TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sel
984
29.12.11 13:57

Mar08 - to me taky ten těhu test uklidňuje. chtěla jsem znovu testovat až v sobotu ,ale určitě mi to zítra ráno nedá … :)
Mě vubec zatim :poblion: neni,tak třeba to ani nepřijde,jen jsem strašně nafouklá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
29.12.11 13:58

Majda - strašně moc gratuluju… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.12.11 14:01
sel píše:
Majda - strašně moc gratuluju… :hug:

Moc děkuju :) brecim tu jak zelva, nemuzu tomu uverit ze jsem ho videla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
29.12.11 14:06

Majda - tak at ti hezky roste a jste v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.12.11 14:10
sel píše:
Majda - tak at ti hezky roste a jste v pořádku :)

Děkuju :). Jen dotaz když už bylo vidězt asi ten dutinka jak tomu říkáte já tomu říkám malé jadérko od jablíčka tak už se dá potvrdit že to není mimoděložní? asi se ptám blbě já se zapoměla zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
29.12.11 14:14

majda- neboj,kdyby to bylo mimo,tak by ti to sam doktor řekl,to by muselo jit pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
29.12.11 18:25

ahojky holky,tak jsem dneska 4+6:)!Mám hroznou žízen a zacinají me bolet prsa:)2.1 jsem objednaná k doktorce:)tak jsem zvedava co tam uvidím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.12.11 18:38
marunka05 píše:
ahojky holky,tak jsem dneska 4+6:)!Mám hroznou žízen a zacinají me bolet prsa:)2.1 jsem objednaná k doktorce:)tak jsem zvedava co tam uvidím:)

ahojky ja jsem taky Maruska a taky mam PM 25.11. a dnes jsem 4+6 a byla jsem u doktorky a mam to potvrzene UTZ, takze velka gratulace jsme na tom stejne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
29.12.11 19:24

teda holky, gratuluju všem co už byly na utz, já se budu objednávat teprve po svátcích, moje doktorka má do 2. 1. dovolenou, snad bysme mohli ještě do konce týdne stihnout utz. A testovat budu zítra. HOlky, testujete normálním testem, nebo tím digitálním, co ukáže i jak dlouho jste těhu? Já o něm na příští týden uvažuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.12.11 19:36
Alex01 píše:
teda holky, gratuluju všem co už byly na utz, já se budu objednávat teprve po svátcích, moje doktorka má do 2. 1. dovolenou, snad bysme mohli ještě do konce týdne stihnout utz. A testovat budu zítra. HOlky, testujete normálním testem, nebo tím digitálním, co ukáže i jak dlouho jste těhu? Já o něm na příští týden uvažuju

ahojky ja testovala normalnim a treti test uz byl ten clear blue a ty tydny mi sedely :) vydrzi to 24h ale ja si pak vyndala ten prouzek takze mam pamatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
29.12.11 19:40

já si ho musím první koupit, dneska jsem chtěla, ale nevyšlo mi to.

HOlky, včera to s těhu docvaklo mamce, tak snad to nebude moc roztrubovat po rodině, ale myslím, že ne, mám za sebou rok a půl snažení po ZT, takže spíš bude se mnou netrpělivě čekat na první kontrolu. Mám na jednu stranu strach, ale na druhou si říkám, že teď to musí vyjít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
30.12.11 06:55

maj.:
Super,gratuluji:)to je ,ale náhoda co?akorád ty si založila tu skupinu 1.9 ne?a mě teda vychází termín porodu 31.8??nebo dr.ho zmenila??
A kdy jdes na dalsi kontrolu?a uz dostanes prukazku? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
30.12.11 10:22
marunka05 píše:
maj.:
Super,gratuluji:)to je ,ale náhoda co?akorád ty si založila tu skupinu 1.9 ne?a mě teda vychází termín porodu 31.8??nebo dr.ho zmenila??
A kdy jdes na dalsi kontrolu?a uz dostanes prukazku? :srdce:

ahojky, já jsem tuhle skupinu nezakládala. Mě to taky podle netu vychází na 31.8.. Já byla včera na první kontrole a je to takové malé jadérko, ale potvrzdil mi tehotenství z UTZ a taky že není mimo, tak jsem moc šťastná. Měla bnxch končit 5tt. Za tři týdny půjdu na druhou kontrolu, a už bych měla dostat průkazku. Už má bude i :srdce: tak se moc těším :). A kdy jdeš na kontrolu ty? mě holky říkala že jsem šla brzo, ale mě doktorka prohlídla a pak mě poslala na UTZ jk potvrzení mimo takže si už byla jistá, že těhu jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
30.12.11 10:43
majda-k píše:
marunka05 píše:
maj.:
ahojky, já jsem tuhle skupinu nezakládala. Mě to taky podle netu vychází na 31.8.. Já byla včera na první kontrole a je to takové malé jadérko, ale potvrzdil mi tehotenství z UTZ a taky že není mimo, tak jsem moc šťastná. Měla bnxch končit 5tt. Za tři týdny půjdu na druhou kontrolu, a už bych měla dostat průkazku. Už má bude i :srdce: tak se moc těším :). A kdy jdeš na kontrolu ty? mě holky říkala že jsem šla brzo, ale mě doktorka prohlídla a pak mě poslala na UTZ jk potvrzení mimo takže si už byla jistá, že těhu jsem :)

vidíš to, já jsem asi jediná, kdo ještě nebyl u mudr., ale snad je všechno OK, čárka sílí a to mě uklidňuje.
Mě třeba TP vychází 31.8/1.9 protože jsem ms měla takovou hádavou 25.11./26.11. chvilku byla, chvilku ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
30.12.11 10:52
majda-k píše:
marunka05 píše:
maj.:
ahojky, já jsem tuhle skupinu nezakládala. Mě to taky podle netu vychází na 31.8.. Já byla včera na první kontrole a je to takové malé jadérko, ale potvrzdil mi tehotenství z UTZ a taky že není mimo, tak jsem moc šťastná. Měla bnxch končit 5tt. Za tři týdny půjdu na druhou kontrolu, a už bych měla dostat průkazku. Už má bude i :srdce: tak se moc těším :). A kdy jdeš na kontrolu ty? mě holky říkala že jsem šla brzo, ale mě doktorka prohlídla a pak mě poslala na UTZ jk potvrzení mimo takže si už byla jistá, že těhu jsem :)

jj já jdu v ponděli:).uz se taky tesím:).a jaktoze koncis 5 týden?teprve dneska zacináme ne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí