TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4225
1.3.12 13:06

nejspis v Olmiku a ty? Muj muz je spis pro Sternberk, ale ja kvuli pristrojum, kdyby se neco po… tak radeji Ol. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
1.3.12 13:38

100% ve Šternberku. :srdce: záležitost:).Po…se může něco i v Ol.Nesmís myslet nato,že se něco stane.Nic se nestane :lol: Neznáme se? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
1.3.12 13:46

Nejspis se nezname, ja zadnou kamosku Marušku (pokud je to tve jmeno) neznam :) Tak abych se trosku predstavila, ze :mrgreen:
mam manzela, budeme mit prvniho prcka a bydlime u Sv. Kopecka. Nechce se mi tu vypisovat presne odkud :lol: a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
1.3.12 13:54

dneska jsem zacala 13 týden, screening mam uz za sebou a 21.3 me cekaji tripl testy. Ten Sternberk mi doporucuje i znama… nejsem jeste pevne rozhodnuta… mame na to jeste cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
1.3.12 15:37

Aha,tak to se neznáme;).Myslela jsem,že jseš z bělkovic.Já jsem s Bohuňovic je to kousek asi znás ne?:).
Já jsem už 14 týden .respetive 13+3:).,taky mám screening za sebou o triplech zatím nic nevím,ale jdu 13 na Ko tak mozna mi je vzeme,ale nic o tom nerikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
1.3.12 19:45

ahojky holky, po delší době vás zdravím, mám za sebou screening a 12.3. mě čekají triple testy, ale taky genetický pohovor. Končíme 14tt a dneska mi došly těhu rifle :) protože ty normální už skoro nedopnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.3.12 06:54
Alex01 píše:
ahojky holky, po delší době vás zdravím, mám za sebou screening a 12.3. mě čekají triple testy, ale taky genetický pohovor. Končíme 14tt a dneska mi došly těhu rifle :) protože ty normální už skoro nedopnu :palec:

:potlesk: :palec: to je super:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
2.3.12 08:10

marunka: jasne ze znam Bohunovice. Jezdime tama v létě dost na kole. Holky gratuluji k testikum.
Alex: ja dneska taky musim vyradit ty nejvetsi kalhoty co mam a musim neco vymyslet. Do sukni ci šatů se mi jeste nechce, to az bude tepleji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
2.3.12 08:17
jitam píše:
marunka: jasne ze znam Bohunovice. Jezdime tama v létě dost na kole. Holky gratuluji k testikum.
Alex: ja dneska taky musim vyradit ty nejvetsi kalhoty co mam a musim neco vymyslet. Do sukni ci šatů se mi jeste nechce, to az bude tepleji :)

no právě, taky už mi byly nejětší rifle těsné, na mimibazaru jsem sehnala rifle v pohodě, mrki se tam :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
2.3.12 08:30

Ahoj holky, já taky na štědrý den objevila na testu ducha, termín je lehce nejistý - kolem 4.9. Den předtím máme druhé výročí svatby, tak by to byl bezva dárek k výročí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
2.3.12 08:35
Alex01 píše:
jitam píše:
Alex: ja dneska taky musim vyradit ty nejvetsi kalhoty co mam a musim neco vymyslet. Do sukni ci šatů se mi jeste nechce, to az bude tepleji :)
no právě, taky už mi byly nejětší rifle těsné, na mimibazaru jsem sehnala rifle v pohodě, mrki se tam :).

pujdu se kouknou do mesta, to ja si musim vsechno vyzkouset vis :mrgreen:
jestli je to dobrej matros, jestli vsechny zipy funguji… no asi jsem magor co nekupuje tyhle veci pres web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
2.3.12 09:20
jitam píše:
Alex01 píše:
jitam píše:
no právě, taky už mi byly nejětší rifle těsné, na mimibazaru jsem sehnala rifle v pohodě, mrki se tam :).
pujdu se kouknou do mesta, to ja si musim vsechno vyzkouset vis :mrgreen:
jestli je to dobrej matros, jestli vsechny zipy funguji… no asi jsem magor co nekupuje tyhle veci pres web.

to já jsem se poměřila a skočila jsem po riflích s dlouhýma nohavicema, protože potřebuju min 85 vnitřní délku nohavic a to se i po obchodech špatně shání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.3.12 09:27

já jsem si zatím koupila jen teplaky tehotensky:)a jsou nejlepsi:).A az budu mít brisko tak půjdu pro ryfle zatím zapnua jeste tam mam reservu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.3.12 09:29

a co na kočárky uz jste se dívaly?:).Vcera jsem byla v sambaby a vybrala jsem jeden:).Je lehky velka korba …ve více se nevyznám:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
2.3.12 09:35
marunka05 píše:
a co na kočárky uz jste se dívaly?:).Vcera jsem byla v sambaby a vybrala jsem jeden:).Je lehky velka korba …ve více se nevyznám:-D

lehký s velkou korbou by se hodil :) máš někde odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí