Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, u nás byl před hodinou vyhlášený třetí stupeň, doporučili nám vystěhovat sklepy, voda by měla přijít zítra ráno nebo kolem poledne. Co u vás? Bohužel jsem dnes doma s dítětem sama, tak čekám co se bude dít. ![]()
Je, no drž se, třeba se to nějak zlomí a umoudří. U nás nic takového nehrozí(ťuk, ťuk) ale vesnice o 2Km dál je pod vodou a trojka tam je taky. Je to hrozný:-(
Já jsem z města, kterým protéká miniaturní říčka v hlubokém korytu, takže i ty nejsilnější povodně jsou podchycené a voda se tu ještě ve městě nevylila. Ale nezávidím tuto situaci nikomu, kdo ji zažil nebo zažívá. Moje teta se strejdou bydleli ve Strachoticích u Znojma přímo u Dyje a měli vodu v baráku každou chvíli. Držím palce, ať je co nejdřív zase sucho a klid!
Jsme naštěstí nad kopcem, ale dneska jsme se byli podívat u Vltavy a veselé to není. Oba břehy pod vodou, silnice se bude zavírat, o kus dál evakuace 20 lidí z rodinných domků. Sama jsem viděla, jak z nově opraveného domku odchází tatínek s malou dcerkou. On nesl krosnu a kurf v ruce, ona měla batůžek, panenku. Táta zamknul dvěře, tak smutně se rozhlídnul… musí to být pro ně hrozně těžký, nevědět co bude.
![]()
@tehuzu píše:
Ahoj holky, u nás byl před hodinou vyhlášený třetí stupeň, doporučili nám vystěhovat sklepy, voda by měla přijít zítra ráno nebo kolem poledne. Co u vás? Bohužel jsem dnes doma s dítětem sama, tak čekám co se bude dít.
Koukala jsem jestli nejsi z Písku, máme to samý co ty. Jsme nervozní nespíme, voda nám stojí pod okny. Zprávy o povodních nemůžu ani vidět. Už aby to bylo za námi ![]()
@mocca píše:
Jsme naštěstí nad kopcem, ale dneska jsme se byli podívat u Vltavy a veselé to není. Oba břehy pod vodou, silnice se bude zavírat, o kus dál evakuace 20 lidí z rodinných domků. Sama jsem viděla, jak z nově opraveného domku odchází tatínek s malou dcerkou. On nesl krosnu a kurf v ruce, ona měla batůžek, panenku. Táta zamknul dvěře, tak smutně se rozhlídnul… musí to být pro ně hrozně těžký, nevědět co bude.![]()
Tohle je fakt příšerný.
Já zažila 2012 v Praze Holešovicích, v tu dobu mi bylo 12 a viděla jsem jak už ta voda byla kolem v ulicích a byl to hrozný pohled, snad se nám to teď vyhne.. :-/
Holky držte se. U nás je teď klid, ale zažila jsem povodně a vím jak se cítíte. Zase bude dobře!!!
@lucka.Kr píše:
Koukala jsem jestli nejsi z Písku, máme to samý co ty. Jsme nervozní nespíme, voda nám stojí pod okny. Zprávy o povodních nemůžu ani vidět. Už aby to bylo za námi
Bydlíme na tom rohu ![]()
@tehuzu píše:
Tohle je fakt příšerný.Já zažila 2012 v Praze Holešovicích, v tu dobu mi bylo 12 a viděla jsem jak už ta voda byla kolem v ulicích a byl to hrozný pohled, snad se nám to teď vyhne.. :-/
Snad 2002 ne? Nebo jsi rodička pod zákonem? ![]()
My jsme na kopci, tak nic nehrozí. Ale rodiče byli vytopení v roce 2002, nedávno dodělali kompletní rekonstrukci, a teď s hrůzou čekají (a já s nimi
), aby je to nespláchlo znova. Jsou kousek od Berounky ![]()
My meli 2002 vodu i v 2. patre. Bydleli jsme v Praze. Ted tam jsou rodice a tak cekame co zase prijde.
Holky drzim palce
.U nas je vzdy vyjimka, dnes jsme se pekli, slunicko, sucho a kolelem hruza. Koukala jsem cely den na tv24 a sledovala co se deje.Je to hruza!!!
@palapa píše:
@lucka.Kr kde to presne je v pisku jestli se muzu zeptat?
Je to Na pěníku, sídliště Portyč. Čekáme na 5 metrů a jdeme někam do tělocvičny. To bude zábava, malej mi furt utíká
, co se dá dělat.