TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4225
2.3.12 09:39

ja vyuziju toho, ze segra ma odrozeno a chnapnu po kocarku po klukach. Ma taky velikou korbicku. A na jare 2013 stejne budem kupovat pak sportak.
Holky berete nektera Utrogestan? Do kdy se muze brat… zapomnela jsem se Dr. zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
2.3.12 09:56
macin píše:
Ahoj holky, já taky na štědrý den objevila na testu ducha, termín je lehce nejistý - kolem 4.9. Den předtím máme druhé výročí svatby, tak by to byl bezva dárek k výročí :-)

ahojky a kokám, že děti budete mít pěkně za sebou :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
2.3.12 09:57
jitam píše:
ja vyuziju toho, ze segra ma odrozeno a chnapnu po kocarku po klukach. Ma taky velikou korbicku. A na jare 2013 stejne budem kupovat pak sportak.
Holky berete nektera Utrogestan? Do kdy se muze brat… zapomnela jsem se Dr. zeptat.

já jsme ho brala, ale už jsem ho vysadila, prý se dává cca do 8tt, ale já ho měla do 13tt. Ty ho bereš ještě pořád? Možná má doktorka důvod proč ti ho nechává, ale zeptala bych se na to. Polykáš ho nebo zavádíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
2.3.12 10:13
Alex01 píše:
macin píše:
Ahoj holky, já taky na štědrý den objevila na testu ducha, termín je lehce nejistý - kolem 4.9. Den předtím máme druhé výročí svatby, tak by to byl bezva dárek k výročí :-)
ahojky a kokám, že děti budete mít pěkně za sebou :).

Jojo, my to tak chtěli. A hlavně jsem starší, tak jsem to nechtěla moc odkládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
2.3.12 10:29
Alex01 píše:
jitam píše:
já jsme ho brala, ale už jsem ho vysadila, prý se dává cca do 8tt, ale já ho měla do 13tt. Ty ho bereš ještě pořád? Možná má doktorka důvod proč ti ho nechává, ale zeptala bych se na to. Polykáš ho nebo zavádíš?

jj beru ho porad, zavolam mu v pondeli, dneska tam neni. Ale je divny ze mi sam nerekl, sem se v tom fofru nezeptala. Polykam ho asi od 6 týdne, pac jsem krvacela a mela maly hematom. Ted uz jsem ve trinactym a beru ho 1-0-1. No do pondelka to vydrzim… diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
2.3.12 11:17
jitam píše:
Alex01 píše:
jitam píše:
jj beru ho porad, zavolam mu v pondeli, dneska tam neni. Ale je divny ze mi sam nerekl, sem se v tom fofru nezeptala. Polykam ho asi od 6 týdne, pac jsem krvacela a mela maly hematom. Ted uz jsem ve trinactym a beru ho 1-0-1. No do pondelka to vydrzim… diky za radu

a není ti po něm zle? já jsem ho zaváděla 2 na noc.Ale taky jsem se musela doktorky zeptat jestli ho mám ještě brát nebo ne, sama by mi to asi neřekla a braly bych ho taky furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
2.3.12 11:27

Alex: tak zle mi uz moc nebyva, jim ho hodinu po jidle a dobry :) boli me zaludek jen kdyz mam hlad. Teda, ale ze by Dr. takhe zapominali, vzdyt to maji napsane co beru… a jeste se me ptal, esi ma napsat horcik a ja ze jeste mam… ten utrous mi uplne vypadl z hlavy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.3.12 11:38

Dobre skoropoledne,
nedalo mi to a musim prispet k tomu utrogestanu. Jitam a kolik ti toho utrose predepsal ze ti jeste zbyva?? Me predepsal presne tolik aby mi ve 12tt dosel. Btw. zle mi po nem nebylo, ale do pul hodiny jsem byla tak na dve hodiny mrtva, mela jsem po nem hrozny unavovy stavy. Brala jesm 1-0-1, ten vecerni mi nevadil, to se stejne jde spat, ale ten ranni… no hruza, jeste ze synek chodi do skolky :roll: . No a zavadela jsem ho, doktor sice rikal, ze je to jedno jestli polykat nebo zavadet a v pribalvoem letaku jasne pisi, ze kdyz se uziva v tehotenstvi tak jedine vaginalne a jen 1.trim. Tak jsem pro jistotu poslechla pribalovy letak ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
2.3.12 12:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
2.3.12 13:24
marunka05 píše:
http://www.sambaby.com/…lassic-2012/?…

