TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5801
27.12.11 11:58
Mar80 píše:
ahoj testovala jsem 23,24 a dnes uz tam je dalnice. nemam vubec chute k jidlu a.jen bych spala bohuzel to moc nejde.

já chci testovat ještě zítra, nějak se toho nemůžu nabažit :). Chutě mám jen na maso a masité věci a jsem teda taky unavenější, ale já si můžu lehnout kdy chci. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
28.12.11 07:10

Ahojda těhulky
Mužu se k vám taky přidat? Na Vánoce jsem měla dušíka a včera už konečně hezky viditelnou čárku,ještě to sice neni ,,dálnice ´´ ale doufám ,že co nejdříve bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
28.12.11 10:20

ahojky, no vítej :dance: a gratuluju k //, krásný dárek, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.12.11 18:08

ahojík taky tě vítám a gratuluji.
já chytla virozu, mám horečku a pořádnou rýmu. toto pěkně začíná. doufám, že bude vše ok. nevím co vše si mohu vzít aby to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
28.12.11 19:21

darek to uplně nebyl,sice jsem dodatečně dala manželovi botičky jako darek pod stromeček,ale bylo to včera… :)

Mar80 - tak snad e ti to uklidni a budeš brzo zdrava a mimi určitě taky.

Ja dneska začla vic špinit (hnědě) tak jsem doma bulela jak želva,prtože mě sestra v ordinaci řekla at jedu do nemocnice že asi potracim.tak jsem volala ještě sve doktorce (ma dovolenou) a řekla mi ascorutin a ležet a zitra rano mam hned k ni přije,ale prej pokud je to malo,tak se jen čistim.tak snad bude mimi v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.12.11 19:27

sel to bude jen uhnizdovanání, neboj se a nic nepřivolávej. držíim palečky a dej zítra vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
28.12.11 19:40

sel neboj, to bude jen uhnizďování :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: uklidni se (já vím, že to jde těžko) a uvidíš, že všechno bude OK!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
28.12.11 21:09

holky jste super…děkuji… :hug: …zitra pisnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
29.12.11 10:38

ahojda.tak na UZ nic vidět ještě neni,což jsem čekala,jsem nějakej 13 DPO. nabrala mi krev,dala leky a mam lezet. v ponděli dalši konrola. Taky mě připravoval na to,že třeba jsou klamne těhu testy,ale mam ho poz. 3 den za sebou a sílí,tak veřim tomu že bude všechno dobry.

a jak jste na tom? kolikatej asi den a těhu přiznaky mate? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
29.12.11 11:07
sel píše:
ahojda.tak na UZ nic vidět ještě neni,což jsem čekala,jsem nějakej 13 DPO. nabrala mi krev,dala leky a mam lezet. v ponděli dalši konrola. Taky mě připravoval na to,že třeba jsou klamne těhu testy,ale mam ho poz. 3 den za sebou a sílí,tak veřim tomu že bude všechno dobry.a jak jste na tom? kolikatej asi den a těhu přiznaky mate? :)

tak to jsem ráda, že to tak dopadlo, uvidíš, že to bude OK :hug: , jen se musíš šetřit a poctivě lež :kytka:
no já jsem 4tt+6 a dneska mi bylo ráno vcelku blbě, dostala jsem do sebe jen suchý rohlík a bílou kávu a je mi furt divně. Prsa mám veliké a asi už dlouho nebudu moct spát na břiše, jak to mám v oblibě, protože začínají bolet (a zavazet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
29.12.11 11:35

tak s těma prsama to mam taky,nebolej,mam jen citlive bradavky a zvetšene,manžel si toho všiml ,ještě než mi vyšel poz.test. :D a jelikož nemám žádné 3ky,tak je spokojenej,že se zvetšujou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.12.11 12:27

ahojky,
Na štědrý sme si s přítelem nadělili krásný dáreček. Po půlnoci dostal krabičku s pozitivním těhotenským testem . O dva dny později jsem test už dělalal s přítelem už digitální a byly tam II. Dnes jsem byla u pani doktorky tak rekla ze mam prosaklou sliznici a rekla cislo 19. Nevite prosim co to znamena? Odpo jdu na ultrazvuk. Mela bych byt 4+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
29.12.11 12:55

ahojík sel tak to je dobrá zpráva :hug:
měla bych být 4+5 doktorka tam bude až po svátcích takže vubec netuším kdy tam pujdu. prsa mám zvětšená, občas mě píchne v podbřišku, a někdy mi je na :poblion: sílící test mě uklidnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
29.12.11 13:43
majda-k píše:
ahojky,
Na štědrý sme si s přítelem nadělili krásný dáreček. Po půlnoci dostal krabičku s pozitivním těhotenským testem . O dva dny později jsem test už dělalal s přítelem už digitální a byly tam II. Dnes jsem byla u pani doktorky tak rekla ze mam prosaklou sliznici a rekla cislo 19. Nevite prosim co to znamena? Odpo jdu na ultrazvuk. Mela bych byt 4+6

Ahojda…bohužel nevim co to znamená a co jsem ale našla na googlu,tak je to změna dělohy když jsi těhotná,tak že nic zlého.
Hezky ultrazvuk a dej vedět jak jsi dopadla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.12.11 13:48
sel píše:
majda-k píše:
ahojky,
Na štědrý sme si s přítelem nadělili krásný dáreček. Po půlnoci dostal krabičku s pozitivním těhotenským testem . O dva dny později jsem test už dělalal s přítelem už digitální a byly tam II. Dnes jsem byla u pani doktorky tak rekla ze mam prosaklou sliznici a rekla cislo 19. Nevite prosim co to znamena? Odpo jdu na ultrazvuk. Mela bych byt 4+6
Ahojda…bohužel nevim co to znamená a co jsem ale našla na googlu,tak je to změna dělohy když jsi těhotná,tak že nic zlého.
Hezky ultrazvuk a dej vedět jak jsi dopadla. :)

Ultrazvuk dopad skvele videla jsem takovy maly jadyrko z jablicka :) ale tehotenstvi doktor potvrdil :) paneboze to je uzasny pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí