Čekáme dvojčata, ale bojím se, jak to zvládneme

Anonymní
8.8.12 18:14

čekáme dvojčata ale..

Dobrý den. Vím že mě hodně maminek nebo těhulek odsoudí ale nemůžu se stím vyrovnat a ani nechci. Včera mi pan doktor s radostí oznámil že čekám dvojčátka, jelikož celé těhotenství mě zaskočilo i s přítelem ale nakonec jsme byli rádi že budeme rodina, ale dvojčata opravdu nechci! :/ mám obavy jak všecko zvládneme s 1 mimčem a natož mít dvě :/ je to hloupé co sem napíšu ale dá se to nák řešit?? od včerejška jen pláču, mám takový strach… :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.8.12 18:17
@Anonymní píše:
Dobrý den. Vím že mě hodně maminek nebo těhulek odsoudí ale nemůžu se stím vyrovnat a ani nechci. Včera mi pan doktor s radostí oznámil že čekám dvojčátka, jelikož celé těhotenství mě zaskočilo i s přítelem ale nakonec jsme byli rádi že budeme rodina, ale dvojčata opravdu nechci! :/ mám obavy jak všecko zvládneme s 1 mimčem a natož mít dvě :/ je to hloupé co sem napíšu ale dá se to nák řešit?? od včerejška jen pláču, mám takový strach… :(

a v kolikátám jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.8.12 18:17

Nevím co si předtavuješ pod pojmem řešit. Když už tedy dítě-děti nechces, tak je jedině dát k adopci, určitě ne potrat…

• Citovat
  • Upravit
21848
8.8.12 18:18

Sousedka měla stejnej stav a teď je ráda. S tím rozdilem, že dvojčata měl být sourozenec pro 2letou dcerku. Buď ráda, budeš to mít za sebou a pak ti to ani nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.12 18:21

nejvíczoufalá

Jsem v 8tt.

• Citovat
  • Upravit
Klapeto
8.8.12 18:21

A co konkrétně tě nejvíc trápí???

• Citovat
  • Upravit
13119
8.8.12 18:22

Proč pláčeš? chápu, že sis představovala, že budete mít jedno a za čas druhé - no život rozhodl za vás a čekáte rovnou dvě. Zpočátku to bude o něco víc práce než by bylo s jedním, ale za pár měsíců budeš jen koukat, jak si ty dvě děti vyhrajou spolu. Ptáš se, jak se to dá řešit - jednoduše - sednete si s manželem, proberete dvojčatové kočárky, a koupíte místo jedné výbavičky, výbavičky dvě. Dvě děti se do auta vejdou, jen ten kočár bude muset být větší.
Pokud jsi měla na mysli redukci jednoho miminka (záměrně nebudu psát plodu, nebo embrya), tak se tě přímo zeptám. Měla bys zájem jen pro své pohodlí řešit tuto situaci zabitím jednoho svého dítěte a po zbytek života při každém pohledu na to druhé přemýšlet, jaký by byl jeho sourozenec, zda by to byla holka, nebo kluk, zda by mělo stejnou povahu, jak by se učilo, jaké by mělo lásky, rodinu, kolik by mělo dětí??? Dokázala bys to? Btw. znám holku, co měla doma jedno dítě a přirozeně počali trojčata - nedala ani jedno a porodila skoro v termínu. Teď má doma 4 děti a neměnila by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
8.8.12 18:23

