Poradna duly
Jana Čurdová
Mar80 píše:
ahoj testovala jsem 23,24 a dnes uz tam je dalnice. nemam vubec chute k jidlu a.jen bych spala bohuzel to moc nejde.
já chci testovat ještě zítra, nějak se toho nemůžu nabažit
. Chutě mám jen na maso a masité věci a jsem teda taky unavenější, ale já si můžu lehnout kdy chci. ![]()
Ahojda těhulky
Mužu se k vám taky přidat? Na Vánoce jsem měla dušíka a včera už konečně hezky viditelnou čárku,ještě to sice neni ,,dálnice ´´ ale doufám ,že co nejdříve bude ![]()
ahojík taky tě vítám a gratuluji.
já chytla virozu, mám horečku a pořádnou rýmu. toto pěkně začíná. doufám, že bude vše ok. nevím co vše si mohu vzít aby to bylo ok.
darek to uplně nebyl,sice jsem dodatečně dala manželovi botičky jako darek pod stromeček,ale bylo to včera… ![]()
Mar80 - tak snad e ti to uklidni a budeš brzo zdrava a mimi určitě taky.
Ja dneska začla vic špinit (hnědě) tak jsem doma bulela jak želva,prtože mě sestra v ordinaci řekla at jedu do nemocnice že asi potracim.tak jsem volala ještě sve doktorce (ma dovolenou) a řekla mi ascorutin a ležet a zitra rano mam hned k ni přije,ale prej pokud je to malo,tak se jen čistim.tak snad bude mimi v pořádku…
sel to bude jen uhnizdovanání, neboj se a nic nepřivolávej. držíim palečky a dej zítra vědět.
sel neboj, to bude jen uhnizďování
uklidni se (já vím, že to jde těžko) a uvidíš, že všechno bude OK!!!!
ahojda.tak na UZ nic vidět ještě neni,což jsem čekala,jsem nějakej 13 DPO. nabrala mi krev,dala leky a mam lezet. v ponděli dalši konrola. Taky mě připravoval na to,že třeba jsou klamne těhu testy,ale mam ho poz. 3 den za sebou a sílí,tak veřim tomu že bude všechno dobry.
a jak jste na tom? kolikatej asi den a těhu přiznaky mate? ![]()
sel píše:
ahojda.tak na UZ nic vidět ještě neni,což jsem čekala,jsem nějakej 13 DPO. nabrala mi krev,dala leky a mam lezet. v ponděli dalši konrola. Taky mě připravoval na to,že třeba jsou klamne těhu testy,ale mam ho poz. 3 den za sebou a sílí,tak veřim tomu že bude všechno dobry.a jak jste na tom? kolikatej asi den a těhu přiznaky mate?
tak to jsem ráda, že to tak dopadlo, uvidíš, že to bude OK
, jen se musíš šetřit a poctivě lež ![]()
no já jsem 4tt+6 a dneska mi bylo ráno vcelku blbě, dostala jsem do sebe jen suchý rohlík a bílou kávu a je mi furt divně. Prsa mám veliké a asi už dlouho nebudu moct spát na břiše, jak to mám v oblibě, protože začínají bolet (a zavazet)
tak s těma prsama to mam taky,nebolej,mam jen citlive bradavky a zvetšene,manžel si toho všiml ,ještě než mi vyšel poz.test.
a jelikož nemám žádné 3ky,tak je spokojenej,že se zvetšujou… ![]()
ahojky,
Na štědrý sme si s přítelem nadělili krásný dáreček. Po půlnoci dostal krabičku s pozitivním těhotenským testem . O dva dny později jsem test už dělalal s přítelem už digitální a byly tam II. Dnes jsem byla u pani doktorky tak rekla ze mam prosaklou sliznici a rekla cislo 19. Nevite prosim co to znamena? Odpo jdu na ultrazvuk. Mela bych byt 4+6
ahojík sel tak to je dobrá zpráva ![]()
měla bych být 4+5 doktorka tam bude až po svátcích takže vubec netuším kdy tam pujdu. prsa mám zvětšená, občas mě píchne v podbřišku, a někdy mi je na
sílící test mě uklidnuje.
majda-k píše:
ahojky,
Na štědrý sme si s přítelem nadělili krásný dáreček. Po půlnoci dostal krabičku s pozitivním těhotenským testem . O dva dny později jsem test už dělalal s přítelem už digitální a byly tam II. Dnes jsem byla u pani doktorky tak rekla ze mam prosaklou sliznici a rekla cislo 19. Nevite prosim co to znamena? Odpo jdu na ultrazvuk. Mela bych byt 4+6
Ahojda…bohužel nevim co to znamená a co jsem ale našla na googlu,tak je to změna dělohy když jsi těhotná,tak že nic zlého.
Hezky ultrazvuk a dej vedět jak jsi dopadla. ![]()
sel píše:majda-k píše:Ahojda…bohužel nevim co to znamená a co jsem ale našla na googlu,tak je to změna dělohy když jsi těhotná,tak že nic zlého.
ahojky,
Hezky ultrazvuk a dej vedět jak jsi dopadla.
Ultrazvuk dopad skvele videla jsem takovy maly jadyrko z jablicka
ale tehotenstvi doktor potvrdil
paneboze to je uzasny pocit