ten je pěkný a vypadá fakt velký :) :palec: dávám si odkaz do záložek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
3.3.12 13:08
OliOlča píše:
Dobre skoropoledne,
nedalo mi to a musim prispet k tomu utrogestanu. Jitam a kolik ti toho utrose predepsal ze ti jeste zbyva?? Me predepsal presne tolik aby mi ve 12tt dosel. Btw. zle mi po nem nebylo, ale do pul hodiny jsem byla tak na dve hodiny mrtva, mela jsem po nem hrozny unavovy stavy. Brala jesm 1-0-1, ten vecerni mi nevadil, to se stejne jde spat, ale ten ranni… no hruza, jeste ze synek chodi do skolky :roll: . No a zavadela jsem ho, doktor sice rikal, ze je to jedno jestli polykat nebo zavadet a v pribalvoem letaku jasne pisi, ze kdyz se uziva v tehotenstvi tak jedine vaginalne a jen 1.trim. Tak jsem pro jistotu poslechla pribalovy letak ;) .

Jeste mam celou new krabicku se dvema platy. Zavolam Dr. v pondeli a radeji se ujistim, abych neco nezanedbala. Neni mi po nem spatne, ale mam sileny unavovy syndrom, hlavne vecer. Nestihnu ani rucicky na 21hod :D usnu do 5 min co si lehnu. Docela me to otravuje, pac ćumakuju do zdi kolikrat uz od 5hod a nemuzu spat. A na to jit do prace je brzo. Dneska dokonce jsem vzhuru od 4hod. hehe

Ty jsi ho sama prestala brat a neptala se Dr. jestli jsem Te spravne pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.3.12 16:29
jitam píše:
OliOlča píše:
Dobre skoropoledne,
nedalo mi to a musim prispet k tomu utrogestanu. Jitam a kolik ti toho utrose predepsal ze ti jeste zbyva?? Me predepsal presne tolik aby mi ve 12tt dosel. Btw. zle mi po nem nebylo, ale do pul hodiny jsem byla tak na dve hodiny mrtva, mela jsem po nem hrozny unavovy stavy. Brala jesm 1-0-1, ten vecerni mi nevadil, to se stejne jde spat, ale ten ranni… no hruza, jeste ze synek chodi do skolky :roll: . No a zavadela jsem ho, doktor sice rikal, ze je to jedno jestli polykat nebo zavadet a v pribalvoem letaku jasne pisi, ze kdyz se uziva v tehotenstvi tak jedine vaginalne a jen 1.trim. Tak jsem pro jistotu poslechla pribalovy letak ;) .

Jeste mam celou new krabicku se dvema platy. Zavolam Dr. v pondeli a radeji se ujistim, abych neco nezanedbala. Neni mi po nem spatne, ale mam sileny unavovy syndrom, hlavne vecer. Nestihnu ani rucicky na 21hod :D usnu do 5 min co si lehnu. Docela me to otravuje, pac ćumakuju do zdi kolikrat uz od 5hod a nemuzu spat. A na to jit do prace je brzo. Dneska dokonce jsem vzhuru od 4hod. hehe

Ty jsi ho sama prestala brat a neptala se Dr. jestli jsem Te spravne pochopila?

Me doktor rekl, ze mi je predepisuje jen do 12tt, protoze se to dele nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
4.3.12 10:01

já jsem taky brala duphaston je to na udrzení a taky jen do konce 12 týdne prý pak prebíra fci už placenta:)tak asi proto:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
5.3.12 16:33

Ahojte holky, tak jsem volala tomu memu doktorovi a zeptal se me, ve kterem jsem tydnu a pak rikal doberte co jeste mate a skoncime s nim. Snad to bez nej zvladnu a nepotratim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
5.3.12 16:59

jitam:ne nesmís nato ani myslet a nestane se to:).Taky jsem vysadila ten duphaston a v pohode:)první týdny jsou nejhorsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí