Čekání na embriotrasfer

465
26.11.11 16:16

čekání na embriotrasfer

Ahoj holky,v pátek jsem byla na odběr vajíček.Celkem mě jich vzaly 11.
Dnes jsem si volala do centra a bylo mě sděleno,že 8 jich bylo oplodněno.
Na Embriotransfér mám jít až ve středu,tj.5 dní.Není to pozdě?Také by mě zajímalo zda můžeme mít s manželem nyní sex?Strašně si přeji ,aby se embrijka vyvíjela,aby jich co nejméně odešlo a aby nám to vyšlo.Už jsou to tři roky co se snažíme a toto je naše první IVF.Kolikáté IVF vyšlo Vám a kolik jste si nechaly zavést embriek.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
26.11.11 16:57

kdyby to bylo pozdě, tak by ti embrya nedávala, evidentně máte zaplacenou prodlouženou kultivaci, těch 5 dní je dobrých, protože se vyselektují ta nejsilnější embrya, mě z 12 vajíček vydržela 3 embrya. Sex klidně mít můžete, ničemu to uškodit nemůže. Nám vyšel první embryotransfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
26.11.11 17:20

Lepší je si denně volat, jak to vypadá - teda u nás to tak bylo… Pokaždé jsme chtěli PK, ale při druhém pokusu najednou 4 den zbyla z 8 (den před tím) jen 4, takže nám doporučili přijet hned a tím nám zbyla ještě 2 embrya k zamražení!!! Při prvním pokusu to bylo téměř stejné. Také nám 5. den zbyla jen 2 embrya, která mi zavedli.

Takže u nás na 2 pokus a díky němu mám dvojky viz podpis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
26.11.11 17:51
tatranka1 píše:
pohlavní styk můžeš ,ale jen s prezervativem

a to proč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
26.11.11 17:55

Řekla bych, že je to hlavně z důvodu zanesení infekce. Přece jen je OPU chirurgický zákrok a může dojít k infekci a tím pádem k ohoržení uhnízdění embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
26.11.11 18:18

S tím prezervativem na tom něco bude, taky nám to říkali, ale my jsme teda abstinovali, páč já nemohla - na tohle jsem neměla myšlenky, myslela jsem na ty svoje píďátka embrya :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.11.11 18:45

Ahoj
já byla na OPU v sobotu a na et ve středu, byly to morulky a jsem v 21.tt a čekám dvojčata chlapečky a hned napoprvé. Držim palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.11 19:12

Když jsem čekala na první transfer tak jsem byla v nemocnici s OHSS a u druhého jsem chodila do práce ,ale nikdy IVF nevyšlo . Takže ted zase se budu snažit jít na IUI na nic víc už nejsou peníze všechny možné pokusy a léčba manžela nás už celkem stála caa. 200 tis. takže budu přemýšlet co a jak dále.

• Citovat
  • Upravit
6956
26.11.11 19:13

Nesexovat!!!! Me nakonec z 25 vajec oplodnily jen10 a z deseti se do faze blastocyst vyvinuly jen 4:( a ET jsem mela taky po 5 ti dnech :mrgreen: za mesic zhruba budu rodit!!!! Tak at to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.