Homeopatika - těhotenství

26
8.3.14 08:08

homeopatika - těhotenství

Zdravím,
mám dotaz: Známá mi řekla o homeopatikách před porodem a po porodu. Tak bych prosila o radu, pokud s tím má někdo zkušenosti.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
8.3.14 08:14

@paulovak Ano, existují, ale naordinovat si konkrétní homeopatika na usnadnění porodu předem je jako koupit si předem v lékárně antibiotika, aby se mi v zimě vyhnul zápal plic, rozumíš?
Pokud ti i přesto přijde důležité tuto cestu vyzkoušet (vřele nedoporučuji), tak vygoogli na internetu podle vyhledávacích kritérií porod+homeopatie výsledků ti vyjede celkem dost a bude se tam objevovat stále nějakých řekněme deset, dvacet největších (čili nejobecněších) homeopatik.
Pokud jsi založila tuto diskuzi, soudím, že jsi z porodu nervní (kdo by nebyl - já byla při prvním snad až hysterická a jen jsem si tím způsobila pár komplikací), takže ti spíš doporučím zakoupit si nějaké uklidňující bylinky na čaje u odborníka, který ví, co můžeš pít v těhotenství, případně si zajít třeba na kineziologii a nechat si odbourat stres z porodu - to jsem udělala ve druhém těhotenství a krom jiného (toho podstatného, kvůli čemu jsem přišla) jsem ze dne na den přestala mít do té doby skutečně silné nevolnosti a únavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
8.3.14 09:19

@paulovak a neni v tvem okoli homeopat, nebo lecitelka? Ja sem mela nejaka homeo doporucena, na lepsi hojeni atd.. ale zkusila bych to konzultovat.. jinak zkus k porodu jasminovy olej-do olivoveho oleje nakapej esencialni olej jasmin. Uvolnuje svaly, pusobi pozitovne pri kontrakcich…ale ocuchej si ho. jestli ti bude vonet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí