TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
31.12.11 10:28
sel píše:
ahojda holky…ja baštim taky ten femibion a kys.listovou už tak 4 měsíce.jak se bavíte o tom kulaceni,tak na to jsem taky u sebe zvedava,ja vahu udržovala pohybem a ted to už tak dobře asi nepujde..hlavně jak mi ted řekla doktorka at ležim,tak si ze mě dal manžel srandu že za 9 měsicu mi z gauče v obejváku udělá odlitek mého zadku.. :lol:

Nafouklé bříško jsem měla taky, ale příčitala jsem to k přicházející menstruace, která nepřišla :D. Ale taky se mi nafukuje vytáhla jsem gumu z tepláků páč mě tlačila do bříška. Mě možná bude zatím stačit vytahat ze všech kalhot gumy, které mi mamča upravovala protože mi padaly :D. Taky jsem na sebe zvědavá jak se zakulatím, neumím si to u sebe představit. Tlustá jsem byla akorát jako batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
31.12.11 13:21
sel píše:
ahojda holky…ja baštim taky ten femibion a kys.listovou už tak 4 měsíce.jak se bavíte o tom kulaceni,tak na to jsem taky u sebe zvedava,ja vahu udržovala pohybem a ted to už tak dobře asi nepujde..hlavně jak mi ted řekla doktorka at ležim,tak si ze mě dal manžel srandu že za 9 měsicu mi z gauče v obejváku udělá odlitek mého zadku.. :lol:

aspoň budeš mít památku :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
31.12.11 14:22

no nádhernou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
31.12.11 18:13

ja jsem taky porad nafoukla, kdyz se najim tak zacinam krkat, to jsem nekdy nemivala a jsem k veceru nejaka mrtva. Dneska jsme dali silvesttrovskych 17km tak jsem utahana pravem, ale bylo venku krasne.
Tak at nam ty nase :srdce: v pristim roce prinesou samou radost.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
31.12.11 19:42

holky, přeju vám a nám všem do příštího roku jen to nejlepší, hlavně zdraví a ať ti naši bobečci dobře prospívají a ta těch 8 měsíců z nich máme tu největší radost :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
31.12.11 20:19

holky díky za přání a taky všem moc přeji at ten nový rok stojí zato. at jsme i naše rodiny a hlavně děti zdravé, je práce a peníze. :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
1.1.12 08:52

Taky Vám přeju opožděně krásný nový rok :)

jak jste si vubec užili silvestr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
1.1.12 14:03
sel píše:
Taky Vám přeju opožděně krásný nový rok :)jak jste si vubec užili silvestr?

jakmile jsem překonala spací krizi cca v 22.00 hod, tak jsem pak čučela na telku a nejlepší byl starý Silvestr na ČT1 z roku 1979, já ty staré Silvestry miluju, když jsou tam ti staří skvělí herci jako byl Menšík, Kopecký a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
1.1.12 14:39

No já jsem uz od 9 přemáhala oči:)ale do 1 jsem vydržela:)
Včera a dneska trosku spinim,ale jen trosku,tak snad to nic neni..?:( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
1.1.12 14:41
marunka05 píše:
Včera a dneska trosku spinim,ale jen trosku,tak snad to nic neni..?:( :roll:

snad ne, špinění je prý normální, ale stejně si na gyndu zajdi co nejdřív, ať máš jistotou, že je vše OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
1.1.12 17:54
Alex01 píše:
marunka05 píše:
snad ne, špinění je prý normální, ale stejně si na gyndu zajdi co nejdřív, ať máš jistotou, že to je vše OK :hug:

zítra jdu na kontrolu,tak se zeptám.taky jsem to slyšela,ale vždy tě to znepokojuje:(.Zitra pisnu:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
1.1.12 18:55
marunka05 píše:
Alex01 píše:
marunka05 píše:
snad ne, špinění je prý normální, ale stejně si na gyndu zajdi co nejdřív, ať máš jistotou, že to je vše OK :hug:
zítra jdu na kontrolu,tak se zeptám.taky jsem to slyšela,ale vždy tě to znepokojuje:(.Zitra pisnu:) :srdce:

budu držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.1.12 19:03

marunko - at to nic není, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
1.1.12 19:04
Mar80 píše:
marunko - at to nic není, drž se.

Děkuji holky:). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
1.1.12 19:24

Ahojda…tak to ja po 21 hezky usla u Tv a manžel mě vzbudil v 23.45 tak že jsem celej večer krásně prospala,celkově ted spim skoro porád :)

Marunka - špinim taky,byla jsem s tim u Dr.dala mi leky a musim bejt v klidu a nejlepe ležet.ještě jsem ve čt. nic na UZ vidět neměla,tak doufám,že zítra už na mě mimi jukne. Šla jsem k ni tak brzo jen kvuli špiněni. ale co jsem tady na diskusich četla tak je to docela normalni na začatku těhu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí