Čekáme, až nám postaví dům

6499
20.9.15 14:50

Čekáme, až nám postaví dům/byt

Taky některá z vás čeká, až budou mít dostaveno? Jak zvládáte těšení? Plánujete už zařřízení, nábytek? Pojďte si popovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
444
20.9.15 16:04

Taky čekáme. Máme skoro hrubou stavbu. Ležím pořád v projektu a vymýšlím, co by se dalo ještě vyladit-vylepšit. Nábytek budeme stěhovat, ten který máme. Nová bude jenom kuchyň, vestavěné skříně v předsíni a ještě nám chybí nábytek do jednoho dětského pokoje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
20.9.15 16:06

@evale A na kdy plánujete stěhování? My kupujeme dům od developera, našli jsme ho, když už hrubá stavba byla hotová, teď řešíme vnitřky a hlavně tedy tu kuchyň. Jakou máš vybranou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.9.15 16:14

Stěhovat se musíme tak, aby syn nastoupil v novém místě v září do školy. Koncem listopadu bude zastřešeno, okna i zateplená fasáda. Přes zimu-má být mírná-budem dodělávat vnitřky. Kuchyň mám z Oresi-zatím tu levnější řadu, ale uvažuju o změně-přece jenom by se na kuchyni šetřit nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
20.9.15 16:18

@evale My jsme to nestihli. Dcera nastoupila do první třídy teď v září a stěhovat se budeme pravděpodobně v průběhu prosince, takže od ledna bude v nové škole, novém městě, mezi novýma kamarádama. Připravuju ji na to postupně už teď, tak snad to zvládne. A pro mladší tam zatím nemáme místo ve školce, tak nejspíš budeme muset řešit soukromou.

Já mám zatím vybranou kuchyň Ikea, včera jsem se na ni byla podívat v obchodě a přivezla si domů katalogy, tak jen to poskládat, abych měla dostatek šuplíků a skřínek a všeho ostatního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.9.15 17:11

Já jsem zjistila, že všechny doplňky, které jsem si kdy kupovala do bytu, i nábytek, jsem podvědomě vybírala v provance stylu, takže teď se budu snažit v tomto stylu to ladit od začátku. Proto jsem si vybrala i tu kuchyň Romantika. Myslím, že v Ikea bych taky vybrala, ale už jsme v Oresi složili zálohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí