Poradna duly
Jana Čurdová
majda-k píše:tytyty píše:Tak to bylo vycerpavajici, to pokud my se rozhodnem tak asi taky v breznu mela bych byt 6tt uvidim co mi doktor upresni tento tyden.tak se porad rozmyslim jestli ted nebo az mimi bude na svete. pripadne jak vymyslet nejlevnejsi variantu protoze potrebujem jeste zaridit bytecek. ale inspirovala jsi me ze do toho jdes
Svatba bude v breznu na zacatku, puvodne mela byt totiz v cervnu, ale mimco prislo driv, nez jsme cekali. Mame od minuleho tydne zamluveny termin, dneska jsem vybrala saty viz fotka, pristi tyden jeste oblek pro pritele a prstynky a oznameni musime doresit.Mam uz i hotel (svatbu mam na morave odkud sem a cela rodina pritele se musi nekde ubytovat) a restauraci, kde bude obed a pak cela seslost, hodne mi pomaha mama, ktera to zajistuje tam na miste. Jeste musime vybrat jidlo, dorty, kapelu, bude to v podstate u znamych, takze neplatime pronajem, vino a slivovici, sladke budeme mit nase (koupene a cast upecene) jidlo nam udelaji co chteji, tak to bude super. Je ale fakt ze mi hodne bude pomahat mama, ja si jen vyberu treba dort a ona uz tam najde nekoho kdo to upece a pod. Na druhou stranu jeste do toho dodelavame bydleni na baraku, tak toho je taky dost.A k tem satem, vyzkousela jsem jich snad 30, hodne me zklamalo andelske studio kde nemely zadne ke krku nebo s raminkama, pouze korzetove, tyhle sem ve finale z jednoho maleho no namee studia, slecna moc ochotna nosila ne co jsem si rekla, ale co ji napadlo, ze by mi sedlo, proste tak to ma byt. Brisko tam snad schovam pokud vyroste, mam je hodne utahle tak se povoli. Ja jsem hubena tak jsem zvedava jak mi brisko vyroste, jak to moc bude videt.
Děkuju za ty informace a můžu se zeptat v kolikátem jsi?
ony se delaji i vylozene tehotenske, a hlavne se vse da upravit tyden pred svatbou, nebo ti pujci i jine
tytyty píše:
ony se delaji i vylozene tehotenske, a hlavne se vse da upravit tyden pred svatbou, nebo ti pujci i jine
vim ze jsou tehotenske a krasne, ale bych nechtela aby to bylo tak videt, chci se vdavat v kostele.
tak to co nejdriv. a brisko ve tretim jeste bude male, to staci mit saty naresene pres bricho a nic nepujde videt, hlavne v tech mensich velikostech je vetsi vyber, i kdyz ja skoncila ve 40tkach a to mam normalne 42..
tytyty píše:
tak to co nejdriv. a brisko ve tretim jeste bude male, to staci mit saty naresene pres bricho a nic nepujde videt, hlavne v tech mensich velikostech je vetsi vyber, i kdyz ja skoncila ve 40tkach a to mam normalne 42..
no to ja to spis vidim na 4. nebo 5. mesic, aby trosku bylo pocasi. tak nejak jsem koukala na saticky na netu a nektery vypadaji hezky i na tehuli ![]()
Chce to jit do vice obchodu a vyzkouset. Vybrala jsem si v prvnim, holky me ukecaly at jdeme jinam a sem rada, tam byly lepsi
tytyty píše:
Chce to jit do vice obchodu a vyzkouset. Vybrala jsem si v prvnim, holky me ukecaly at jdeme jinam a sem rada, tam byly lepsi
a kde jsi vybirala? ja vubec jak se to cenove pohybuje. puvodne jsem si chtela nejake koupit ve vprodeji byly pekny ale ted s briskem to uz asi nerisknu.
jsem v Phy a tady toho je hodne, pujcovne je vetsinou od 6tis vys.
tytyty píše:
jsem v Phy a tady toho je hodne, pujcovne je vetsinou od 6tis vys.
ja v praze pracuju
tak asi taky tam no jeste uvidim jak to cele dopadne kazdopadne dik za rady ![]()
ahoj holky tak kdyz to dobre dopadne tak pujdu tento tyden na kontrolu a k novemu doktorovi . Jinak co se tyce vahy spis jsem shubla, ale chci si koupit novou vahu abych to mohla sledovat. ja mam teda nevolnosti chodim na wc dost casto ale nezvracim na stesti ale mam problem v buse. Zrovna dneska jsem rekla jedne pani ze je to sobecka zenska kdyz jsem si na 10 vterin otevrela okno a ona mi ho zavrela ze je ji strasna zima a na to ze mi je spatne ji to bylo sumak. Kazda koukam tady skoro pribira na prsou a ja mam sama jednicky takze na zvetseni prsou se vylozene tesim a zatim nic tak si rikam jestli je vse v poradku. Mela bych byt 6tt+3 ale boli me bradavky to jo a kalhoty si povoluju ne ze by rostlo brisko ale kdyz me to tlaci tak mi neni dobre. Vsem co maji tento tyden kontroly tak hodne stesticka. Ja doufam ze mi to vyjde apujdu a uvidim uz konecne . Jsem porad takova nerozvni jestli je vse ok
ahoj kocky jaky mate nazor na domaci ultrazvuk? Uz ste ho nektera mela nebo mate?
Ahoj tak já mám opět rýmu ja prase a pak děsné pocity na zvracení. nejsem schopna ani nakrmit syna dostal chleba a ted večer až nakrmí tatka já bych se ![]()
me zacina byt vecer blbe, ale ne na zvraceni. Takovy stavy sem mela v prosinci kdyz byl v praci nejvetsi stres, pritom ted mam fakt klid, tak nevim.