Poradna duly
Jana Čurdová
nejspis v Olmiku a ty? Muj muz je spis pro Sternberk, ale ja kvuli pristrojum, kdyby se neco po… tak radeji Ol. ![]()
100% ve Šternberku.
záležitost:).Po…se může něco i v Ol.Nesmís myslet nato,že se něco stane.Nic se nestane
Neznáme se? ![]()
Nejspis se nezname, ja zadnou kamosku Marušku (pokud je to tve jmeno) neznam
Tak abych se trosku predstavila, ze ![]()
mam manzela, budeme mit prvniho prcka a bydlime u Sv. Kopecka. Nechce se mi tu vypisovat presne odkud
a ty?
dneska jsem zacala 13 týden, screening mam uz za sebou a 21.3 me cekaji tripl testy. Ten Sternberk mi doporucuje i znama… nejsem jeste pevne rozhodnuta… mame na to jeste cas…
Aha,tak to se neznáme;).Myslela jsem,že jseš z bělkovic.Já jsem s Bohuňovic je to kousek asi znás ne?:).
Já jsem už 14 týden .respetive 13+3:).,taky mám screening za sebou o triplech zatím nic nevím,ale jdu 13 na Ko tak mozna mi je vzeme,ale nic o tom nerikala.
ahojky holky, po delší době vás zdravím, mám za sebou screening a 12.3. mě čekají triple testy, ale taky genetický pohovor. Končíme 14tt a dneska mi došly těhu rifle
protože ty normální už skoro nedopnu ![]()
Alex01 píše:
ahojky holky, po delší době vás zdravím, mám za sebou screening a 12.3. mě čekají triple testy, ale taky genetický pohovor. Končíme 14tt a dneska mi došly těhu rifleprotože ty normální už skoro nedopnu
to je super:).
marunka: jasne ze znam Bohunovice. Jezdime tama v létě dost na kole. Holky gratuluji k testikum.
Alex: ja dneska taky musim vyradit ty nejvetsi kalhoty co mam a musim neco vymyslet. Do sukni ci šatů se mi jeste nechce, to az bude tepleji ![]()
jitam píše:
marunka: jasne ze znam Bohunovice. Jezdime tama v létě dost na kole. Holky gratuluji k testikum.
Alex: ja dneska taky musim vyradit ty nejvetsi kalhoty co mam a musim neco vymyslet. Do sukni ci šatů se mi jeste nechce, to az bude tepleji
no právě, taky už mi byly nejětší rifle těsné, na mimibazaru jsem sehnala rifle v pohodě, mrki se tam
.
Ahoj holky, já taky na štědrý den objevila na testu ducha, termín je lehce nejistý - kolem 4.9. Den předtím máme druhé výročí svatby, tak by to byl bezva dárek k výročí ![]()
Alex01 píše:jitam píše:no právě, taky už mi byly nejětší rifle těsné, na mimibazaru jsem sehnala rifle v pohodě, mrki se tam
Alex: ja dneska taky musim vyradit ty nejvetsi kalhoty co mam a musim neco vymyslet. Do sukni ci šatů se mi jeste nechce, to az bude tepleji.
pujdu se kouknou do mesta, to ja si musim vsechno vyzkouset vis ![]()
jestli je to dobrej matros, jestli vsechny zipy funguji… no asi jsem magor co nekupuje tyhle veci pres web.
jitam píše:Alex01 píše:pujdu se kouknou do mesta, to ja si musim vsechno vyzkouset visjitam píše:no právě, taky už mi byly nejětší rifle těsné, na mimibazaru jsem sehnala rifle v pohodě, mrki se tam
Alex: ja dneska taky musim vyradit ty nejvetsi kalhoty co mam a musim neco vymyslet. Do sukni ci šatů se mi jeste nechce, to az bude tepleji.
jestli je to dobrej matros, jestli vsechny zipy funguji… no asi jsem magor co nekupuje tyhle veci pres web.
to já jsem se poměřila a skočila jsem po riflích s dlouhýma nohavicema, protože potřebuju min 85 vnitřní délku nohavic a to se i po obchodech špatně shání.
já jsem si zatím koupila jen teplaky tehotensky:)a jsou nejlepsi:).A az budu mít brisko tak půjdu pro ryfle zatím zapnua jeste tam mam reservu ![]()
a co na kočárky uz jste se dívaly?:).Vcera jsem byla v sambaby a vybrala jsem jeden:).Je lehky velka korba …ve více se nevyznám:-D
marunka05 píše:
a co na kočárky uz jste se dívaly?:).Vcera jsem byla v sambaby a vybrala jsem jeden:).Je lehky velka korba …ve více se nevyznám:-D
lehký s velkou korbou by se hodil
máš někde odkaz?