Čekání na březňátka:)

65
10.3.14 08:20

Čekání na březňátka :)

Ahoj holky. Taky Vám to tak neutíká? :,( Už máte poslíčky, jak se projevují? Máte vše připraveno a už jen čekáte? Kdy máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
10.3.14 08:26

To finalni cekani, musi byt desny.Ja mam termin 11dubna.Stim ze se nejsis nevyhnu cisari, kvuli tlaku. Takze bych sla driv. A je to desny. Hlavne to telo uz je unavenejsi a je to znat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.14 08:55

Čekám čekám a nic… Termín mám zítra, občas cítím tvrdnutí, ale malá Anička se zatím ne a ne vyklubat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.3.14 08:58

Čekáte první? Nebo už Vám doma dělá nějaký poklad radost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.14 09:03

První

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.3.14 09:04

Zajive - to se máš že už máš termín zíra. Brzy se dočkáš. :) Já mám 28.3. a vůbec mi to neutíká. :,( Zkoušela jsi pít ten maliník jak doporučují? Máš u toho tvrdnutí bříška i nějaké bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.3.14 09:06

Ahojky. Tak ja mam poslicky sileny. Dokonce uz mam za sebou jednu hospitalizaci v 38tt mela jsem slabe kontrakce po 10 minutach a po troskach me odtykala plodovka. Takze jsme razili a silene se tesili. Pichli mi atb a po 3 dnech pustili domu. S tim ze uz je broucek hlavickou uplne dole a kazdym dnem by to mohlo byt. Uz jsem tyden doma. Do tp mi zbyva 9 dnu. Krom silnych poslicku, toho ze uz nemuzu chodit, protoze mam bricho pri pohybu porad tvrdy, sedet uz nemuzu, pokud nemam opreny zada, zada me boli cely, ruce mi natikaji, zaha me pali, spodek me prh pohybu boli… Tak krom toho to na porod vubec nevypada. V 37tt jsem mela cs7. Ted nevim kolik mam, ale pokousela jsem se maleho trosku popostouchnout babskyma radama. Jakoze stimulace bradavek, cervene vinko. Sexik mame s manzelem 2× denne, kazdy den uklizim a stale nic. 21kg uz mam nahore a uz mi z toho dost hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.3.14 09:09

Andy27 - Už chodíš na pásy? Jak často mívaš kontrolu u Dr.? Setřenka byla nedávno na císaři a byla stím moc spokojená. Prý se nemusela bát že se něco podělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.3.14 09:11

Mmj. Tohle je me druhe. Prvni tehu bylo pred 6 lety bez nejakych problemu a malej se mi narodil 36+6. Ted jsem 38+5 a nic. Kazdej den plasim ze uz to bude, pac ty poslicci jsou fakt hodne intenzivni a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.14 09:11

To chápu. mě už také hrabe. vše uklizeno, připraveno, uvařeno a mi nic:-) tu naší holčičku domácí práce fakt baví. Asi nebude po tatínkovi, který jen při vyslovení-vysavač bere nohy na ramena. Pohled do té růžové prázdné postýlky už nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
10.3.14 09:12

Ahoj můžu se přidat? termín mám 22.3. a čekám první

poslíčky asi ještě žádný nemám a připraveno už skoro vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.3.14 09:15

Jo na ozvy uz chodim..Ale je to boj, mala je furt pricne :zed: A ted uz si me zve po tydnu, mi nameril 130 /98.Tak uvidim co semnou vymysli :lol: jj, ale radsi bych rodila normalne, alespon v to furt doufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
10.3.14 09:20

Ahoj holky,
mohu se přidat? Mě do termínu zbývá 8 dní. Chodím už na kontrolu každý týden, nejdřív do porodky na monitor a pak ke svému doktorovi. Jinak já za celé těhu přibrala 9kg, tlak mívám taky vyšší 130-140/85-90 ale o císaři nemluvili. Připraveno snad už vše mám, akorát bych potřebovala vygruntovat, ale do toho se mi moc nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.3.14 09:22

Petulinka89 - Divím se že ti porod zastavovali v 38 týdnu. 8o Neříkali proč? To už se bere miminko jako donošený. Taky mám bolestiví poslíčky, vždycky měpíchá v celém podbřišku, ale když si sednu tak to přejde, někdy to vydrží i půl dne a to už sem celá vyplašená jestli to není ono. :,( No děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
10.3.14 09:22

@bobinka1 taky se mi nechce do úklidu, navíc ted toho zvládám nějak mín, ale pořád ještě někde lítám.
těhu cvičení, na pásy taky už každý týden,,ještě nějaké nezbytné nákupy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí