak podle doktora jsem 6tt+2
pocit na zvraceni žadnej,prsa se zvětšili podle manžela a někdy hodně sveděj a jsem vic unavena,ale to se da protože jsem doma už na neschopence,ale nejvic mě vadi jak mě sem tam začně pichat jako na vaječníku,je to dost protivny
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
10.1.12 09:11

sel:to je super že te konecne pustili:).Dneska jsem byla taky na kontrole :).Srdíčko tlouklo:)je super jak to tam uplne vidis:Duz mám i tehu prukazku a kontrola za 14 dní a to uz mi rekne co a jak genetika:) :srdce: přiložím fotecku az ji ofotím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
10.1.12 09:14

Alex:taky mi to začalo,zatím nezvracím,ale moc dobre mi neni:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
10.1.12 09:18

Máme 2 mm:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
10.1.12 11:04

marunka -nadherny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.1.12 15:53
marunka05 píše:
Alex:taky mi to začalo,zatím nezvracím,ale moc dobre mi neni:D

gratuluju k :srdce: a průkazce!!!

mě je tak nějak šoufl furt, pomáhá mi jedině Coca Cola, kterou bych neměla, ale zkusila jsem hodně sladký čaj a taky se to dá, nemůžu do žaludku kyselé věci, pak ho mám překyselený a je zle. nezvracím, ale není mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.1.12 15:54

já vám sem holky přihodím naše foto ze včerejška, to měl prcek 4 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
10.1.12 16:06

alex:taky gratuluji:).Máme prcky tak stejne velké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.12 16:52

holky gratuluji fotecky moc.pekne.
ja dnes.od.rana bleju a poboliva mne bricho kdybych nebyla v 6+3 tak si snad myslim ze citim pohyby. dnes manzel koupil fonendoskop tak se.tesim jestli uslysime srdicko. jedla jsem akorat piskoty jinak do sebe nic nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.1.12 17:13
Mar80 píše:
holky gratuluji fotecky moc.pekne.
ja dnes.od.rana bleju a poboliva mne bricho kdybych nebyla v 6+3 tak si snad myslim ze citim pohyby. dnes manzel koupil fonendoskop tak se.tesim jestli uslysime srdicko. jedla jsem akorat piskoty jinak do sebe nic nedostanu.

ty nevolnosti jsou naprd :( :hug: já do sebe dostanu tak piškoty s rozmačkaným banánem a do toho jogurt, musím kombinovat a zkoušet co se dá a nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.12 17:33

ja nemohu ani uvarit natoz nakrmit prcka je to des. to jsem v prvnim tehu vubec nemela. diky za piskoty jinak bych asi nevim. snad to nebudu mit dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.1.12 17:56

holky co říkáte na colu, sice je v ní kofein, ale pomáhá mi na žaludek, tak trocha snad nevadí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
10.1.12 19:08

Ahoj holky, to je super, ze uz mate fotky. Ja jdu zitra na prvni kontrolu tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.1.12 12:08

ahoj holky me je.cim dal vic blbe. ted jsem se odhodlala a snedla.suchou hosku s horkym cajem a hned sem sla zvracet. boli me z toho krk k tomu stake ta ryma a malej.dnes.celkem.prudi ach jo.
jak je vam ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital