Poradna duly
Jana Čurdová
sel píše:
ahojda holky…ja baštim taky ten femibion a kys.listovou už tak 4 měsíce.jak se bavíte o tom kulaceni,tak na to jsem taky u sebe zvedava,ja vahu udržovala pohybem a ted to už tak dobře asi nepujde..hlavně jak mi ted řekla doktorka at ležim,tak si ze mě dal manžel srandu že za 9 měsicu mi z gauče v obejváku udělá odlitek mého zadku..
Nafouklé bříško jsem měla taky, ale příčitala jsem to k přicházející menstruace, která nepřišla
. Ale taky se mi nafukuje vytáhla jsem gumu z tepláků páč mě tlačila do bříška. Mě možná bude zatím stačit vytahat ze všech kalhot gumy, které mi mamča upravovala protože mi padaly
. Taky jsem na sebe zvědavá jak se zakulatím, neumím si to u sebe představit. Tlustá jsem byla akorát jako batole.
sel píše:
ahojda holky…ja baštim taky ten femibion a kys.listovou už tak 4 měsíce.jak se bavíte o tom kulaceni,tak na to jsem taky u sebe zvedava,ja vahu udržovala pohybem a ted to už tak dobře asi nepujde..hlavně jak mi ted řekla doktorka at ležim,tak si ze mě dal manžel srandu že za 9 měsicu mi z gauče v obejváku udělá odlitek mého zadku..
aspoň budeš mít památku
![]()
ja jsem taky porad nafoukla, kdyz se najim tak zacinam krkat, to jsem nekdy nemivala a jsem k veceru nejaka mrtva. Dneska jsme dali silvesttrovskych 17km tak jsem utahana pravem, ale bylo venku krasne.
Tak at nam ty nase
v pristim roce prinesou samou radost.
![]()
holky, přeju vám a nám všem do příštího roku jen to nejlepší, hlavně zdraví a ať ti naši bobečci dobře prospívají a ta těch 8 měsíců z nich máme tu největší radost
![]()
holky díky za přání a taky všem moc přeji at ten nový rok stojí zato. at jsme i naše rodiny a hlavně děti zdravé, je práce a peníze.
![]()
Taky Vám přeju opožděně krásný nový rok ![]()
jak jste si vubec užili silvestr?
sel píše:
Taky Vám přeju opožděně krásný nový rokjak jste si vubec užili silvestr?
jakmile jsem překonala spací krizi cca v 22.00 hod, tak jsem pak čučela na telku a nejlepší byl starý Silvestr na ČT1 z roku 1979, já ty staré Silvestry miluju, když jsou tam ti staří skvělí herci jako byl Menšík, Kopecký a spol.
No já jsem uz od 9 přemáhala oči:)ale do 1 jsem vydržela:)
Včera a dneska trosku spinim,ale jen trosku,tak snad to nic neni..?:( ![]()
marunka05 píše:
Včera a dneska trosku spinim,ale jen trosku,tak snad to nic neni..?:(
snad ne, špinění je prý normální, ale stejně si na gyndu zajdi co nejdřív, ať máš jistotou, že je vše OK ![]()
Alex01 píše:marunka05 píše:snad ne, špinění je prý normální, ale stejně si na gyndu zajdi co nejdřív, ať máš jistotou, že to je vše OK
zítra jdu na kontrolu,tak se zeptám.taky jsem to slyšela,ale vždy tě to znepokojuje:(.Zitra pisnu:) ![]()
marunka05 píše:Alex01 píše:zítra jdu na kontrolu,tak se zeptám.taky jsem to slyšela,ale vždy tě to znepokojuje:(.Zitra pisnu:)marunka05 píše:snad ne, špinění je prý normální, ale stejně si na gyndu zajdi co nejdřív, ať máš jistotou, že to je vše OK
budu držet pěsti ![]()
Mar80 píše:
marunko - at to nic není, drž se.
Děkuji holky:). ![]()
Ahojda…tak to ja po 21 hezky usla u Tv a manžel mě vzbudil v 23.45 tak že jsem celej večer krásně prospala,celkově ted spim skoro porád ![]()
Marunka - špinim taky,byla jsem s tim u Dr.dala mi leky a musim bejt v klidu a nejlepe ležet.ještě jsem ve čt. nic na UZ vidět neměla,tak doufám,že zítra už na mě mimi jukne. Šla jsem k ni tak brzo jen kvuli špiněni. ale co jsem tady na diskusich četla tak je to docela normalni na začatku těhu. ![]()