To zmáknete, neboj :hug: :hug: .Bude to v pohodě a budeš ráda, že to máš jedním vrzem :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
8.8.12 18:24
Pravda :palec:
@ynax píše:
Proč pláčeš? chápu, že sis představovala, že budete mít jedno a za čas druhé - no život rozhodl za vás a čekáte rovnou dvě. Zpočátku to bude o něco víc práce než by bylo s jedním, ale za pár měsíců budeš jen koukat, jak si ty dvě děti vyhrajou spolu. Ptáš se, jak se to dá řešit - jednoduše - sednete si s manželem, proberete dvojčatové kočárky, a koupíte místo jedné výbavičky, výbavičky dvě. Dvě děti se do auta vejdou, jen ten kočár bude muset být větší.
Pokud jsi měla na mysli redukci jednoho miminka (záměrně nebudu psát plodu, nebo embrya), tak se tě přímo zeptám. Měla bys zájem jen pro své pohodlí řešit tuto situaci zabitím jednoho svého dítěte a po zbytek života při každém pohledu na to druhé přemýšlet, jaký by byl jeho sourozenec, zda by to byla holka, nebo kluk, zda by mělo stejnou povahu, jak by se učilo, jaké by mělo lásky, rodinu, kolik by mělo dětí??? Dokázala bys to? Btw. znám holku, co měla doma jedno dítě a přirozeně počali trojčata - nedala ani jedno a porodila skoro v termínu. Teď má doma 4 děti a neměnila by.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
8.8.12 18:26

A ještě, já mám děti o 14 měsíců. Otěhotněla jsem neplánovaně a pro mě naprosto nechtěně, když malému bylo 5 měsíců a brečela jsem skoro do porodu.Taky je malá uřvaná jako blázen :mrgreen: .Ale ted jsem ráda, že ji máme a už se právě na to těším až si spolu vyhrají :palec: (doufám tedy).Neboj to je jen počáteční šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.8.12 18:26

Neboj, to je jen počáteční stav..myslím si, že Vám i rodina pomůže :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.12 18:30

Všem moc děkuju za reakce na muj problém ale jak už jsem psala prostě se bojim neni o jenom že zezačátku to bude stát všecko víc to celej život budem muset koupit všecko ddvakrát od oblečení nebo kola věci do školy atd je mi 20 let a nevyrustala jsem zrovna v bohaté rodině proto chci jedno mimčo a dopřát mu všecko! Ke všemu je mi příšerně blbě zvracim furt včecko a doktor řekl že je to normální já se ani sama neobleču jak nemám sílu :/ nikdy sem nebyla zoufalejší :(

• Citovat
  • Upravit
518
8.8.12 18:31

Já jsem taky čekala dvojčátka. Když mi to oznámili, že čekáme dvojčata, tak jsem byla v šoku (vůbec jsme s tím nepočítali). Asi tři týdny jsem se s tím vyrovnávala a pak jsem byla neskutečně šťastná, že tamm jsou 2 (celkem bych měla 6 dětí). Bohužel naše štěstí trvalo pouze do 13tt - miminka nám umřela. Ještě teď se s tím nemůžu vyrovnat.
Buď ráda, že se Vám podařilo. A že jsou 2? Vždyť i to se dá zvládnout.
A jestli se to dá řešit? Určitě dá, jen nevím, co na to doktoři, kdyby jsi chtěla jedno dítko dát pryč.
Přeji Ti, aby jsi se co nejlépe rozhodla a aby jsi svého rozhodnutí nikdy nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
8.8.12 18:32
@Anonymní píše:
Dobrý den. Vím že mě hodně maminek nebo těhulek odsoudí ale nemůžu se stím vyrovnat a ani nechci. Včera mi pan doktor s radostí oznámil že čekám dvojčátka, jelikož celé těhotenství mě zaskočilo i s přítelem ale nakonec jsme byli rádi že budeme rodina, ale dvojčata opravdu nechci! :/ mám obavy jak všecko zvládneme s 1 mimčem a natož mít dvě :/ je to hloupé co sem napíšu ale dá se to nák řešit?? od včerejška jen pláču, mám takový strach… :(

Dvojčata jsou pěkný, je to dar :srdce:
jestli je máš dvojvaječný, tak je možnost redukce na 1 :)
možnost mít jen jedno dítě tu je, ale záleží, jak se s tím pak srovnáš ty sama v sobě do budoucna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.12 18:37

Anonym 2

Já sem šla na potrat, když sem byla mladá, otěhotněla sem přes prášky, kluk to nechtěl…Rodinu sem nikdy moc nemela, byla bych na to sama…
není den, co bych na to nemyslela a nikdy si to neodpustím, ted mam 2,5 letou holcicku, je to to nej co mam, co me potkalo.
Už bych na potrat nikdy nesla, ale to je na kazdým, jen ti říkám svoje pocity.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky