TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5801
5.1.12 17:31
Mar80 píše:
jo tak caje vypiju cca 3.litry asi me zaplni. ikdyz bych mela.hlad nemam na nic chut uz jen udelat prckovi obed a pak ho makrmit je nadlidsky vykon. vecer to ma manzel k veceri a to muto uz nemohu.ani ohrat. dnes k veceri budu mit housku s ovocnym jogurtem a colu manzel priveze nakup jsem si toto.porucila na.to mam docela chut.

vidíš to Cola není špatný nápad a mám tam špenát, si trochu dám :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984

tak hodně piju a prad chodim na malou…jsem uplna chcanda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602

no a ryby mam problem jist normalne natoz tehu takze ty.nee tak radeji beru jodid. rano si pripadam jak babka s tema praskama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
5.1.12 17:32
sel píše:
tak hodně piju a prad chodim na malou…jsem uplna chcanda… :lol:

já když piju, tak taky

holky, vás opustím, jsem nachcípaná a v pokoji s PC máme vcelku zimu paa a
sel budu zítra držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
5.1.12 17:32
Mar80 píše:
no a ryby mam problem jist normalne natoz tehu takze ty.nee tak radeji beru jodid. rano si pripadam jak babka s tema praskama :)

já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
5.1.12 17:33

Alex- děkuji…zitra pisnu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
5.1.12 18:49

ahoj holky, jsem rada ze se drzite a sel drzim palec, aby tam dlouho nebyla. Ja zacinam kynout, nevim jestli je mozny ze by mi uz rostlo bricho, ale v soucasnych kalhotech uz asi dlouho nevydrzim, ale nechci si kupovat tehu dokud to v praci nereknu, aby to nekdo nepoznal driv:( jinak jsem furt ospala a je mi zima, ale jen vzdycky vecer. Tak at prezijem zitrek a je tu vikend, to se dospim, jdu jeste vybirat saty na svatbu, tak to bude. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
5.1.12 19:38
tytyty píše:
ahoj holky, jsem rada ze se drzite a sel drzim palec, aby tam dlouho nebyla. Ja zacinam kynout, nevim jestli je mozny ze by mi uz rostlo bricho, ale v soucasnych kalhotech uz asi dlouho nevydrzim, ale nechci si kupovat tehu dokud to v praci nereknu, aby to nekdo nepoznal driv:( jinak jsem furt ospala a je mi zima, ale jen vzdycky vecer. Tak at prezijem zitrek a je tu vikend, to se dospim, jdu jeste vybirat saty na svatbu, tak to bude. :roll:

já jsem si koupila těhu kalhoty, které nemají takové to na přetažení přes břicho, ale mají jen vsazené klíny na boku a skoro jako těhu nevypadají, zkus se po takových podívat, já je sehnala na bazos.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
5.1.12 20:31

pruser je ze chodim hodne na jednani a s tema kosilema to nejde moc kombinovat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.1.12 21:09

ahoj holky :) taky čekáme začátkem září :) jen jsem dělala test až 27.12. TP podle MS mi vychází na 6.9. tak uvidíme jak se to ještě vyvrbí podle UTZ.K doktoru se chystám asi až za týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
6.1.12 21:17

ahoj tak já dnes byla u doktorky poprvé a srdíčko zatím není, ale jinak vše vypadá v pořádku. na kontrolu za 14dní už se moc těším na :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
7.1.12 09:48

Ahoj, jake mate plany na vikend? Ja jdu dneska s kamaradkama vybirat saty, tak snad neco vybereme, at uz aspon neco je zarizene :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.1.12 12:23
tytyty píše:
Ahoj, jake mate plany na vikend? Ja jdu dneska s kamaradkama vybirat saty, tak snad neco vybereme, at uz aspon neco je zarizene :think:

Můžu se jen zvědavě zeptat jak tu svatbu plánujete? My se totiž taky rozmýšlíme, ale je toho nějak moc připravit byt pro mimninko a ještě svatbu, nevím jestli bych to zdravotně zvládla :(. A ty šatičky mě zajímají doufám, že sem dáš fotečku :). Já teda jich pár viděla, v kterých vůbec nebylo vidět bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
7.1.12 16:45

Svatba bude v breznu na zacatku, puvodne mela byt totiz v cervnu, ale mimco prislo driv, nez jsme cekali. Mame od minuleho tydne zamluveny termin, dneska jsem vybrala saty viz fotka, pristi tyden jeste oblek pro pritele a prstynky a oznameni musime doresit.Mam uz i hotel (svatbu mam na morave odkud sem a cela rodina pritele se musi nekde ubytovat) a restauraci, kde bude obed a pak cela seslost, hodne mi pomaha mama, ktera to zajistuje tam na miste. Jeste musime vybrat jidlo, dorty, kapelu, bude to v podstate u znamych, takze neplatime pronajem, vino a slivovici, sladke budeme mit nase (koupene a cast upecene) jidlo nam udelaji co chteji, tak to bude super. Je ale fakt ze mi hodne bude pomahat mama, ja si jen vyberu treba dort a ona uz tam najde nekoho kdo to upece a pod. Na druhou stranu jeste do toho dodelavame bydleni na baraku, tak toho je taky dost.

A k tem satem, vyzkousela jsem jich snad 30, hodne me zklamalo andelske studio kde nemely zadne ke krku nebo s raminkama, pouze korzetove, tyhle sem ve finale z jednoho maleho no namee studia, slecna moc ochotna nosila ne co jsem si rekla, ale co ji napadlo, ze by mi sedlo, proste tak to ma byt. Brisko tam snad schovam pokud vyroste, mam je hodne utahle tak se povoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.1.12 17:04
tytyty píše:
Svatba bude v breznu na zacatku, puvodne mela byt totiz v cervnu, ale mimco prislo driv, nez jsme cekali. Mame od minuleho tydne zamluveny termin, dneska jsem vybrala saty viz fotka, pristi tyden jeste oblek pro pritele a prstynky a oznameni musime doresit.Mam uz i hotel (svatbu mam na morave odkud sem a cela rodina pritele se musi nekde ubytovat) a restauraci, kde bude obed a pak cela seslost, hodne mi pomaha mama, ktera to zajistuje tam na miste. Jeste musime vybrat jidlo, dorty, kapelu, bude to v podstate u znamych, takze neplatime pronajem, vino a slivovici, sladke budeme mit nase (koupene a cast upecene) jidlo nam udelaji co chteji, tak to bude super. Je ale fakt ze mi hodne bude pomahat mama, ja si jen vyberu treba dort a ona uz tam najde nekoho kdo to upece a pod. Na druhou stranu jeste do toho dodelavame bydleni na baraku, tak toho je taky dost.A k tem satem, vyzkousela jsem jich snad 30, hodne me zklamalo andelske studio kde nemely zadne ke krku nebo s raminkama, pouze korzetove, tyhle sem ve finale z jednoho maleho no namee studia, slecna moc ochotna nosila ne co jsem si rekla, ale co ji napadlo, ze by mi sedlo, proste tak to ma byt. Brisko tam snad schovam pokud vyroste, mam je hodne utahle tak se povoli

Tak to bylo vycerpavajici, to pokud my se rozhodnem tak asi taky v breznu mela bych byt 6tt uvidim co mi doktor upresni tento tyden.tak se porad rozmyslim jestli ted nebo az mimi bude na svete. pripadne jak vymyslet nejlevnejsi variantu protoze potrebujem jeste zaridit bytecek. ale inspirovala jsi me ze do toho jdes :). Ja jsem hubena tak jsem zvedava jak mi brisko vyroste, jak to moc bude videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí