Poradna duly
Jana Čurdová
sel píše:
Ahojda…tak to ja po 21 hezky usla u Tv a manžel mě vzbudil v 23.45 tak že jsem celej večer krásně prospala,celkově ted spim skoro porádMarunka - špinim taky,byla jsem s tim u Dr.dala mi leky a musim bejt v klidu a nejlepe ležet.ještě jsem ve čt. nic na UZ vidět neměla,tak doufám,že zítra už na mě mimi jukne. Šla jsem k ni tak brzo jen kvuli špiněni. ale co jsem tady na diskusich četla tak je to docela normalni na začatku těhu.
takže jses na neschopence?já dělám totiž v labině,nevím zda je dobry tam dal zustavat.
ja pracuju jako setra na kardio JIP a u nas je to zavedene tak ,že jak se zjisti že jsi těhu tak jdeš hned na neschopenku( tahani lidi,ruzne ,,brebery´´, směny ) tak že ted jsem si dala na dva dny dovolenou a zitra mam volat do prace jak mi dopadne kontrola u Dr.
Nevim co ja Labina… ![]()
marunka05 píše:
No já jsem uz od 9 přemáhala oči:)ale do 1 jsem vydržela:)
Včera a dneska trosku spinim,ale jen trosku,tak snad to nic neni..?:(
snad to bude ok ![]()
holky a davaji vam tu neschopenku v pohode? ja delam sice v kanclu, ale hodne stresu a hlavne silena pracovni doba, 10-12 hod neni vyjimka, chtela bych vydrzet co nejdyl, ale idealne jit treba od 6. mesice uz doma, at jsem v klidu a nestresuju se, akorat nevim, jak se na to bude tvarit doktorka.
a druhy dotaz, platite si nekdo tehotensky balicek na gynde nebo tak neco? jestli to teda neinkasujou jen v pze. Moje Dr.neco takove ma snad za 3000
sel píše:
ja pracuju jako setra na kardio JIP a u nas je to zavedene tak ,že jak se zjisti že jsi těhu tak jdeš hned na neschopenku( tahani lidi,ruzne ,,brebery´´, směny ) tak že ted jsem si dala na dva dny dovolenou a zitra mam volat do prace jak mi dopadne kontrola u Dr.Nevim co ja Labina…
jako v laboratoři.:).
za chvíli jdu na kontrolu tak pisnu:)
ahojky holky,tak byla jsem na kontrole a byl tam zatím jen váček,ale dr.rikala ze podle týdnu to tak je a objednala me na 17.1 ze by tam uz melo byt videt vic a ze my vystaví i tehu prukazku.Na špiněni mi napsala Duphaston pry pro podporu žlutého tělíska že jeste není placenta.
No a ty moje prsa:D..mám v jednom asi zánet tak mi dala mast framykoin.
tak uz se nemuzu dockat na 17.1:)až uvidím ![]()
tytyty píše:
holky a davaji vam tu neschopenku v pohode? ja delam sice v kanclu, ale hodne stresu a hlavne silena pracovni doba, 10-12 hod neni vyjimka, chtela bych vydrzet co nejdyl, ale idealne jit treba od 6. mesice uz doma, at jsem v klidu a nestresuju se, akorat nevim, jak se na to bude tvarit doktorka.
a druhy dotaz, platite si nekdo tehotensky balicek na gynde nebo tak neco? jestli to teda neinkasujou jen v pze. Moje Dr.neco takove ma snad za píše: Více
já mám taky náročnou práci, hlavně psychicky, ale doufám, že do června vydržím.
Co se týče toho balíčku, při prvním těhu jsem ho dostala, ale zadarmo, bylo tam pár reklamních letáků, vzorky, plenka a nic extra, 3000 bych za to teda nedala, co bys v něm za ty prachy jako měla mít?
To mi přijde strašně moc!!!
sel píše:
Ahojda…tak to ja po 21 hezky usla u Tv a manžel mě vzbudil v 23.45 tak že jsem celej večer krásně prospala,celkově ted spim skoro porádMarunka - špinim taky,byla jsem s tim u Dr.dala mi leky a musim bejt v klidu a nejlepe ležet.ještě jsem ve čt. nic na UZ vidět neměla,tak doufám,že zítra už na mě mimi jukne. Šla jsem k ni tak brzo jen kvuli špiněni. ale co jsem tady na diskusich četla tak je to docela normalni na začatku těhu.
tak co kuklo natebe neco na UZ?:)..
Na mě nic jen váček zatím.KO 17.1 ![]()
Alex01 píše:tytyty píše:já mám taky náročnou práci, hlavně psychicky, ale doufám, že do června vydržím.
a druhy dotaz, platite si nekdo tehotensky balicek na gynde nebo tak neco? jestli to teda neinkasujou jen v pze. Moje Dr.neco takove ma snad za píše: Více
Co se týče toho balíčku, při prvním těhu jsem ho dostala, ale zadarmo, bylo tam pár reklamních letáků, vzorky, plenka a nic extra, 3000 bych za to teda nedala, co bys v něm za ty prachy jako měla mít?To mi přijde strašně moc!!!
tohle nemyslim, myslim balicek za osetreni a „nadstandartni peci“ v tehotenstvi
u me dr to je ty tri tisice a jsou tam nejake utz /jakoze zdarma/ a pod. presne nevim, nikdy jsem to nezoumala ma to sestra u sebe, v cekarne to neni, tak nevim jestli se to vyplati nebo je lepsi pokazdy platit za utz..pochybuju, ze by ho davala zdarma
já platím na gyndě 700 za nadstandatrd a v těhu jsem nic víc neplatila. fotku pokaždém UZ a tak. pokud by chtěli další prachy tak bych musela jít jinam.
ja prave resim zda u ni zustat, nebo jit jinam, stejne se budu stehovat. Navic me pozvcala na kontrolu az v 8tt, zatimco vy to mate davno za sebou
já ještě u doktorky nebyla jdu až tento pátek a to budu 6+1 a doufám že už bude vidět srdíčko.
Mar80 píše:
já ještě u doktorky nebyla jdu až tento pátek a to budu 6+1 a doufám že už bude vidět srdíčko.
tak pak pisni:):).
Mar80 píše:
já platím na gyndě 700 za nadstandatrd a v těhu jsem nic víc neplatila. fotku pokaždém UZ a tak. pokud by chtěli další prachy tak bych musela jít jinam.
Počkej a zaco tech 700 platíš?? ![]()
Jako že se k tobě bude chovat lip nebo jak:-D
…
no maji to uvedeno tak ze pak uz neplatis zrcadla ani reg.poplatek ale hlavne se muzes objednat kdyz nezaplatis tak te neobjednaji a ty si musis pockat az te vezme.no kdyz jsem byla tehu tak mi to nevadilo ale jinak dat jen tak sedm stovke za to ze tam jdes 2 za rok ale v praze se.plati.na hodne mistech nekdy i vice a jak uz nekdo psal tak i priplatit kdyz je tehu.