Poradna duly
Jana Čurdová
marunka05 píše:majda-k píše:jj já jdu v ponděli:).uz se taky tesím:).a jaktoze koncis 5 týden?teprve dneska zacináme ne?:)marunka05 píše:ahojky, já jsem tuhle skupinu nezakládala. Mě to taky podle netu vychází na 31.8.. Já byla včera na první kontrole a je to takové malé jadérko, ale potvrzdil mi tehotenství z UTZ a taky že není mimo, tak jsem moc šťastná. Měla bnxch končit 5tt. Za tři týdny půjdu na druhou kontrolu, a už bych měla dostat průkazku. Už má bude i
maj.:
Super,gratuluji:)to je ,ale náhoda co?akorád ty si založila tu skupinu 1.9 ne?a mě teda vychází termín porodu 31.8??nebo dr.ho zmenila??
A kdy jdes na dalsi kontrolu?a uz dostanes prukazku?tak se moc těším
. A kdy jdeš na kontrolu ty? mě holky říkala že jsem šla brzo, ale mě doktorka prohlídla a pak mě poslala na UTZ jk potvrzení mimo takže si už byla jistá, že těhu jsem
končíme, zítra bude 5tt+1 a to už je 6. týden ![]()
aha,ty jo:)to letí.nějak se v tech poctech nevyznám myslela jsem že zacinam 5:)
ahojda holky…
tak to ja to mám s těma týdnama trochu pomotane..kdybych měla bejt podle poslední MS tak jsem ted 5tt ale když to beru podle početí tak jsem dneska 4tt …pak se v tom vyznejte…otěhoteněla jsem asi 5 dni před MS. doktorka se hrozně divila jak jsem na to přišla že jsem těhu když tam nic nevidí,ale to jsem čekala když jsem tak krátce…2.1 jako vetšina tady jdu zase na konrolu a UZ a i tak 4tt+3 asi nemuže nic vidět.podle MS 5tt+3- ale to je blbost.Mám v tom počítání dobrej madlajz… ![]()
alex já taky ještě nebyla u doktorky a netuším kdy tam pujdu snad brzy ![]()
sel těhotenství se pořítá od prvního dne poslední menstruace a ne od početí. :
to chapu,ale nerozumim tomu jak podle toho muže doktor určit jak dlouho jsi v tom…znam holky ktere maji ovu pomalu 9 DC a ja ji měla až 28 DC…pak je jasne že každa bude mit vidět na UZ něco jineho…viš jak to myslim.. ![]()
sel píše:
to chapu,ale nerozumim tomu jak podle toho muže doktor určit jak dlouho jsi v tom…znam holky ktere maji ovu pomalu 9 DC a ja ji měla až 28 DC…pak je jasne že každa bude mit vidět na UZ něco jineho…viš jak to myslim..
doktor to určí podle velikosti plodu, každému dni těhotenství odpovídá určitá velikost, takže podle toho ti doktor přesně řekne kolikátý týden a den těhu jsi.
ja vim,řešim blbosti…jen se strašně bojim toho že až tam v ponděli zase pujdu na UZ že tam zase nic nebude vidět a že mi doktorka řekne,že těhu nejsem
…ale to bych se branila jak
taky jsem hrozně zvedava na hladinu Hcg,kolik bude. nedávno na jiné diskusi dala jedan holčina vypočet těhu…když viš kdy jis otěhotněla,tak ti to vypočte dny kdy se ti uhnizduje,kdy bude něco vidět na testu a kdy na Uz…zatim mi to opravdu vychází a UZ tam je až na 6.1… ![]()
omlouvám se že tohle píšu…ale nemám to komu říct…manžel tohle až tak moc nechápe…ten porád že bude všechno dobry…
sel píše:úplně tě chápu, je přirozené, že to řešíš, spekuluješ a počítáš
ja vim,řešim blbosti…jen se strašně bojim toho že až tam v ponděli zase pujdu na UZ že tam zase nic nebude vidět a že mi doktorka řekne,že těhu nejsem…ale to bych se branila jak
taky jsem hrozně zvedava na hladinu Hcg,kolik bude. nedávno na jiné diskusi dala jedan holčina vypočet těhu…když viš kdy jis otěhotněla,tak ti to vypočte dny kdy se ti uhnizduje,kdy bude něco vidět na testu a kdy na Uz…zatim mi to opravdu vychází a UZ tam je až na 6.1…
Alex01 píše:marunka05 píše:končíme, zítra bude 5tt+1 a to už je 6. týdenmajda-k píše:jj já jdu v ponděli:).uz se taky tesím:).a jaktoze koncis 5 týden?teprve dneska zacináme ne?:)marunka05 píše:ahojky, já jsem tuhle skupinu nezakládala. Mě to taky podle netu vychází na 31.8.. Já byla včera na první kontrole a je to takové malé jadérko, ale potvrzdil mi tehotenství z UTZ a taky že není mimo, tak jsem moc šťastná. Měla bnxch končit 5tt. Za tři týdny půjdu na druhou kontrolu, a už bych měla dostat průkazku. Už má bude i
maj.:
Super,gratuluji:)to je ,ale náhoda co?akorád ty si založila tu skupinu 1.9 ne?a mě teda vychází termín porodu 31.8??nebo dr.ho zmenila??
. A kdy jdeš na kontrolu ty? mě holky říkala že jsem šla brzo, ale mě doktorka prohlídla a pak mě poslala na UTZ jk potvrzení mimo takže si už byla jistá, že těhu jsem
Alex ty jsi taky 4tt+7?
takze bysme uz byly tri ![]()
majda-k píše:Alex01 píše:Alex ty jsi taky 4tt+7?marunka05 píše:končíme, zítra bude 5tt+1 a to už je 6. týdenmajda-k píše:jj já jdu v ponděli:).uz se taky tesím:).a jaktoze koncis 5 týden?teprve dneska zacináme ne?:)marunka05 píše:ahojky, já jsem tuhle skupinu nezakládala. Mě to taky podle netu vychází na 31.8.. Já byla včera na první kontrole a je to takové malé jadérko, ale potvrzdil mi tehotenství z UTZ a taky že není mimo, tak jsem moc šťastná. Měla bnxch končit 5tt. Za tři týdny půjdu na druhou kontrolu, a už bych měla dostat průkazku. Už má bude i
maj.:
takze bysme uz byly tri
já bych podle metříku měla dneska být 5tt, cože je vlastně 4tt+7 takže ano ![]()
Mar80 píše:
tak ja jsem 4+6 a termin mi vychazi na 1.9.
to by odpovídalo, ale stejně si myslím, že podle utz se pak ty týdny upraví, kamarádka by dneska byla dle PM 9tt+0, ale podle utz je 8tt+2, ono je to o tom, kdy se mimi uhnízdilo a jak rychle se ze začátku vyvíjí.
holky chtela bych se zeptat jaké užíváte vitamínky? neznáte některá FOLGRAVID doporučila mi ho doktorka ale přijde mi drahý ale je hodně chválený. Nějak se v těch ostatních nevyznám ![]()